logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Tilburg


Overzicht glaszetters Tilburg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Edda Glas BV
Watermanstraat 8, Tilburg
Tel: 013-5716750
Jaren werkzaam: 24 jaar

 Tilburg
(+3km)

01

Extra informatie:
Edda Glas BV is een servicegericht, Brabants bedrijf waarbij u, als particulier en bedrijf , terecht kunt voor alle soorten glas, en alle woonwensen die een link hebben met glas. Zoals kozijnen, deuren, dakkappellen, keuken-achterwanden en rolluiken. Het hele pakket bij één bedrijf: praktisch, overzichtelijk en voordelig. Edda Glas BV denkt als ervaringsdeskundige met u mee en vindt samen met u een oplossing op maat.

02

De Glaszetter
Aresstraat 5-02, Tilburg
Tel: 06-50232889
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Tilburg
(+5km)

02

Extra informatie:
Waarom zo goedkoop? Wij zijn een echt familie bedrijf Alle beglazing plaatsen wij in eigen beheer Wij hebben geen showroom en gebruiken onze groothandel als magazijn Hebben kantoorruimte aan huis We hebben een lage overhead kosten en hoeven deze dus ook niet door te berekenen aan de klant Beglazing Wij kunnen diverse soorten glas leveren.

03

Glaszettersbedrijf van Spaendonk
Apollostraat 23, Tilburg
Tel: 013-5424767
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Tilburg
(+5km)

03

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf van Spaendonk is al 30 jaar een begrip in Tilburg en wijde omstreken. Glas in alle soorten en toepassingen is ons vakgebied. De nieuwste glassoorten zijn zo sterk, dat ze toegepast kunnen worden op plaatsen waar vroeger alleen steen of staal gebruikt kon worden. Daardoor worden zowel binnen als buiten hele nieuwe toepassingen bereikbaar. Aangezien de meeste glastoepassingen maatwerk zijn, ligt daar onze specialisatie.

04

Jongbloed & Zn
Ringbaan-Zuid 303, Tilburg
Tel: 013-5421915
Jaren werkzaam: 92 jaar
8
werknemers

 Tilburg
(+3km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Jongbloed & Zn uit Tilburg Jongbloed & Zn maakt glas oplossingen op maat voor uw interieur. Op onze website ziet u hiervan een aantal toepassingen. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom tegenover het Willem-II stadion in Tilburg. Al ruim 85 jaar lang zijn wij als ‘familiebedrijf’ actief als interieur glasbedrijf.

05

De Glascentrale B.V. Tilburg
Centaurusweg 146 D, Tilburg
Tel: 013 5442926
Jaren werkzaam: 36 jaar
12
werknemers

 Tilburg
(+3km)

05

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Het succes van De Glascentrale Tilburg is gebaseerd op een ervaring van meer dan twintig jaar en een uitstekende service. Het klinkt net zo eenvoudig als duidelijk. Maar het feit dat het bedrijf aan de Veldhovenring nog steeds groeiende is, zegt natuurlijk al genoeg. Particulieren, instellingen en bedrijfsleven kunnen bij De Glascentrale Tilburg terecht.

06

Schildersbedrijf Hagen van Berkel
Kasteeldreef 35, Tilburg
Tel: 013-4551484

 Tilburg
(+1km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG VCA* VCA** BHV Ipaf AF-Erkend Specialist VvE van VvE-Belang

Extra informatie:
Kwaliteit komt met schilderwerk van Hagen van Berkel in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. De garantie spreekt voor zich: minimaal twee jaar op het buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk.

07

Spierings glasservice
Groenstraat 146, Tilburg
Tel: 013-5440904
Jaren werkzaam: 32 jaar
3
werknemers

 Tilburg
(+3km)

07

Extra informatie:
Wij voorzien uw woning van dubbelglas voor een ZEER-scherpe prijs, ook ventilatie is belangrijk. Daarom is het ook fijn om te weten dat onze Ventilatie-roosters uw woning een stuk meer leefbaar maken. Niet alleen in uw kozijnen maar in heel uw woning is veel glas toepasbaar, Bijvoorbeeld: Hardglazen (schuif)deuren die ruimte besparen en erg strak ogen of een Keuken/Badkamer -wand van glas is erg modern en oogt anders dan de traditionele betegeling of spiegelwand.

