logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Breda

 
 
Glaszetter
Plaats
01

BaronieGlas B.V.
Charles Petitweg 18, Breda
Tel: 076-5811251
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Breda
(+3km)

01

Extra informatie:
Wij zijn het glasbedrijf in Breda als het gaat om service en perfectie. Vrijblijvend deskundig advies bij u thuis of bedrijf op afspraak. Glashandel de Baronie Breda bestaat alweer sinds 1995. De eigenaar/directeur Karel Maas is zelfs al vanaf 1978 actief in deze branche. Zijn ervaring en opgedane kennis heeft hij vormgegeven in een glashandel, gebaseerd op wat hij bij voormalige werkgevers wel én niet goed zag gaan.

02

Mermans Glas B.V.
Terheijdenseweg 441, Breda
Tel: 076-5147970
Jaren werkzaam: 31 jaar
11
werknemers

 Breda
(+3km)

02

Extra informatie:
Mermans Glas heet u Welkom Mermans Glas Breda bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar! Wij hebben in deze 100 jaar alle kennis op het gebied van glas in huis gehaald. We zijn experts op het gebied van bewerken, buigen, lagen, harden, plaatsen, zandstralen, inkleuren van glas. We maken meubels van glas en staal/hout naar Uw wens, we maken en plaatsen grafmonumenten van glas/hardsteen/en RVS. We leveren gebogen glas voor zeer luxe jachten.

03

Landheer Glas
Goeseelsstraat 26, Breda
Tel: 076-5719153
Jaren werkzaam: 24 jaar
3
werknemers

 Breda
(+2km)

03

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Landheer Glas is opgericht in 1999 en is een bedrijf met veel vakkennis, gevestigd in Breda. Bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor alle soorten glas, waaronder dubbelglas. Kwaliteit en service, alsmede een sterke prijs-kwaliteit verhouding, maken Landheer Glas tot een betrouwbare partner.

04

WD Glas B.V.
Laagsteen 3a, Breda
Tel: 076-5723222
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Breda
(+3km)

04

Extra informatie:
WijnansGlasBreda bestaat sinds 2004. Dat betekent dat wij de spirit en de energie hebben die kenmerkend is voor een jonge organisatie. Dankzij het Kenniscentrum Glas, onderdeel van de Glas Branche Organisatie (GBO) kennen wij de laatste ontwikkelingen in glas, de normen en eisen van deze tijd, de CAO en de scholingsmogelijkheden. En natuurlijk zijn we trots op glas: een uniek product dat past in klassieke en moderne architectuur.

05

Overveld Glas BV
Gooren 1, Breda
Tel: 076-5224899
Jaren werkzaam: 15 jaar

 Breda
(+2km)

05

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie (GBO)

Extra informatie:
Glashandel Overveld in Breda is uw glasleverancier voor de professionele & particuliere markt! Ruim 75 jaar ervaring in de glasbranche maakt dat Overveld Glas de specialist is in Breda en omstreken voor al uw glas-toepassingen voor zowel interieur als exterieur. Wij richten ons op het bewerken, leveren en plaatsen van glas voor zowel de professionele als de particuliere markt.

06

Glasbestellen.nl
Weidehek 66, Breda
Tel: 085 40 11 346
Jaren werkzaam: 12 jaar
2
werknemers

 Breda
(+4km)

06

Extra informatie:
Glas bestellen Glasbestellen.nl is hét adres waar u terecht kunt voor advies over en levering van alle soorten glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van glas op maat voor uw interieur en exterieur. Door meer dan 25 jaar ervaring is glas bestellen als geen ander in staat met u mee te denken en u te begeleiden naar een mooi eindresultaat. Glas specialist Als echte glas specialist produceren wij enkel glas op maat.

07

Priemco Glas B.V.
Barbaralaan 118, Breda
Tel: 06-19840280
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Breda
(+4km)

07

Extra informatie:
Over ons Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij experts in het plaatsen van diverse soorten glas in diverse maten en vormen. Onze specialisatie ligt bij het monteren en renoveren van kozijnen, vliesgevels, lichtstraten en dakkappelen. Onze aanpak is gericht op het behalen van het best mogelijke resultaat door een efficiu00ebnte planning en een scherp oog voor kwaliteit.

08

Glasvink
Arenberglaan 440, Breda
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Breda
(+4km)

08

Extra informatie:
Glasvisie in ramen & Kozijnen​ Welkom bij Glasvink, dé glaszetter in Breda en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring draait het bij ons om betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Dus als u op zoek bent naar een glaszetter die uw glasproblemen snel en professioneel kan oplossen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In glaswerk leveren wij duurzame oplossingen voor al uw glasbehoeften.

09

JAR Schilderwerken
Baarschot 20b, Breda
Tel: 06-24801628

 Breda
(+5km)

09

Extra informatie:
Glas zetten Enkel glas vervangen of uw badkamer verfrissen met een glazen douchewand? J. A. R. Schilderwerken levert en zet praktisch elke glassoort. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op.

10

Otjensgroep schilderwerken
Weidehek 73A, Breda
Tel: 076-5614950

 Breda
(+4km)

10

Extra informatie:
Beglazing Beglazing van vastgoed laten plaatsen of vervangen? Bij Otjensgroep ben je aan het juiste adres voor het plaatsen of vervangen van verschillende soorten beglazing. Ramen zijn allang niet meer alleen om doorheen te kijken, ze krijgen steeds meer functies. Er is tegenwoordig warmtewerend, geluidswerend, brandwerend, gehard, isolerend en zelfs verwarmbaar glas. Welke beglazing je ook zoekt, voor bedrijfspanden of woningen: je kunt op Otjensgroep vertrouwen.

11

Vogels Schilderwerken
Burgemeester van Gilsstraat 71, Breda
Tel: 06 - 11223997

 Breda
(+3km)

11

12

Kerbusch Schilder en Decoratiewerken
Oostendestraat 47, Breda
Tel: 0652455168

 Breda
(+3km)

12

13

Glasservice Evers
Van de Reijtstraat 60, Breda
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Breda
(+3km)

13

Extra informatie:
Glasservice Evers: Glaszettersbedrijf. Evers Deurenservice: Deurhangen, aanbrengen van hang en sluitwerk, beveiligen van woningen, advies geven over veilig wonen en slotenservice. Thian Racing: distributie en verkoop van RC-artikelen.

14

van Mierlo glasmontage & kitwerk
Mgr. Zwijsenstraat 4, Breda
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Breda
(+2km)

14

Extra informatie:
Glasmontage. Kitwerk. Isolatieglas zetten.


Glaszetters Breda

Als je op zoek bent naar plaatsen om glas te vervangen in Breda, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen, afhankelijk van het soort glas dat je wilt vervangen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Breda die gespecialiseerd zijn in het vervangen van glas in verschillende situaties, zoals ramen, deuren, spiegels, en meer. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Breda of Glaszetter Breda om te informeren naar hun diensten en prijzen.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Breda bieden ook glasvervangingsdiensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Breda om te informeren naar hun glasgerelateerde diensten en producten.

Vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Breda benaderen die gespecialiseerd zijn in het vervangen van glas. Dit kunnen zelfstandige professionals zijn of onderdeel zijn van een kleiner bedrijf. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt vervangen, bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Breda of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Breda en omgeving staan momenteel 14 glaszetters vermeld.


×