logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Zuidlaren


Overzicht glaszetters Zuidlaren

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Middel Schildersbedrijf
Steendobbe 17, Zuidlaren
Tel: 050-4096169
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Zuidlaren
(+2km)

01

Extra informatie:
Kwalitatief schilderwerk Schildersbedrijf Middel uit Zuidlaren (provincie Drenthe) verzorgt kwalitatief schilderwerk buiten en binnen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in glaszetten en houtrot herstel. Hebt u een goede schilder nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Schilder in Drenthe en Groningen Ons werkgebied ligt in Drenthe in de regio Zuidlaren, Annen en Tynaarlo. Wij komen ook in Groningen voor het betere schilderwerk.

02

Schildersbedrijf De Groot
Mensinge 15, Zuidlaren
Tel: 06-47872064

 Zuidlaren
(+2km)

02

03

De Kostwinder Schilders Groep BV
Actief in Zuidlaren
Tel: 0598-394591
Jaren werkzaam: 60 jaar
25
werknemers

 Kolham
(+10km)

03

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

04

Schildersbedrijf Jan Schrik
Actief in Zuidlaren
Tel: 06 - 23944916

 Veendam
(+11km)

04

Extra informatie:
Glaszetter Schildersbedrijf Jan Schrik voor een professionele glaszetter Heeft u behoefte aan een professionele glaszetter? Benader dan de vakkundige glaszetters van Schildersbedrijf Jan Schrik. Door onze grote ervaring en kennis kunnen wij zeer efficiënt en met vakmanschap uw glaszetten. Wij kunnen zowel enkel glas als dubbel glas plaatsen en leveren in alle vormen en maten die u wenst.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zuidlaren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidlaren en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×