logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen (prov) > Groningen


Overzicht glaszetters Groningen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Poelman bv
Wasaweg 11-7, Groningen
Tel: 050-5710150
Jaren werkzaam: 99 jaar
15
werknemers

 Groningen
(+4km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF VCA

Extra informatie:
Over ons: Schildersbedrijf Poelman b.v. bestaat uit vakmensen, die voornamelijk werkzaam zijn in onderhoudswerk. In groot of klein werk denken wij graag met U mee. Glasservice: Laat U adviseren over de (juiste) toepassing van glas. De mogelijkheden zijn groot en daarom denken we graag met U mee. Voor glaswerk en noodvoorzieningen aan beglazing zijn we voor vaste klanten, dag en nacht bereikbaar.

02

De Jongens Doornbos
Nieuwe Ebbingestraat 13, Groningen
Tel: 050-3130041
Jaren werkzaam: 54 jaar
6
werknemers

 Groningen
(+1km)

02

Extra informatie:
Over De Jongens Doornbos Twee broers en een goed stel medewerkers Het valt meteen op als je binnenloopt in de winkel van De Jongens Doornbos: er hangt een bedrijvige en toch intieme sfeer in het pand aan de Nieuwe Ebbingestraat. ‘We zijn sinds 2011 weer terug in dit pand nadat we een tijd aan de Turfsingel hebben gezeten.

03

Sips Schilderwerken BV
Hoendiep 162, Groningen
Tel: 050-5255855
Jaren werkzaam: 18 jaar
12
werknemers

 Groningen
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud.nl VCA** gecertificeerd houtreparateur

Extra informatie:
Welkom bij Schilderwerken Sips B.V. Schilderwerken Sips B.V. is een onderhoudsbedrijf waar dagelijks ca. 40 medewerkers werkzaam zijn. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen op de rand van de gemeente Hoogkerk. Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit: -Onderhoudsschilderwerk aan bestaande panden; ...

04

Schilders De Vries
Rigaweg 30, Groningen
Tel: 050 5 492 492

 Groningen
(+4km)

04

Extra informatie:
Glasservice Schilders De Vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen. Glasservice Schilders De Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen.

05

Budget Dubbel Glas
Barnsteenstraat 68, Groningen
Tel: 06 15308702

 Groningen
(+3km)

05

Extra informatie:
Waarom is Budget Dubbelglas goedkoper dan zijn concurrenten? Omdat Budget dubbelglas op een groot schaal inkoopt bij zijn leveranciers hebben wij veel inkoop voordelen. In plaats van deze inkoop voordelen voor onszelf te houden kiezen wij ervoor dit direct door te berekenen aan onze klanten. Op deze manier profiteert u rechtstreeks van onze kortingen en betaald u nooit meer dan nodig is.

06

Glas-Meesters B.V.
Roderwolderdijk 13, Groningen
Tel: 050 23 40 001
Jaren werkzaam: 5 jaar
4
werknemers

 Groningen
(+6km)

06

Extra informatie:
Over Glasmeesters Met ruim 15 jaar ervaring en een vakkundig team, helpen we dagelijks mensen met het opknappen of vernieuwen van hun raam- en kozijnwerk. We zijn trots op het vak dat we doen, en daarom profiteert u altijd van de beste kwaliteit. We zorgen tijdens ieder project voor een hoog afwerkingsniveau en fijne service. U ontzorgen op een zo prettig mogelijke en snelle manier is waar we goed in zijn.

07

Objektief Glas & Schilderwerken B.V.
Kattegat 32, Groningen
Tel: 0651762290
Jaren werkzaam: 1 jaar
3
werknemers

 Groningen
(+4km)

07

Extra informatie:
Schilderen, behangen en glas zetten, alsook het zijn van uitleenbureau

08

Glasservice Rozenveld
Ten Oeverlaan 42, Groningen
Tel: 06 23 81 55 87
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+5km)

08

Extra informatie:
Glasadvies op maat Nieuw glas laten zetten levert in nagenoeg alle gevallen voordeel op. Denk hierbij niet alleen aan de isoleren waarde qua temperatuur, maar ook van het geluid. Welk type glas de beste keuze is om te laten plaatsen is afhankelijk van de situatie en wensen. Wij helpen je graag met het juiste glasadvies wat voor type glas het beste is en het beste voor jou gaat werken. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar dubbel glas.

