logo
glaszetter achtergrond

Glashandel Marcel

Glashandel Marcel

Glashandel Marcel
Tak van Poortvlietstraat 119, Den Haag
Tel: 070-3466558

Extra informatie


Glashandel Marcel,
dé glasspecialist uit Den Haag

Glashandel Marcel biedt verschillende glasservices zoals glas bestellen met een unieke 1-uurs service, (drie) dubbel glas, isolatieglas, thermopane, HR glas en HR++ glas, gelaagd glas, enkel glas, glas in lood (ook dubbel glas in lood), direct vervangen en plaatsen van glas of ruit.

Wilt u een glasprijs weten of een overzicht van de prijzen per glassoort, een berekening van de kosten van dubbel glas of een prijs van elk soort glas per m2? Geen probleem. Wij komen graag met u in contact en geven u direct een prijs. Ook andere vragen zoals benodigde glasdikte, de isolatiewaarde van glas, glasadvies bij condens etc. kunnen wij vaak direct beantwoorden op basis van 50 jaar professionele ervaring.
Dubbel glas bestellen

Glashandel Marcel produceert binnen 1 uur dubbel glas op maat en levert beglazing in regio Haaglanden en Rijnmond, zoals in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Scheveningen, Wateringen, Zoetermeer, Westland, Rotterdam aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Heeft u vragen, advies nodig, of wilt u de kosten weten? Wij komen graag met u in contact.

Diensten

  • 1-uur service produceren van dubbel glas
  • 24 uur service vervangen van glas
  • Glas zetten en vervangen
  • Kosten of prijzen berekenen
  • Advisering glassoorten

Bedrijfsgegevens

Glashandel Marcel is actief sinds 9 november 1999 en heeft momenteel 5 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin Glashandel Marcel valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een besloten vennootschap

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel Marcel