logo
glaszetter achtergrond

Glas in Lood Studio Oss

Glas in Lood Studio Oss

Glas in Lood Studio Oss
Mercuriusstraat 40, Oss
Tel: 06 53984644

Extra informatie


Glas in lood Studio Oss maakt en ontwerpt klassieke en moderne glas in lood ramen. Op deze website staan vele glas-in-lood-voorbeelden welke we reeeds hebben uitgevoerd. Ook voeren wij restauraties uit van bestaande glas in lood panelen. Nieuwe en bestaande glas in lood panelen kunnen we tevens in isolatieglas plaatsen.

In Nederland zijn voor glas in lood weinig opleidingsmogelijkheden. Om die reden heb ik in Tongeren (België) een twee-jarige klassieke “Glazeniersopleiding” gevolgd. In deze opleiding wordt veel aandacht besteed aan het ontwerpen van glas-in-lood. Het juiste ontwerp voor de juiste omgeving is mijn belangrijkste uitgangspunt. Het is daarom ook altijd noodzakelijk om ter plaatse de situatie te bekijken.

In de uitvoeringsfase worden de normale glas-in-lood technieken aangevuld met brandschilderen, glasfusing en diverse lood-behandelings technieken om het paneel de juiste sfeer en uitstraling te geven.
Op deze website treft u een aantal voorbeelden aan van projecten die ik heb uitgevoerd. Hierin kan ik natuurlijk niet volledig zijn maar ik heb wel geprobeerd om de glas in lood ramen te fotograferen in de nieuwe omgeving. Voor mij is het steeds weer een uitdaging om een perfect passend ontwerp voor de gegeven situatie te ontwerpen en te realiseren.

Het mooiste moment is de levering: Een tevreden klant, blij met de prachtige glas in lood ramen. Voor mij ook een mooi moment !

Video

Bedrijfsgegevens

Glas in Lood Studio Oss is actief sinds 1 mei 2004 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 2312. Deze code staat voor "Vormen en bewerken van vlakglas". De sector waarin Glas in Lood Studio Oss valt is Industrie en de rechtsvorm is een eenmanszaak

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glas in Lood Studio Oss