logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Zuidwolde (DR)


Overzicht glaszetters Zuidwolde (DR)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Westerbeek
Hoofdstraat 84, Zuidwolde
Tel: 0528-371591
Jaren werkzaam: >100 jaar
10
werknemers

 Zuidwolde
(+1km)

01

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

02

Offerein Schildersbedrijf
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 06 15 550 479

 Hoogeveen
(+6km)

02

03

Verf- en glashandel AGC Hoogeveen
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0528 - 265332

 Hoogeveen
(+7km)

03

04

Fieten Glaszettersbedrijf
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0523-610134

 Dedemsvaart
(+8km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor glas.

05

Van ?t Zand Schilders V.O.F.
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 0523-615089
Jaren werkzaam: 24 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+9km)

05

Extra informatie:
Welkom! Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

06

Schildersbedrijf Theo van der Felz
Actief in Zuidwolde (DR)
Tel: 06-27553954
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Slagharen
(+10km)

06

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zuidwolde (DR) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zuidwolde (DR) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×