logo
glaszetter achtergrond

Blom Glasservice

Blom Glasservice

Blom Glasservice
Zinkwerf 55, Den Haag
Tel: 070-3912675

Extra informatie

Over ons

Blom Glasservice is al meer dan 90 jaar glasspecialist in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren. Blom Glasservice verzorgt projecten in de gezondheidszorg, diverse ministeries, (semi)overheidsinstellingen, utiliteitsbouw en woningbouw, maar uiteraard ook aan particulieren.

Glasschade – glasspecialist

Blom Glasservice staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar om schade aan uw glaswerk te repareren. Dag en nacht zijn wij bereikbaar en kunnen we u helpen uw glasproblemen op te lossen.

Video

Bedrijfsgegevens

Blom Glasservice staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector groot- en detailhandel, reparatie van auto's. Blom Glasservice omschrijft zichzelf als het uitoefenen van een glashandel (groothandel, in- en verkopen). Het samenwerken met, het deelnemen in, het overnemen van en/of het voeren van de directie over andere ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel; het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn; alles in de meest uitgebreide zin genomen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn groothandel in vlakglas. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Glashandel Blom B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Blom Glasservice