logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Amsterdam


Overzicht glaszetters Amsterdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaslijn Direct
Korte Papaverweg 12, Amsterdam
Tel: 020-6177016

 Amsterdam
(+4km)

01

Extra informatie:
Wat doen wij? Is uw ruit stuk, of bent u wellicht op zoek naar isolatie- en veiligheidsglas? Glaslijn Direct is u graag van dienst. Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen per week! We zijn de snelste glaszetter van Amsterdam en maken onze reputatie graag bij u waar. We kunnen u van dienst zijn met dubbelglas, HR++ glas, isolatieglas, glas op maat, plexiglas, winkelruiten, veiligheidsglas, spiegels en geluidswerend glas.

02

Abbassi Glasservice
Schaarbeekstraat 18, Amsterdam
Tel: 020-7735874

 Amsterdam
(+6km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Abbassi Glasservice Heeft u glasschade en bent op zoek naar een professionele glaszetter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Abbassi Glasservice is namelijk dé glashandel specialist in glas en glasherstel. U kunt bij Abbassi Glasservice terecht voor alle vormen van glasschade, glasherstel, zowel klein als groot. Dankzij onze 24/7 glasservice kunt u vakkundig en snel geholpen worden.

03

DQ Glasservice
H.J.E. Wenckebachweg 111, Amsterdam
Tel: 020 - 66 50 205

 Amsterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Aan het huidige glasbedrijf DQ Glasservice gaat een lange geschiedenis vooraf. In 1986 fuseerden twee eenmansbedrijfjes tot één glashandel met de naam Diemen Quick Glasservice. In 1987 werd een derde glashandel opgekocht en in 1991 werd het werkgebied uitgebreid naar Amsterdam, door het aankopen van voormalig Glashandel “Amsterdam”. Na eerst op een ander adres in Amsterdam gevestigd te zijn, verhuisde DQ Glasservice in 1993 naar de H.

04

Rembrandt Glas BV
Nieuwendammerdijk 526-G, Amsterdam
Tel: 020-6717956

 Amsterdam
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie www.glasbrancheorganisatie.nl

Extra informatie:
SINDS 1948 HET GLASBEDRIJF!! Rembrandt Glas BV is sinds 1948 het synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Met een klein, deskundig team staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor uw klaar. U kunt altijd bij ons terecht voor een deskundige begeleiding, of het nu gaat om advies of levering.

05

Glashandel Noord BV
Slijperweg 3, Amsterdam
Tel: 020-6323826

 Amsterdam
(+5km)

05

Certificering / branche organisatie:
VCA*

Extra informatie:
Over ons Sinds 1976 is Glashandel Noord al een begrip in heel Amsterdam en omstreken. Wij zijn een no-nonsense bedrijf die met onze pragmatische aanpak, voor al uw uitdagingen klaar staat! Zowel als zakelijke of particuliere klant bent U hiervoor bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt U talloze toepassingen van glas waarmee wij U kunnen helpen. Kunt U niet vinden wat U zoekt, neem contact met ons op, wij helpen U graag verder! Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

06

De Glasspecialist
Gyroscoopweg 114, Amsterdam
Tel: 020 - 412 60 60

 Amsterdam
(+5km)

06

Extra informatie:
De Glasspecialist Glashandel is het adres voor glas en alle toebehoren, bezoek onze winkel en bekijk de mogelijkheden met glas. De meeste glassoorten zijn uit voorraad leverbaar, dus korte levertijd. Met ons eigen machinepark, hanteren wij korte levertijden met scherpe prijzen. Heeft u vragen, neem contact met ons op.

07

Amsterdamse Glashandel Van Beemdelust
Sierenborch 1, Amsterdam
Tel: 020-6189338

 Amsterdam
(+7km)

07

Extra informatie:
Amsterdamse Glashandel van Beemdelust Amsterdamse Glashandel van Beemdelust is een begrip in het Amsterdamse. Al meer dan 80 jaar werken wij vanuit en in Amsterdam. Onze geschiedenis is verweven met de stad en haar omgeving. Het is dan ook niet gek dat de Amsterdamse non-nonsens mentaliteit is doorgedrongen in ons bedrijf.

08

Accuut Glasservice
Van Slingelandtstraat 35/A, Amsterdam
Tel: 020 227 24 33

 Amsterdam
(+3km)

08

Extra informatie:
Accuut BV Glashandel: Glashandel Amsterdam Heldere afspraken en transparante tarieven Naast onze bekende 24/7 glasschade service leveren wij als glashandel in heel Amsterdam, maar ook in Amstelveen, Zaandam, Diemen, Purmerend, Aalsmeer, Haarlem, Badhoevedorp, Hoofddorp en wijde omgeving, alle soorten glas. Van winkelruiten, spiegels, sierglas, veiligheidsglas en isolatieglas tot douchecabines en keukenachterwanden.

09

NJL Glas BV
IJselstraat 57, Amsterdam
Tel: 0299 - 769188

 Amsterdam
(+3km)

09

Extra informatie:
Wij zijn een erkend glaszettersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Voor het plaatsen en vervangen van al uw ruiten en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. NJL Glas BV plaatst en vervangt o.a.: enkel glas, dubbel glas, isolatie glas (thermopane)en nog veel meer. Tevens beschikken wij over een glas in lood attelier. Uiteraard hebben wij nog veel meer in huis. Wij zijn dan ook niet zomaar de eerste de beste.

10

Glashandel Actief
Marnixstraat 102, Amsterdam
Tel: 020-6250517

 Amsterdam
(+2km)

10

Extra informatie:
Doordat Actief Glaszetbedrijf meer dan 30 jaar ervaring heeft in "glazen" zaken, beschikken zij over een buitengewoon grote expertise en vakmanschap om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Het huidige assortiment omvat o.a. alle soorten en maten glas, isolerende beglazing, voorzetramen, winkelruiten, glas in lood, sierglas, gelaagd en inbraakwerend glas, zandstraal decoraties, glazen meubilair, glazen grafmonumenten, raam ventilatoren, spiegels, spiegelwanden en doorkijkspiegels.

11

All Atlas Glas
Tijnmuiden 97, Amsterdam
Tel: 020 773 7083

 Amsterdam
(+8km)

11

Extra informatie:
Over ons All Atlas Glashandel is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij All Atlas Glashandel bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat uit professionele mensen die al jaren lang in het vak zitten. All Atlas beschikt over een VOL-VCA Certificering.

12

HGI Glas
Nieuwe Hemweg 32, Amsterdam
Tel: 020 681 0250

 Amsterdam
(+4km)

12

Extra informatie:
Op maat, kwaliteit, in elke vorm en snel geleverd Bij (bouw)projecten is het belangrijk dat het glas precies op maat gemaakt is, van hoge kwaliteit, in elke vorm en snel geleverd kan worden. Door onze grote voorraad en deskundig opgeleide medewerkers kunnen wij ervoor zorgen dat u met spoed het glas heeft dat u nodig heeft.

13

Vakschilders Wisman BV
Pleimuiden 10A, Amsterdam
Tel: 020 - 4110004

 Amsterdam
(+8km)

13

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Amsterdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Amsterdam en omgeving staan momenteel 13 glaszetters vermeld.


×