logo
glaszetter achtergrond

Seuren Glasservice

Seuren Glasservice

Seuren Glasservice
Tarweweg 11, Nijmegen
Tel: 024-3231010

Extra informatie

Seuren particulieren en bedrijven,

Voor particulieren, bedrijven, en winkels is Seuren glasservice snel ter plaatse.
Al onze auto’s zijn uitgerust met GPS lokatiebepaling, de modernste gereedschappen en een ruime sortering glas zodat in de meeste gevallen gelijk tot herstel kan worden overgegaan. Lukt dit niet dan wordt er een deugdelijke (nood)voorziening getroffen om verdere schade of letsel te voorkomen.
Bent u verzekerd voor glasschade dan zorgen wij voor de verdere financiële afhandeling met uw verzekeraar. Uiteraard plaatsen wij het glas volgens de laatst geldende veiligheidsnormen en geven wij 10 jaar garantie op het isolatieglas.

Veelzijdigheid

Laat u voorlichten en inspireren in de uitgebreide showroom van Seuren Glasservice.
U zult zich verbazen over de keuze en toepassingsmogelijkheden van glas en spiegels in verschillende structuren of kleuren.
Of het nu gaat om een hardglazen deur, een achterwand voor een keuken, een spiegel op maat of iedere andere denkbare toepassing in uw in- of exterieur.

Veiligheid

Wij geven u advies over welke type glas, of het nu gaat om veiligheid, brandwerend of andere toepassingen rekeninghoudend met de veiligheidseisen die vaak door wetgeving worden gesteld.
Niet meer maar ook niet minder.

Comfort

Bij het toepassen van isolatieglas is uiteraard de isolatiewaarde belangrijk. Maar ook het comfort zoals geluid, zonwering, geen of nauwelijks condens en hierdoor minder schilderwerk aan uw kozijnen, ramen en deuren.
Dit alles gecombineerd met een goede ventilatie.

Glasslijperij

Wij beschikken over een eigen glasslijperij waar alle mogelijke bewerkingen aan glas en spiegels worden uitgevoerd zoals gaten boren, polyslijpen, facetslijpen etc. Uiteraard in elke gewenste vorm en in sommige gevallen klaar terwijl u wacht.

Website;

Hebben wij u interesse gewekt dan hoeft u niet langer te wachten.
Kijk op onze website www.seuren.nl
Alle mogelijkheden hebben wij daar voor u op een rij gezet.

Diensten

  • Plaatsen van glas / glaszetter
  • Ruit reparatie / glas reparatie
  • Glasslijperij
  • Ventilatieroosters / Suskasten
  • Showroom

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Seuren Glasservice