logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuidlaren


Overzicht glaszetters Zuidlaren

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Middel Schildersbedrijf
Steendobbe 17, Zuidlaren
Tel: 050-4096169

 Zuidlaren
(+2km)

01

Extra informatie:
Kwalitatief schilderwerk Schildersbedrijf Middel uit Zuidlaren (provincie Drenthe) verzorgt kwalitatief schilderwerk buiten en binnen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in glaszetten en houtrot herstel. Hebt u een goede schilder nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Schilder in Drenthe en Groningen Ons werkgebied ligt in Drenthe in de regio Zuidlaren, Annen en Tynaarlo. Wij komen ook in Groningen voor het betere schilderwerk.

02

De Kostwinder Schilders Groep BV
Actief in Zuidlaren
Tel: 0598-394591

 Kolham
(+10km)

02

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

03

Schildersbedrijf & Glasservice Michel Pot
Actief in Zuidlaren
Tel: 050-3081217

 Eelde
(+11km)

03

Extra informatie:
Glasservice Glasservice Michel Pot is uw vakkundige glaszetter. Wij leveren topkwaliteit beglazing. Voor nieuwbouw, verbouw, schilderwerk en verduurzaming. 24-uurs glasservice Een ongeluk zit in een klein hoekje, ruiten komen regelmatig onvrijwillig aan hun einde. Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar om deze schade te verhelpen.

04

R. Bruinsma Schilderwerken
Actief in Zuidlaren
Tel: 0644345570

 Veendam
(+12km)

04

Extra informatie:
Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Wij zijn namelijk een bedrijf gespecialiseerd in schilderen en behangen van muren. Daarnaast het behandelen het onderhouden, desnoods repareren of vervangen van kozijnen. Daar zijn wij bijzonder bekwaam in. Wij gebruiken de beste materialen op de markt. Ons bedrijf scoort in prijs, kwaliteit en ervaring. Hoe gaan wij ter werk? Ik kan eerst bij u komen kijken, bespreekt met u uw wensen en u ontvangt vrijblijvend een passende offerte.

05

Glasatelier Honebeek
Actief in Zuidlaren
Tel: 0598-631344

 Veendam
(+14km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

06

Uiterwijk Schilderwerken
Actief in Zuidlaren
Tel: 06-10595118

 Assen
(+15km)

06

Extra informatie:
Uiterwijk Schilderwerken is nieuw voor Emmen en omgeving. Ik heb ruim 20 jaar schilderservaring. als allround schilder bied ik u mijn diensten, vakkennis en ervaring aan. Waarom zou u kiezen voor Uiterwijk Schilderwerken? Op basis van 20 jaar schilderservaring kan ik vakwerk leveren. Vakwerk tot in de perfectie. ik ben trots op mijn vak. Een vak dat ik doe met liefde en plezier. We zijn een klein (maar groeiend) bedrijf; Uw aanspreekpunt voert tevens de werkzaamheden uit.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zuidlaren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidlaren en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×