logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Den Helder


Overzicht glaszetters Den Helder

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasbedrijf Het Centrum
Industrieweg 10, Den helder
Tel: 0223-612483

 Den helder
(+2km)

01

Extra informatie:
Het Centrum is dé glas- en verfleverancier voor Den Helder en omstreken. In onze zaak op de Industrieweg 8A kunt u terecht voor alles op het gebied van glas en verf. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze schitterende showroom voor een overzicht van onze vele glasproducten. En neem gelijk een kijkje in onze uitstekend gesorteerde winkel en showroom voor onze grote sorting verf- en schildersproducten.

02

Beekman Glas
Pieter van der Deurelaan 1d, Den helder
Tel: 0223-610623

 Den helder
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
Politie Keurmerk Veilig Wonen 0900-INBRAAK

Extra informatie:
Rob Beekman Glasbedrijf verzorgt glas voor bedrijf en particulier in Den Helder en omstreken.Glasschade of maatwerk, Glasbedrijf Rob Beekman maakt het weer sterk! Voor al uw spiegelglas, figuurglas en glas in lood, nieuw of reparatie. Wij werken met elke verzekeringsmaatschappij samen! Rob Beekman Glasbedrijf is een professioneel en dynamisch bedrijf dat alle soorten glas levert en plaatst. Rob Beekman is uw veelzijdige glasspecialist met jarenlange ervaring in het vak.

03

Ossebaar Glasbedrijf
Burg. Ritmeesterweg 23, Den helder
Tel: 0223-621229

 Den helder
(+2km)

03

Extra informatie:
Glasbedrijf Ossebaar staat voor u klaar om alle benodigde maatregelen te nemen bij calamiteiten zoals herstelschade aan alle soorten beglazing, herstelschade aan houten, kunststoffen en aluminium gevelelementen. Wij treffen noodvoorzieningen en creëren veilige situaties omtrent glasschades. Wij komen vrijblijvend bij u langs, Samen met u bespreken wij de huidige situatie en doen u een voorstel voor isolatieglas, of dit nu standaard-, of hoogrendements glas is, inbraakvertragend of geluid-

04

Helder Vastgoed schilderwerken
Energieweg 3a, Den helder
Tel: 0223 677684

 Den helder
(+2km)

04

Extra informatie:
24 uurs glasservice Bij schade aan uw beglazing kunt u 24 uur per dag rekenen op de snelle en betrouwbare service van Helder Vastgoed Schilderwerken. U belt naar ons kantoor of call-center waar u vriendelijk te woord wordt gestaan. Deze schakelt direct de glaszetter in zodat uw raam in korte tijd weer gerepareerd wordt of tijdelijk voorzien van een noodvoorziening.

05

Glasbedrijf Swart
Actief in Den Helder
Tel: 0223-644649

 Julianadorp
(+8km)

05

Extra informatie:
Glasbedrijf Swart is werkzaam in de kop van Noord Holland. Zowel voor particulieren, bedrijven en verzekering maatschappijen leveren wij 24-uurs service in glasreparaties. Bekijk onze producten via de website, staat iets niet op onze website? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen altijd naar een oplossing toe werken. Glasbedrijf H.C. Swart Ons glasbedrijf is een familie bedrijf sinds 1935 wat verschillende generaties van vader op zoon is gegaan.

06

Druijf Schilderwerken
Actief in Den Helder
Tel: 06-20882233

 Anna paulowna
(+10km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons ook terecht voor glaszet werkzaamheden. Zo gaan wij verder dan alleen het behandelen en schilderen van uw kozijnen. Dit doen we omdat wij begrijpen dat het handig is om alles bij één betrouwbare vakman onder te brengen. Bij Druijf Schilderwerken zijn we opgeleid om raamwerk professioneel te verwijderen, te vervangen én te zetten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Den Helder of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Den Helder en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×