logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuidwolde (DR)

Overzicht glaszetters Zuidwolde (DR)

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Westerbeek Schildersbedrijf
Hoofdstraat 84, Zuidwolde
Tel: 0528-371591

 Zuidwolde
(+1km)

01

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar. Ook voor verftechnische adviezen, kleuradviezen en onderhoudsschema’s.

02

Glasservice H Deuten
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0528-341846

 Hoogeveen
(+7km)

02

Extra informatie:
Wij leveren de volgende producten Alles op het gebied van beglazing dus floatglas, hr++, figuurglas, hardglas, draadglas etc. Verf en Lak in de kleuren van Ral, Sigma, Sikkens, Wyzenol, Flexa en Histor.

03

Fieten Glaszettersbedrijf
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0523-610134

 Dedemsvaart
(+8km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor

04

De Glassmid
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0528-263649

 Hoogeveen
(+9km)

04

05

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+10km)

05

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv. behang, glasvezel. Wij pakken elke opdracht professioneel aan en garanderen u uiter

06

Duren Glas- Schilderwerken en Behangen Harold van
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 06-41324845

 Vinkenbuurt
(+12km)

06

Bent u een glaszetter uit Zuidwolde (DR) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidwolde (DR) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×