logo
glaszetter achtergrond

Glashandel de Glaswacht

Glashandel de Glaswacht

Glashandel de Glaswacht
Goudenregenstraat 205, Den Haag
Tel: 070-3232860

Extra informatie

De Glaswacht glaszetters is in 1975 opgericht en een begrip geworden in Den Haag en omgeving.

Onze jarenlange ervaring, uitmuntende service en vakkundige installatie is een constante waarde geworden, waar onze zakelijke en particuliere klanten op vertrouwen en bouwen.

Wij staan klaar voor uw (spoed)opdrachten en zullen er alles aan doen om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Dubbelglas in bestaande kozijnen


Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden. U heeft de keus uit:

•Gewoon dubbel glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)
•HR+ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)
•HR++ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)

HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op.

Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend. Praktische tips staan op de website van Milieu Centraal: www.milieucentraal.nl.

Dubbele beglazing is leverbaar in een minimale dikte van 14mm. Openslaande ramen en deuren zullen worden voorzien van opbouw latten die op de kozijnen vallen. De latten die door ons worden geleverd zijn van hardhout en voorzien van een grond of vernis coating.

Ook kunnen wij dubbelglas met Wienersprossen leveren en aanbrengen. Hiermee krijgt u eem mooi resultaat wanneer u een roedenverdeling wilt hebben.

Wij geven 10 jaar garantie op al het door ons geplaatste dubbelglas mbt lekken en vuil worden tussen de twee ruiten in. All ons glas wordt volgens de NEN norm geplaatst.

Wilt u advies over isolatieglas of bent u misschien van plan om dubbelglas te laten installeren kijk dan op dubbelglas-Den Haag of neem dan contact met ons op - wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Diensten

  • Glascoating
  • Graveren
  • Plaatsen van glas / glaszetter
  • Reparatie / herstel
  • Ruit reparatie / glas reparatie

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel de Glaswacht