09

Schilderwerk Onderhoud & Renovatie Totaal BV
Rouaanstraat 7, Groningen
Tel: 050 5893492

 Groningen
(+4km)

09

Extra informatie:
Beglazing Totaal schilderwerk levert dé oplossing voor al uw beglazing. Vanwege de diverse materialen en toepassingsmogelijkheden zetten wij gespecialiseerde glaszetters in. Vakmensen die perfectie nastreven bij levering en het aanbrengen van: -Enkele beglazing (zowel mat, blank als gefigureerd of facetgeslepen glas) ...

10

Schildersbedrijf Roossien
Groningerweg 28, Groningen
Tel: 06 53291694

 Groningen
(+3km)

10

11

Schildersbedrijf van Duinen
Rollen 12, Groningen
Tel: 06-48405760

 Groningen
(+6km)

11

Extra informatie:
Dubbelglas Heeft u een opdracht voor dubbelglas? Schildersbedrijf van Duinen heeft ervaring in opdrachten met dubbelglas. Door onze kennis en expertise geven we u het juiste advies en kunnen wij voor u aan de slag.

12

Schildersbedrijf Weterings
Nieuwe Ebbingestraat 127, Groningen
Tel: 050-5771990

 Groningen
(+1km)

12

Extra informatie:
Glas en glas zetten Uw partner in glaswerkzaamheden Schildersbedrijf Weterings is de partner voor al uw glaswerkzaamheden. Voor zowel particulier als bedrijf kunnen we u begeleiden in het hele traject van advies en bestelling tot plaatsing en afwerking. Daarbij kunt u kiezen uit een volledig assortiment enkel glas, dubbel glas, en speciale soorten glas (plexiglas, glas-in-lood, etc.) van het kwaliteitsmerk Pilkington.

13

Schildersbedrijf Van der Maar
Koldingweg 15, Groningen
Tel: 050 - 549 41 71

 Groningen
(+3km)

13

Extra informatie:
Energiebesparende beglazing Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. We adviseren vooral dubbel glas, hoogrendementsbeglazing en HR++ beglazing. Deze beglazing isoleert uitstekend, vergroot het comfort en u bespaart flink op de energiekosten. Het is goed om te weten dat u al kunt besparen zonder uw kozijnen te moeten vervangen.

14

Waterman Glas- en Schilderwerken
Sloep 16, Groningen
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+5km)

14

15

Drok. Glas en schilderwerken
Westinghousestraat 28, Groningen
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+2km)

15


Glaszetters Groningen

Als je glas in Groningen wilt laten vervangen, kun je de volgende stappen volgen:

Identificeer het type glas: Bepaal het specifieke type glas dat je wilt laten vervangen, zoals enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.

Meet de afmetingen op: Neem nauwkeurige metingen van het bestaande glas, zodat je de juiste maat kunt bestellen voor het nieuwe glas.

Zoek een professioneel glasbedrijf: Zoek naar een betrouwbaar glasbedrijf in Groningen dat gespecialiseerd is in het vervangen van glas. Je kunt online zoeken naar lokale bedrijven, vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren, of gebruikmaken van een online service die je helpt bij het vinden van gekwalificeerde professionals.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glasbedrijven en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offertes gedetailleerde informatie bevatten over de kosten van het glas, de installatiekosten, eventuele bijkomende werkzaamheden en de tijdlijn van het project.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantievoorwaarden en de reputatie van het bedrijf. Kies een glasbedrijf dat aan je eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Plan de vervanging: Nadat je een glasbedrijf hebt gekozen, plan je samen met hen een geschikte datum voor de vervanging. Bespreek eventuele specifieke wensen of vragen die je hebt.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum zal het glasbedrijf het oude glas verwijderen en het nieuwe glas installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders aanwijst om toezicht te houden tijdens de vervanging.

Controleer het resultaat: Na de vervanging controleer je het nieuwe glas grondig om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Controleer op eventuele beschadigingen, zorg dat het glas goed past en controleer de isolatieprestaties, indien van toepassing.

Betaling en garantie: Registreer de betaling volgens de afspraken die zijn gemaakt. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het nieuwe glas.

Door deze stappen te volgen, kun je het glas laten vervangen in Groningen met behulp van een professioneel glasbedrijf. Zorg ervoor dat je samenwerkt met erkende en betrouwbare professionals om ervoor te zorgen dat het project naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Groningen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Groningen en omgeving staan momenteel 15 glaszetters vermeld.


×