logo
glaszetter achtergrond

Achterberg Glasdienst

Achterberg Glasdienst

Achterberg Glasdienst
Bonnetstraat 22A, Ede
Tel: 085 – 0606432

Extra informatie

Over Achterberg Glasdienst

Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Dan vraag je je af wie je op dat moment kunt bellen om de schade te herstellen. Sinds begin 2013 is daar een regionaal antwoord op: Achterberg Glasdienst!

Achterberg Glasdienst, een nieuwe naam maar jaren ervaren

Achterberg Glasdienst is een initiatief van Achterberg Schilders uit Ede. Regelmatig kwam bij ons de vraag van particulieren, bedrijven, instellingen en verenigingen of Achterberg Schilders ook gebeld kon worden voor glasschade. Uiteraard was dit geen probleem, echter was onze organisatie op dat moment nog niet ingericht op 24 uur glasschade herstel.

Met de oprichting van Achterberg Glasdienst staat er een professionele 24 uur glasdienst voor u klaar, waar u dag en nacht op kunt rekenen. Wij zijn actief in de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal en Wageningen. Naast het herstel van glasschades, leveren wij ook uw glas op maat tegen scherpe prijzen. Indien gewenst komen wij na uw bestelling de ruit nog inmeten.

Lokaal glasherstel, 24 uur per dag

De Achterberg Glasdienst medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Omdat wij lokaal werken en uw situatie kennen, kunnen we u scherpe tarieven aanbieden voor onze 24 uur glasservice. We maken graag een afspraak met u voor een passend voorstel. Bel met 085-0606432 voor directe hulp bij glasschade.

Video

Bedrijfsgegevens

Achterberg Glasdienst is actief sinds 11 januari 2013. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin Achterberg Glasdienst valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Stukadoren.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Achterberg Glasdienst