logo
glaszetter achtergrond

Blom Glasservice

Blom Glasservice

Blom Glasservice
Zinkwerf 55, Den Haag
Tel: 070-3912675

Extra informatie

Blom Glasservice is al meer dan 90 jaar gevestigd in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren. Ook voor bij u thuis is Blom glasservice een geschikte partner. Wilt u al tijden over van enkel naar dubbelglas om zo uw energienota te verlagen? Blom glasservice komt graag bij u langs.

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren. Blom glasservice verzorgt projecten in de gezondheidszorg, diverse ministeries, (semi)- overheidsinstellingen, utiliteits- en woningbouw, maar uiteraard ook aan particulieren.

Glasschade – glasspecialist

Blom Glasservice staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar om schade aan uw glaswerk te repareren. Dag en nacht zijn wij bereikbaar en kunnen we u helpen uw glasproblemen op te lossen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Blom Glasservice