logo
glaszetter achtergrond

RWS Glashandel BV

RWS Glashandel BV

RWS Glashandel BV
Sevillaweg 130, Rotterdam
Tel: 010-2450050

Extra informatie

RWS Glashandel

Een VCA gecertificeerde glashandel

​Met 40 jaar ervaring als glaszet-, reparatie- en calamiteiten onderhoudsbedrijf, richten wij ons voornamelijk op reparatie onderhoudscontracten en overeenkomsten met instellingen, beheerders, (semi-)overheidsorganisaties, gezondheidszorginstanties en woningbouwstichtingen. Hierbij is service, betrouwbaarheid en betrokkenheid belangrijk, met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam is RWS Glashandel B.V. actief op het gebied van bouw, renovatie en glasreparatie. Al onze vaklieden zijn direct oproepbaar via een mobiele telefoon, wat niet alleen de reactiesnelheid bevordert, maar ook direct contact mogelijk maakt tussen de glaszetter en de opdrachtgever of contactpersoon ter plaatse. In ons magazijn staan de meest voorkomende veiligheidsglassoorten op voorraad.

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Actief sinds:01 juni 2004
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:4120 (Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw)
Sector:Bouwnijverheid
Vestigingsnummer:000018067794

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • RWS Glashandel BV