logo
glaszetter achtergrond

Edda Glas BV

Edda Glas BV

Edda Glas BV
Watermanstraat 8, Tilburg
Tel: 013-5716750

Extra informatie

Edda Glas BV is een servicegericht, Brabants bedrijf waarbij u, als particulier en bedrijf , terecht kunt voor alle soorten glas, en alle woonwensen die een link hebben met glas. Zoals kozijnen, deuren, dakkappellen, keuken-achterwanden en rolluiken. Het hele pakket bij één bedrijf: praktisch, overzichtelijk en voordelig. Edda Glas BV denkt als ervaringsdeskundige met u mee en vindt samen met u een oplossing op maat.

We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met duurzame materialen en producten van onberispelijke kwaliteit. Onze medewerkers zijn secuur, snel en ze houden de werklocatie ordelijk. Bij de start dekken ze alles af en bij vertrek ruimen ze alles netjes op. Desgewenst voeren ze het oude materiaal voor u af.”

Bedrijfsgegevens

Edda Glas BV staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector bouwnijverheid. Edda Glas BV omschrijft zichzelf als het exploiteren van een glashandel en glaszetbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn schilderen en glaszetten. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Edda Glas B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Edda Glas BV