08

Bert Donders Glas en Kunststof Kozijnen
Piet van Haarenstraat 12, Tilburg
Tel: 06-22905395
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 Tilburg
(+4km)

08

Extra informatie:
U bent bij ons aan het juiste adres voor: •Isolatieglas •Alle overige beglazing •Ventilatieroosters •Kunststof kozijnen •Hard houten kozijnen Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de maten op te nemen. Glas en Kunststof kozijnen van Bert Donders, al jarenlang glashelder! U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten beglazing.

09

Quick Glas
Boterberg 26, Tilburg
Tel: 013 570 46 25
Jaren werkzaam: 38 jaar
13
werknemers

 Tilburg
(+4km)

09

Extra informatie:
Over ons Ze slofte naar de winkeldeur en sloot die. Ze was moe, maar het werk was nog niet gedaan. “Kom even bij mij zitten”, zei haar man. “Nee,”zei ze.” Ik moet de winkel nog schuren en de ramen nog lappen. Een bakkerswinkel moet er netjes uitzien. Ons brood moet je van buitenaf kunnen zien. Daarom moeten de ramen schoon zijn”. Glas en brood. Een ogenschijnlijk vreemde combinatie, maar niet bij Quick Glas.

10

GlasbewerkingsBedrijf Brabant (GBB)
Kapitein Hatterasstraat 10, Tilburg
Tel: 013 5325 110
Jaren werkzaam: 73 jaar
17
werknemers

 Tilburg
(+3km)

10

Extra informatie:
GBB GlasbewerkingsBedrijf Brabant (GBB) is een van de meest vooruitstrevende en vakbekwame bedrijven in de glasbranche. Al vanaf de oprichting in 1951 zijn wij gevestigd in Tilburg. Met grote regelmaat werken we samen met kunstenaars en kunstenaressen in diverse glasdisciplines. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij het tempo van grote bouwplanningen kunnen volgen.

11

Glashandel Albert van der Meijs B.V.
Jan Frederik Vlekkeweg 8, Tilburg
Tel: 013 5900480
Jaren werkzaam: 92 jaar
3
werknemers

 Tilburg
(+4km)

11

Extra informatie:
Het zijn van een glashandelbedrijf, het zetten en snijden van glas

12

Schuurmans Glas en Schilderwerken
Weverstraat 18, Tilburg
Tel: 06 4323 3854
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+1km)

12

Extra informatie:
Schuurmans glas en schilderwerken is een allround erkend schildersbedrijf Voor al u Binnen en Buitenschilderwerk , Beglazing, Behangen, Houtrot sanering , Houtrot (Deel) Vervanging, Voegafdichting (Kitwerkzaamheden) Beton reparatie, Neuslatten plaatsen,Schaven van klemmende delen, Advisering, Totaal onderhoud, Kunt u bij ons terecht Voor particulieren en bedrijven. Wij werken alleen met top producten.

13

Anderson glas
Van Otterloostraat 2, Tilburg
Tel: 06-53943453
Jaren werkzaam: 37 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+3km)

13

Extra informatie:
Over Anderson Glas Anderson Glas is een glaszetter met meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring betaalt zich uit in kwaliteit en vakmanschap. Anderson is VCA-gecertificeerd en biedt een groot aantal diensten aan. Van glaszetten tot glasbewerking, we kunnen alles uitvoeren. En omdat we vanuit onze eigen werkplaats werken, blijven de kosten laag.

