logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zwijndrecht


Overzicht glaszetters Zwijndrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Drechtsteden
Dubbelweg 13, Zwijndrecht
Tel: 078-6452940

 Zwijndrecht
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice Drechtsteden is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd.

02

Van Leeuwen Glasbewerking B.V.
Antoni v Leeuwenhoekstr 28, Zwijndrecht
Tel: 078-6200123

 Zwijndrecht
(+1km)

02

Extra informatie:
Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas Van Leeuwen Glasbewerking B.V. is een professionele, solide en vertrouwde onderneming waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds 1966 bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met allerlei toepassingen van glas. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren, bewerken en herstellen van alle soorten glas zoals: GLAS SLIJPEN Wij leveren glas aan particulieren, schilder,- timmer- en onderhoudsbedrijven, interieur- en s

03

Schildersbedrijf van Persie
Officiersvliet 18, Zwijndrecht
Tel: 06-51889142

 Zwijndrecht
(+1km)

03

Extra informatie:
Glas Glas is erg kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat glas goed en stevig word geplaatst. Het plaatsen van glas vereist veel precisie. Van Persie is gespecialiseerd in het plaatsen van glas. Als u uw glas door ons laat zetten bent u verzekerd van een staaltje vakmanschap.

04

HPM Schildersbedrijf
Jan Vrolijkstraat 17, Zwijndrecht
Tel: 06 - 28263865

 Zwijndrecht
(+2km)

04

Extra informatie:
Glas plaatsen & leveren Glas Bijna alles is bij ons mogelijk. Wij leveren & plaatsen enkel glas, HR++ glas en gelaagd glas. Van kleine stopverf raampjes tot aan met gehard glas voor bijvoorbeeld serres, enz.

05

DSK Schilderwerken B.V.
Zoutverkopersstraat 5, Zwijndrecht
Tel: 078 681 67 77

 Zwijndrecht
(+3km)

05

Extra informatie:
Glas zetten In combinatie met schilderwerken nemen wij graag het inmeten, leveren en zetten van alle glassoorten voor onze rekening.

06

Bakker Totaalglas B.V
Actief in Zwijndrecht
Tel: 078-6300573

 Dordrecht
(+3km)

06

Extra informatie:
BAKKER TOTAALGLAS B.V. DORDRECHT Bakker Totaalglas B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen. Als onafhankelijke onderneming met een internationaal netwerk kan Bakker Totaalglas B.V. u alles bieden dat er op de markt te koop is. Van een eenvoudig enkelglas ruitje tot een beloopbare elektrisch verwarmde glazen vloer. Bakker Totaalglas B.

07

Depa Glas BV
Actief in Zwijndrecht
Tel: 078-6215927

 Dordrecht
(+5km)

07

Extra informatie:
Depaglas: specialist in glas en glasschade Sinds 1994 is Depaglas dé glasleverancier in de Drechtsteden en specialist in vakkundig herstel van glasschade. We hebben een uitgebreid assortiment met alle soorten glas en werken alleen met topproducten van vaste leveranciers. Complete en effectieve service zijn vanzelfsprekend. Gemaakte afspraken met veel verzekeringsmaatschappijen zorgen voor eenvoudige afhandeling van glasschade.

08

JRM Glashandel
Actief in Zwijndrecht
Tel: 078 682 45 26

 Hendrik-ido-ambacht
(+3km)

08

Extra informatie:
Glashandel en glaszetter In Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving JRM Glashandel in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1999 opgericht door John Roland Munter. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in het leveren en plaatsen van allerlei soorten glas kunt u vertrouwen op mijn expertise. Ik ben werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen en VvE’s.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zwijndrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zwijndrecht en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×