logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Zutphen


Overzicht glaszetters Zutphen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasmontage Zutphen
Marsweg 115-5, Zutphen
Tel: 06-25251912
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Zutphen
(+3km)

01

Extra informatie:
Bij Glasmontage Zutphen bent u op het juiste adres voor o.a.: - Herstel of vervanging van alle glasschades - Leveren en plaatsen van alle soorten (isolatie-)glas - Renovatie (enkelglas vervangen door isolatieglas) - Glazen douchedeuren - Volglazen binnen- en buiten deuren. - Ook kunt u bij ons terecht om het glas alleen te laten leveren. Wij garanderen een snelle service en perfecte afwerking. Glasmontage Zutphen Diensten: -Vervanging -Herstel of vervanging van de meeste glasschades.

02

Glas- en Schildersbedrijf Terlak
Brinkhorst 4, Zutphen
Tel: 0575-515831
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Zutphen
(+3km)

02

Extra informatie:
Vanaf de start in 1999 zijn wij actief in Zutphen en omgeving. Wij presenteren ons graag als ‘schilders met een glimlach’ omdat wij trots zijn op ons vak en dagelijks met plezier mooi werk verrichten. Vakwerk wel te verstaan. Professionals met passie die alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, wandafwerking en spuitwerk terdege uitvoeren. Wij werken graag voor bedrijven en particulieren.

03

MF Glas
Weerdslag 114, Zutphen
Tel: (0)6 57 31 66 29
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Zutphen
(+2km)

03

Extra informatie:
Wie zijn wij? MF Glas is een onderdeel van Schildersbedrijf Menting en Fuldbouw. Bij onze werkzaamheden komt het vaak voor dat er glas vervangen moet worden en zo kunnen wij u sneller helpen en een goede service bieden. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervangen van kapot enkel- of dubbelzijdig glas.

04

Bart Dijkhof Glas-, Schilder- en Spuitwerken B.V.
Actief in Zutphen
Tel: 0313-651222
Jaren werkzaam: 40 jaar
12
werknemers

 Eerbeek
(+11km)

04

Extra informatie:
Beglazing | Bart Dijkhof Wist u dat wij al sinds de start van ons bedrijf, in 1984, bezighouden met beglazing? Ons bedrijf is dus zeker thuis op het gebied van beglazing en geen systeem is ons onbekend. Doordat we goed opgeleide vakmensen in dienst hebben (die dit werk ook al jaren doen), kunnen wij u garanderen dat u het beste resultaat krijgt.


Glaszetters Zutphen

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Zutphen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Zutphen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Zutphen of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het plaatsen van de ruiten. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het aantal ramen dat moet worden geplaatst, de afmetingen van de ramen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en ruiten plaatsen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Zutphen.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zutphen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zutphen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×