14

Glasservice SvG
Biggekerkestraat 25, Tilburg
Tel: 06 18319688
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+4km)

14

Extra informatie:
MEER OVER ONS Welkom bij Glasservice SvG! Ik ben Stef van Gils en help u graag met al uw wensen voor glas. Of het nu gaat om dubbelglas, veiligheidsglas of glazen deuren, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk en zijn niet tevreden voor u tevreden bent. Ook voor reparaties en spoedklussen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

15

Schilderwerken SCHILDERS B.V.
Ringbaan-Oost 94, Tilburg
Tel: 013-5435934

 Tilburg
(+2km)

15

16

Van Geffen Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Philips Vingboonsstraat 36, Tilburg
Tel: 06-21281947

 Tilburg
(+1km)

16

Extra informatie:
Vervanging ruitschade Beschadigde ruiten kunnen wij voor u inmeten en vervangen. Wij zetten er voor u een nieuw raam in en schilderen vervolgens de kozijnen. Wij plaatsen enkel, dubbel en veiligheidsglas van diverse afmetingen. Professioneel advies Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

17

Van Aarle Coolen Schilderwerken BV
Jules Verneweg 13, Tilburg
Tel: 013-5442064

 Tilburg
(+3km)

17

Extra informatie:
Behoud van historische raamkozijnen Fineo glas voordeligste oplossing bij renovatieprojecten Het vervangen van glas van beschermde monumenten is soms niet toegestaan. Het slanke ontwerp van Fineo glas maakt dat wel mogelijk. Zo behoud je de authentieke uitstraling en til je het warmtecomfort naar een hedendaags niveau. Daarnaast isoleert Fineo glas minimaal net zo goed als drievoudig glas. Dat bespaart maximaal op energiekosten.

18

Frank Donders Schilderwerken
Generaal Barberstraat 13, Tilburg
Tel: 06-53234878

 Tilburg
(+3km)

18

Extra informatie:
Glas Wij zetten glas voor nieuwbouw en renovatie woningen en bedrijfspanden.

19

N.J. Schellekens Schilder- en Afwerkingstechnieken B.V.
Ledeboerstraat 68-06, Tilburg
Tel: 013-5354589

 Tilburg
(+3km)

19

Extra informatie:
BEGLAZING Ook voor beglazing kunt u terrecht bij N.J. Schellekens Schilder- en Afwerkingstechnieken B.V. . De verschillende soorten ramen/ruiten worden geplaatst door goed opgeleide medewerkers van ons bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: – Glaszetterswerk – Vlakglaszetterswerk – Woningbouw/Particuliere bouw/Utiliteitsbouw

20

Glaszetter Fatih
Ketelhavenplein 163, Tilburg
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+6km)

20

Extra informatie:
Het vervangen en plaatsen van glas voor derden.

21

Nijenhuis Glasservice
Lochemstraat 54, Tilburg
Maanden werkzaam: 7 maand
1
werknemer

 Tilburg
(+6km)

21


Glaszetters Tilburg

Als je ruiten wilt laten vervangen in Tilburg, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszettersbedrijven in Tilburg: Gebruik zoekmachines of vraag aanbevelingen van mensen in Tilburg voor glaszettersbedrijven in de omgeving. Je kunt ook online directories raadplegen waarin glaszettersbedrijven vermeld staan.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszettersbedrijven en vraag om offertes voor het vervangen van de gewenste ruiten. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft welk type ruit je wilt vervangen (bijvoorbeeld enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas) en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruiten door.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van de ruiten en de aangeboden diensten.

Kies een glaszettersbedrijf: Selecteer het bedrijf dat aan jouw eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van de ruiten. Stem de datum en tijd af op jouw behoeften.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de te vervangen ruiten goed bereikbaar zijn en vrij van obstakels. Ruim indien nodig meubels of andere voorwerpen op.

Ruiten vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal het glaszettersbedrijf arriveren om de ruiten te vervangen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om eventuele vragen te beantwoorden en toezicht te houden.

Betaling: Na voltooiing van het werk zal het glaszettersbedrijf de betaling afhandelen volgens de overeengekomen voorwaarden. Zorg ervoor dat je tevreden bent met het vervangen van de ruiten voordat je betaalt.

Vóór het inhuren van een glaszettersbedrijf, is het belangrijk om te controleren of ze gecertificeerd zijn en garanties bieden op de vervangen ruiten. Lees beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten om een beter beeld te krijgen van de reputatie en kwaliteit van het bedrijf.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Tilburg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Tilburg en omgeving staan momenteel 21 glaszetters vermeld.


×