logo
glaszetter achtergrond

De Algemene Beglazing

De Algemene Beglazing

De Algemene Beglazing
Regentesselaan 317, Den Haag
Tel: 070-3457484

Extra informatie

De Algemene Beglazing is sinds 1979 dag en nacht zeer actief in Dan Haag en omstreken en een begrip op het gebied van het leveren en plaatsen van glas, zowel voor de particulieren als voor het bedrijfsleven. Door het merendeel gediplomeerd personeel met kennis van zaken staan wij ook hoog in het vaandel op het gebied van advies.

In de afgelopen 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand glaszettersbedrijf en glasleverancier in Den Haag en omstreken.

Dagelijks wordt de winkel met zijn 200m'2 magazijn ruimte zeer druk bezocht door particulieren, aannemers en architecten. In het magazijn zijn de meeste typen glas op voorraad, zodat wij snel en accuraat kunnen handelen. Zowel voor een enkele ruit als voor geslepen glasplaten, bijvoorbeeld voor tafels, maar ook voor sommige typen voorzetramen kunt u gelijk meenemen.

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • De Algemene Beglazing