logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Nijmegen


Overzicht glaszetters Nijmegen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV
Factorijweg 12/C, Nijmegen
Tel: 024-3791187
Jaren werkzaam: 77 jaar
2
werknemers

 Nijmegen
(+3km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV: werkt aan het visitekaartje van elk gebouw Schilderwerk is het visitekaartje van elk gebouw. Of het nu gaat om een particuliere woning of om een bedrijfspand. Friederichs Schilderwerken in Nijmegen doet het allemaal! Want een pand dat goed in de verf zit oogt vitaal, energiek en straalt vertrouwen uit. En dat is niet het enige. Een strakke afwerking verlengt bovendien de levensduur van het geschilderde materiaal.

02

Glasambulance
Roggeweg 13, Nijmegen
Tel: 024 - 34 444 43
Jaren werkzaam: 49 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
AF® -erkend en Politiekeurmerk

Extra informatie:
Onze glasambulances staan dag en nacht voor u klaar! Bel de Glasambulance. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In minder dan een uur tijd staan wij bij u op de stoep om de ruit te vervangen of een noodvoorziening te treffen. Glasambulance BV kan iedere gewenste glassoort leveren, in iedere gewenste dikte of vorm en in verschilllende formaten.

03

Seuren Glasservice
Tarweweg 11, Nijmegen
Tel: 024-3231010
Jaren werkzaam: >100 jaar
5
werknemers

 Nijmegen
(+3km)

03

Extra informatie:
Seuren particulieren en bedrijven, Voor particulieren, bedrijven, en winkels is Seuren glasservice snel ter plaatse. Al onze auto’s zijn uitgerust met GPS lokatiebepaling, de modernste gereedschappen en een ruime sortering glas zodat in de meeste gevallen gelijk tot herstel kan worden overgegaan. Lukt dit niet dan wordt er een deugdelijke (nood)voorziening getroffen om verdere schade of letsel te voorkomen.

04

Marc Hellegers Glas & Schildersbedrijf
Sperwerstraat 46, Nijmegen
Tel: 06 284 77 668
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+2km)

04

Certificering / branche organisatie:
de Betere Schilder

Extra informatie:
Marc Hellegers Glas & Schildersbedrijf is een modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken. De onderneming is gevestigd in Nijmegen, en bestaat uit gemotiveerde medewerkers die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten.

05

Leenders Glas in Lood BV
Kerkenbos 1091, Nijmegen
Tel: 024 684 15 55
Jaren werkzaam: 32 jaar
2
werknemers

 Nijmegen
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Leenders Glas in Lood Glas in lood geeft al eeuwenlang zoveel kleur en sfeer aan een interieur. Wij zijn er al meer dan 90 jaar van in de ban. Al ons werk is uniek en wordt met passie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. U kunt bij ons terecht voor: -vervaardiging en reparatie van ieder glas...

06

Glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen
Zwanenveld 2368, Nijmegen
Tel: 06 – 22281495
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+4km)

06

Extra informatie:
Welkom bij glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen! Op onze site geven we een indruk van onze diensten en onze aanpak. Ons bedrijf is jong, enthousiast, groeiend en onderdeel van een sterk netwerk. Wij werken met de beste materialen en gekwalificeerde vakmensen. Kortom, elk project kunt u met vertrouwen bij ons neerleggen. Vraag gerust een offerte aan, u zult positief verbaasd zijn over onze prijzen.

07

Jan Bos Glas en Schilderwerken B.V.
Roggeweg 30, Nijmegen
Tel: 024-3886392
Jaren werkzaam: 32 jaar
9
werknemers

 Nijmegen
(+3km)

07

Extra informatie:
Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij! BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,80), HR++ (U=1,10) of triple glas (U=0,80), kent BENGglas diverse voordelen.

08

De Glasdokter
Malvert 6987, Nijmegen
Tel: 024 - 3775087
Jaren werkzaam: 46 jaar
4
werknemers

 Nijmegen
(+4km)

08

Extra informatie:
Welkom bij De Glasdokter. De Glasdokter is een glaszettersbedrijf dat al 35 jaar uitstekend werk afleverd. Het is een familiebedrijf waar momenteel de 3e generatie werkzaam is. Het werk varieert van grote nieuwbouw projecten tot kleine particuliere klussen, glaszetterswerk tot schilderswerk. Wij werken landelijk voor verschillende aannemers en schildersbedrijven. De Glasdokter is VCA gecertificeerd.

09

Schoppema Glas en Schilderwerken
Leuvensbroek 1807, Nijmegen
Tel: 062 74 75 995
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+5km)

09

Extra informatie:
Schoppema Glas & Schilderwerken. Schoppema Glas & Schilderwerken is een allround maar vooral modern bedrijf in Nijmegen, die gebruik maakt van de nieuwste innovaties binnen het vakgebied. Naast schilderwerkzaamheden kan je ook bij ons terecht voor wandafwerking, herstelwerkzaamheden, vloercoating, airless spuiten ,glas-werkzaamheden en het leveren van glas.

10

Looijschilder Schilderwerken
Doorwerthstraat 19, Nijmegen
Tel: 024-3567119

 Nijmegen
(+4km)

10

11

Spectrum Onderhoud en Schilderwerk
Gorisstraat 4, Nijmegen
Tel: 06 53759084

 Nijmegen
(+2km)

11

12

Bleeker Glas- & Schilderwerken
Bergansiusstraat 3, Nijmegen
Tel: 06-44095567
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+3km)

12

Extra informatie:
Glaswerken Glas speelt een belangrijke rol in uw huis. Het is bepalend voor de sfeer van uw woning, zowel binnen als buiten. Bovendien zorgt het voor het binnenhouden van de warmte. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over het doel van glas. Beglazing kan decoratief zijn, maar juist ook functioneel. Denk hierbij aan dubbele beglazing en brandvertragend glas. Ik helpen u graag bij het leveren en het plaatsen van glas.

13

Van der wielen glas en schilderwerken
Hengstdalseweg 16, Nijmegen
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+3km)

13

14

K.v.H. Glas & Montage
Oude Dukenburgseweg 513, Nijmegen
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+3km)

14

15

Frans Deijnne Glas & Schilderwerken
Boomvalkstraat 32, Nijmegen
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+2km)

15


Glaszetters Nijmegen

Als je op zoek bent naar plaatsen om glas te laten vervangen in Nijmegen, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Nijmegen die gespecialiseerd zijn in het vervangen van glas in verschillende situaties, zoals ramen, deuren, spiegels en meer. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glaszetter Nijmegen of Glashandel Nijmegen om te informeren naar hun diensten en prijzen.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Nijmegen bieden ook glasvervangingsdiensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Nijmegen om te informeren naar hun glasgerelateerde diensten en producten.

Vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Nijmegen benaderen die gespecialiseerd zijn in het vervangen van glas. Dit kunnen zelfstandige professionals zijn of onderdeel zijn van een kleiner bedrijf. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt vervangen, bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nijmegen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijmegen en omgeving staan momenteel 15 glaszetters vermeld.


×