logo
glaszetter achtergrond

Schildersbedrijf Lambers

Schildersbedrijf Lambers

Schildersbedrijf Lambers
Van Echtenskanaal NZ 251, Klazienaveen
Tel: 06-54215388

Extra informatie

Schildersbedrijf Lambers is gevestigd te klazienaveen en verricht diverse soorten schilderwerk, glasservice en wandafwerking.
Met een klein bedrijf zoals deze kunt u altijd verzekerd zijn van een persoonlijke aandacht.

Een uitgebreide klantenkring kiest daarom al jaren voor ons bedrijf en deze kring willen wij graag uitbreiden met u als mogelijke nieuwe klant .
Hoofdzakelijk werken wij voor particulieren maar wij werken ook voor monumentenzorg en bedrijven.
Tevens kunnen wij voor u een planmatig onderhoud en een kleuradvies zorgen

5 Redenen om juist nu schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren

1. Uw huis behoudt z'n waarde.
Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren, omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

2. Het lage btw-tarief van 6 % geldt nu voor woningen ouder dan 2 (!) jaar.
Voor schilderwerk van woningen ouder dan 2 jaar wordt slechts 6 % btw in rekening gebracht. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is.

3. Uw huis milieuvriendelijk onderhouden.
Verf is een chemisch product met zogenaamde 'vluchtige stoffen'. Stoffen die 'vervliegen' nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar... er is wel n�g meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen.

4. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten.
Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een meerjarenonderhoudsafspraak met ons te maken. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons bedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor uw onderhoud, u veel tijd en kosten.

5. Onderhoud kan het hele jaar.
Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk be�nvloeden door afscherming, speciale materialen, verwarming e.d.

Glasservice

Schildersbedrijf Lambers levert en plaatst alle soorten enkel en dubbelglas van figuur tot HR++.
Ook kunt u voor schade bij ons terecht , wij regelen het verder met de verzekering maatschappij.
Tevens leveren wij glazen douchedeuren in allerlei figuren en maten.

Diensten

  • Onderhoud
  • Reparatie

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:04 april 2005
Rechtsvorm:Eenmanszaak
SBI-code:4334 (Schilderen en glaszetten)
Sector:Bouwnijverheid
Vestigingsnummer:000001940309

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Schildersbedrijf Lambers