logo
glaszetter achtergrond

Glashandel Actief

Glashandel Actief

Glashandel Actief
Marnixstraat 102, Amsterdam
Tel: 020-6250517

Extra informatie

Doordat Actief Glaszetbedrijf meer dan 30 jaar ervaring heeft in "glazen" zaken, beschikken zij over een buitengewoon grote expertise en vakmanschap om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Het huidige assortiment omvat o.a. alle soorten en maten glas, isolerende beglazing, voorzetramen, winkelruiten, glas in lood, sierglas, gelaagd en inbraakwerend glas, zandstraal decoraties, glazen meubilair, glazen grafmonumenten, raam ventilatoren, spiegels, spiegelwanden en doorkijkspiegels.

Glas is een bijzonder materiaal om uw (winkel) interieur van een unieke persoonlijke uitstraling te voorzien door uw logo of een fraai gestileerde afbeelding in het glas af te beelden. Vrijwel alles is mogelijk omdat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats kunnen worden uitgevoerd. Glashandel Actief beschikt over eigen slijp, snij en zandstraal apparatuur en het vakmanschap om al uw wensen in te vullen. Dit geldt zeker voor glazen meubilair en glazen graf monumenten. Met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap wordt hier naar uw ontwerp gewerkt. De glazen objecten kunnen in vrijwel elke vorm, dikte, kleur en helderheid gemaakt worden. Hierdoor ontstaat de unieke mogelijkheid om modern gestileerde glazen objecten te creëren met traditionele technieken als zandstralen en slijpen.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat Glashandel Actief voor u kan betekenen.

Bedrijfsgegevens

Glashandel Actief staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector groot- en detailhandel, reparatie van auto's. Glashandel Actief omschrijft zichzelf als detailhandel in glas en glasdecoratie artikelen, alsmede het bewerken, leveren, en plaatsen van glas voor particulieren, ondernemingen en gemeentelijke instanties. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn schilderen en glaszetten. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Glashandel Actief

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel Actief