logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zutphen


Overzicht glaszetters Zutphen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasmontage Zutphen
Marsweg 115-5, Zutphen
Tel: 06-25251912

 Zutphen
(+3km)

01

Extra informatie:
Bij Glasmontage Zutphen bent u op het juiste adres voor o.a.: - Herstel of vervanging van alle glasschades - Leveren en plaatsen van alle soorten (isolatie-)glas - Renovatie (enkelglas vervangen door isolatieglas) - Glazen douchedeuren - Volglazen binnen- en buiten deuren. - Ook kunt u bij ons terecht om het glas alleen te laten leveren. Wij garanderen een snelle service en perfecte afwerking. Glasmontage Zutphen Diensten: -Vervanging -Herstel of vervanging van de meeste glasschades.

02

Glas- en Schildersbedrijf Terlak
Brinkhorst 4, Zutphen
Tel: 0575-515831

 Zutphen
(+3km)

02

Extra informatie:
Vanaf de start in 1999 zijn wij actief in Zutphen en omgeving. Wij presenteren ons graag als ‘schilders met een glimlach’ omdat wij trots zijn op ons vak en dagelijks met plezier mooi werk verrichten. Vakwerk wel te verstaan. Professionals met passie die alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, wandafwerking en spuitwerk terdege uitvoeren. Wij werken graag voor bedrijven en particulieren.

03

Bart Dijkhof B.V. schilderwerken
Actief in Zutphen
Tel: 0313-651222

 Eerbeek
(+11km)

03

Extra informatie:
De hoofdtak van ons bedrijf is nog altijd schilderen. Maar dan schilderen in de ruimste zin van het woord. Voor nieuwbouw en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt uw woning een uitstraling geven die bij u past. Wij geven u graag advies over de creatie van combinerende kleuren en materialen die voorzien in uw wensen. Zowel buiten als binnen hebben wij de gepaste oplossing voor u qua kleur, kwaliteit en uitstraling.

04

Couleur Schildersbedrijf
Actief in Zutphen
Tel: 0313-422101

 Eerbeek
(+12km)

04

Extra informatie:
Couleur Schildersbedrijf in Eerbeek staat voor een zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Voor al uw glas-, behang- en schilders werkzaamheden schakelt u deze professionele vakman uit Eerbeek in. Mijn schildersbedrijf is gevestigd in Eerbeek op de Veluwe. Daarnaast ben ik ook regionaal actief in de omliggende dorpen: Loenen, Brummen, Dieren, Apeldoorn, Renkum, Zutphen, Ellecom en Terwolde.

05

Richard de Jonge uw schilder en glasspecialist
Actief in Zutphen
Tel: 06 11 30 29 56

 Twello
(+13km)

05

Extra informatie:
Waarom kiest u voor ons? Waarom kiest u voor Richard de Jonge | schilder en glasspecialist van de stedendriehoek? -Vakbekwaamheid -Kwaliteitszorg -Milieubewust -Duidelijk offerte -Garantie -Flexibiliteit -Meerjaren onderhoudsplan -Kleuradvies -Nazorg Schilder specialist De Jonge is uw schildersspecialist! Dat is schilderen met liefde en passie voor het vak en dus kwalitatief beter schilderwerk.

06

Eekhuis Schilder Glas en Wandafwerking
Actief in Zutphen
Tel: 0571-271481

 Twello
(+14km)

06

Extra informatie:
Over Ons Welkom bij eekhuis Wij als bedrijf zijn gestart in 1972 onder de naam tiemens. In januari 2006 hebben wij onze naam gewijzigd in eekhuis schilder – glas & wandafwerking. wij zijn gevestigd aan de Nijverheidsstraat 17 te Twello. eekhuis is een professioneel groeiend bedrijf met ongeveer 25 medewerkers richten ons vooral op kwalitatief goed werk te leveren door middel van uitgebreide adviezen, afspraken nakomen, goed communiceren met opdrachtgevers en flexibel te zijn.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zutphen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zutphen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×