logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Nijmegen


Overzicht glaszetters Nijmegen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV
Factorijweg 12/C, Nijmegen
Tel: 024-3791187
Jaren werkzaam: 76 jaar
2
werknemers

 Nijmegen
(+3km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV: werkt aan het visitekaartje van elk gebouw Schilderwerk is het visitekaartje van elk gebouw. Of het nu gaat om een particuliere woning of om een bedrijfspand. Friederichs Schilderwerken in Nijmegen doet het allemaal! Want een pand dat goed in de verf zit oogt vitaal, energiek en straalt vertrouwen uit. En dat is niet het enige. Een strakke afwerking verlengt bovendien de levensduur van het geschilderde materiaal.

02

Glasambulance
Roggeweg 13, Nijmegen
Tel: 024 - 34 444 43

 Nijmegen
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
AF® -erkend en Politiekeurmerk

Extra informatie:
Onze glasambulances staan dag en nacht voor u klaar! Bel de Glasambulance. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In minder dan een uur tijd staan wij bij u op de stoep om de ruit te vervangen of een noodvoorziening te treffen. Glasambulance BV kan iedere gewenste glassoort leveren, in iedere gewenste dikte of vorm en in verschilllende formaten.

03

Seuren Glasservice
Tarweweg 11, Nijmegen
Tel: 024-3231010

 Nijmegen
(+3km)

03

Extra informatie:
Seuren particulieren en bedrijven, Voor particulieren, bedrijven, en winkels is Seuren glasservice snel ter plaatse. Al onze auto’s zijn uitgerust met GPS lokatiebepaling, de modernste gereedschappen en een ruime sortering glas zodat in de meeste gevallen gelijk tot herstel kan worden overgegaan. Lukt dit niet dan wordt er een deugdelijke (nood)voorziening getroffen om verdere schade of letsel te voorkomen.

04

Marc Hellegers Glas & Schildersbedrijf
Sperwerstraat 46, Nijmegen
Tel: 06 284 77 668

 Nijmegen
(+2km)

04

Certificering / branche organisatie:
de Betere Schilder

Extra informatie:
Marc Hellegers Glas & Schildersbedrijf is een modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken. De onderneming is gevestigd in Nijmegen, en bestaat uit gemotiveerde medewerkers die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten.

05

Leenders Glas in Lood BV
Kerkenbos 1091, Nijmegen
Tel: 024 684 15 55

 Nijmegen
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Leenders Glas in Lood Glas in lood geeft al eeuwenlang zoveel kleur en sfeer aan een interieur. Wij zijn er al meer dan 90 jaar van in de ban. Al ons werk is uniek en wordt met passie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. U kunt bij ons terecht voor: -vervaardiging en reparatie van ieder glas...

06

Glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen
Zwanenveld 2368, Nijmegen
Tel: 06 – 22281495

 Nijmegen
(+4km)

06

Extra informatie:
Welkom bij glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen! Op onze site geven we een indruk van onze diensten en onze aanpak. Ons bedrijf is jong, enthousiast, groeiend en onderdeel van een sterk netwerk. Wij werken met de beste materialen en gekwalificeerde vakmensen. Kortom, elk project kunt u met vertrouwen bij ons neerleggen. Vraag gerust een offerte aan, u zult positief verbaasd zijn over onze prijzen.

07

Looijschilder Schilderwerken
Doorwerthstraat 19, Nijmegen
Tel: 024-3567119

 Nijmegen
(+4km)

07

08

Spectrum Onderhoud en Schilderwerk
Gorisstraat 4, Nijmegen
Tel: 06 53759084

 Nijmegen
(+2km)

08

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nijmegen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijmegen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×