logo
glaszetter achtergrond

Tweelingglas

Tweelingglas

Tweelingglas
Oudenoord 5, Utrecht
Tel: 030 246 70 99

Extra informatie

Tweelingglas zit in het hartje van het centrum met voldoende parkeerruimtes voor zijn/haar klanten.
Met openingstijden van 8.30 tot 18.00 doordeweeks en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur zijn wij de enige glaszaak die tot laat open is op zaterdag.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het zetten, slijpen en boren van glas voor het gebruik in en om uw huis heen.

De soorten glas die wij bieden varieren van Sierglas, tot aan HR++ glas, tot aan spiegels, om maar een enkele mogelijkheden op te noemen.

Wij zijn daarnaast altijd bereid om u advies te geven over wat het beste zou zijn om in of rondom uw huis te gebruiken qua glas afhankelijk van wat u wilt.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even binnen lopen bij ons in de zaak. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen met ons.

De soorten glas die wij aanbieden zijn : Sierglas, matglas, HR+ glas, HR++ glas, Spiegels, Draadglas, gelaagd glas, gehard glas, gekleurd glas, enkel glas in diverse diktes. Daarnaast boren en slijpen wij ook.

Video

Bedrijfsgegevens

Tweelingglas is een bedrijf dat gevestigd is aan Oudenoord 5 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 26 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 4 personen werkzaam bij Tweelingglas. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de actititeiten van het bedrijf vallen onder schilderen en glaszetten.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Tweelingglas