logo
glaszetter achtergrond

Schildersbedrijf Weterings

Schildersbedrijf Weterings

Schildersbedrijf Weterings
Nieuwe Ebbingestraat 127, Groningen
Tel: 050-5771990

Extra informatie

Glas en glas zetten

Uw partner in glaswerkzaamheden

Schildersbedrijf Weterings is de partner voor al uw glaswerkzaamheden. Voor zowel particulier als bedrijf kunnen we u begeleiden in het hele traject van advies en bestelling tot plaatsing en afwerking. Daarbij kunt u kiezen uit een volledig assortiment enkel glas, dubbel glas, en speciale soorten glas (plexiglas, glas-in-lood, etc.) van het kwaliteitsmerk Pilkington.

Pilkington kwaliteitsproducten

De glassoorten die wij leveren zijn van het merk Pilkington. Pilkington is het vlakglasbedrijf van de NSG Group. één van ʼs werelds grootste fabrikanten van glas en beglazingsproducten. De Group heeft fabrieken in 29 landen en verkoopvestigingen in 130 landen.

De meerwaarde van glas

Voor veel mensen is glas iets waar je doorheen kunt kijken maar onze glasproducten bezitten veel meer eigenschappen dan alleen glashelderheid. De diverse glassoorten helpen het energieverbruik te beperken, weren geluid, beschermen tegen brand, bieden veiligheid en bescherming, dienen als decoratie en privacy en worden gebruikt voor het construeren van gevels die geheel uit glas bestaan.

Zonwerend

Bij warm weer zorgen zonwerende producten voor een drastische vermindering van de binnenkomende zonnewarmte, waardoor minder airconditioning nodig is.

Thermische isolatie

Bij koud weer kaatsen producten met lage emissiviteit (ʻlow-eʼ) warmte terug het gebouw in.

Geluidsisolatie

Speciale glassoorten met geluidsisolerende eigenschappen die tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar geluidsbestrijding.

Veiligheid/Beveiliging

Glas dat de kans op ongevallen door inslag, breuken of verbrijzeling vermindert. Glas dat alle mogelijke opzettelijke aanvallen kan weerstaan.

Brandwering

Glassoorten die speciaal zijn ontwikkeld om levens en waardevolle bezittingen tegen brand te beschermen.

Zonne-energie

Producten die worden aangewend in zonneenergietoepassingen, zoals Pilkington Optiwhite™, Pilkington Sunplus™ en Pilkington TEC Glass™.

Decoratie

Glas dat wordt gebruikt als er vooral privacy en decoratie wordt verlangd.

Zelfreinigend

Pilkington Activ™ zelfreinigend glas met dubbele werking zet natuurlijke eigenschappen in om helder te blijven zonder lelijke strepen (zie informatie verderop).

Speciale toepassingen

Diverse speciale glassoorten zoals float met laag ijzergehalte, ultradun float, gebogen glas, UMU™ verwisselbaar glas.

Glassystemen

Pilkington Planar™ structureel beglazingssysteem.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Schildersbedrijf Weterings