logo
glaszetter achtergrond

Overveld Glas BV

Overveld Glas BV

Overveld Glas BV
Gooren 1, Breda
Tel: 076-5224899

Extra informatie

Glashandel Overveld in Breda is uw glasleverancier voor de professionele & particuliere markt!
Ruim 75 jaar ervaring in de glasbranche maakt dat Overveld Glas de specialist is in Breda en omstreken voor al uw glas-toepassingen voor zowel interieur als exterieur. Wij richten ons op het bewerken, leveren en plaatsen van glas voor zowel de professionele als de particuliere markt.

Of het nu gaat om glasschade, het plaatsen van isolatieglas in renovatie of nieuwbouw, het leveren van beloopbaar glas voor vloeren of trappen of de levering van een hardglazen inloopdouche; een team van specialisten staat voor u klaar met deskundig advies. Overveld Glas levert alleen hoogwaardige beglazing van grote toonaangevende glasproducenten als AGC Glass Europe, Scheuten Glas en Saint-Gobain Glass.

Glas is er in vele soorten, uitvoeringen en met verschillende eigenschappen. De toepassingen zijn oneindig. Nieuwe productlijnen worden ontwikkeld waarin esthetische motieven en visuele effecten van glas elkaar verrijken.

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven over de toepassingen en functies van glas, toegespitst op uw wensen, staat ons team klaar met deskundig advies. Overveld Glas is aangesloten bij de Glas Branche Organisatie (GBO) zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op glasgebied, de normen en (veiligheids)eisen van deze tijd.

Van glasbewerking tot (kraan)montage: alles onder een dak

Overveld Glas beschikt over een moderne werkplaats en slijperij, met computergestuurde machines, zodat het veel bewerkingen in eigen huis kan uitvoeren. Hierbij valt te denken aan: glas snijden, boren, frezen, slijpen, facetslijpen en polijsten. Naast deze machinale bewerkingen hebben wij ook ervaren vaklui die het glas met uiterste precisie handmatig bewerken. Het in eigen huis produceren van hardglazen binnen- en buitendeuren, douchedeuren, achterwanden en glazen meubels behoort tot onze specialisatie.

Voor alle glastoepassingen binnen en buiten hebben wij een team van ervaren glaszetters die ervoor zorgt dat al uw glas vakkundig wordt ingemeten en gemonteerd. Het bedrijf heeft een eigen kraan ter beschikking zodat het plaatsen van glas op grotere hoogte of het plaatsen van bijvoorbeeld een zware winkelpui geen enkel probleem is.

Showroom

Laat u inspireren en voorlichten in onze showroom in Breda.

Diensten

  • Renovatie
  • glasbewerking
  • glastoepassingen
  • glazen exterieur
  • glazen interieur meubels
  • ramen

Bedrijfsgegevens

Overveld Glas BV is een bedrijf dat gevestigd is aan Gooren 1 in de plaats Breda. Het bedrijf is 15 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. De officiële sector omschrijving is groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de actititeiten van het bedrijf vallen onder groothandel in overige oude materialen en afvalstoffen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Overveld Glas BV