logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Tilburg


Overzicht glaszetters Tilburg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Edda Glas BV
Watermanstraat 8, Tilburg
Tel: 013-5716750

 Tilburg
(+3km)

01

Extra informatie:
Edda Glas BV is een servicegericht, Brabants bedrijf waarbij u, als particulier en bedrijf , terecht kunt voor alle soorten glas, en alle woonwensen die een link hebben met glas. Zoals kozijnen, deuren, dakkappellen, keuken-achterwanden en rolluiken. Het hele pakket bij één bedrijf: praktisch, overzichtelijk en voordelig. Edda Glas BV denkt als ervaringsdeskundige met u mee en vindt samen met u een oplossing op maat.

02

De Glaszetter
Aresstraat 5-02, Tilburg
Tel: 06-50232889

 Tilburg
(+5km)

02

Extra informatie:
Waarom zo goedkoop? Wij zijn een echt familie bedrijf Alle beglazing plaatsen wij in eigen beheer Wij hebben geen showroom en gebruiken onze groothandel als magazijn Hebben kantoorruimte aan huis We hebben een lage overhead kosten en hoeven deze dus ook niet door te berekenen aan de klant Beglazing Wij kunnen diverse soorten glas leveren.

03

Glaszettersbedrijf van Spaendonk
Apollostraat 23, Tilburg
Tel: 013-5424767

 Tilburg
(+5km)

03

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf van Spaendonk is al 30 jaar een begrip in Tilburg en wijde omstreken. Glas in alle soorten en toepassingen is ons vakgebied. De nieuwste glassoorten zijn zo sterk, dat ze toegepast kunnen worden op plaatsen waar vroeger alleen steen of staal gebruikt kon worden. Daardoor worden zowel binnen als buiten hele nieuwe toepassingen bereikbaar. Aangezien de meeste glastoepassingen maatwerk zijn, ligt daar onze specialisatie.

04

Jongbloed & Zn
Ringbaan-Zuid 303, Tilburg
Tel: 013-5421915

 Tilburg
(+3km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Jongbloed & Zn uit Tilburg Jongbloed & Zn maakt glas oplossingen op maat voor uw interieur. Op onze website ziet u hiervan een aantal toepassingen. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom tegenover het Willem-II stadion in Tilburg. Al ruim 85 jaar lang zijn wij als ‘familiebedrijf’ actief als interieur glasbedrijf.

05

De Glascentrale B.V. Tilburg
Centaurusweg 146 D, Tilburg
Tel: 013 5442926

 Tilburg
(+3km)

05

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Het succes van De Glascentrale Tilburg is gebaseerd op een ervaring van meer dan twintig jaar en een uitstekende service. Het klinkt net zo eenvoudig als duidelijk. Maar het feit dat het bedrijf aan de Veldhovenring nog steeds groeiende is, zegt natuurlijk al genoeg. Particulieren, instellingen en bedrijfsleven kunnen bij De Glascentrale Tilburg terecht.

06

Schildersbedrijf Hagen van Berkel
Kasteeldreef 35, Tilburg
Tel: 013-4551484

 Tilburg
(+1km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG VCA* VCA** BHV Ipaf AF-Erkend Specialist VvE van VvE-Belang

Extra informatie:
Kwaliteit komt met schilderwerk van Hagen van Berkel in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. De garantie spreekt voor zich: minimaal twee jaar op het buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk.

07

Spierings glasservice
Groenstraat 146, Tilburg
Tel: 013-5440904

 Tilburg
(+3km)

07

Extra informatie:
Wij voorzien uw woning van dubbelglas voor een ZEER-scherpe prijs, ook ventilatie is belangrijk. Daarom is het ook fijn om te weten dat onze Ventilatie-roosters uw woning een stuk meer leefbaar maken. Niet alleen in uw kozijnen maar in heel uw woning is veel glas toepasbaar, Bijvoorbeeld: Hardglazen (schuif)deuren die ruimte besparen en erg strak ogen of een Keuken/Badkamer -wand van glas is erg modern en oogt anders dan de traditionele betegeling of spiegelwand.

08

Bert Donders Glas en Kunststof Kozijnen
Piet van Haarenstraat 12, Tilburg
Tel: 06-22905395

 Tilburg
(+4km)

08

Extra informatie:
U bent bij ons aan het juiste adres voor: •Isolatieglas •Alle overige beglazing •Ventilatieroosters •Kunststof kozijnen •Hard houten kozijnen Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de maten op te nemen. Glas en Kunststof kozijnen van Bert Donders, al jarenlang glashelder! U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten beglazing.

09

Quick Glas
Boterberg 26, Tilburg
Tel: 013 570 46 25

 Tilburg
(+4km)

09

Extra informatie:
Over ons Ze slofte naar de winkeldeur en sloot die. Ze was moe, maar het werk was nog niet gedaan. “Kom even bij mij zitten”, zei haar man. “Nee,”zei ze.” Ik moet de winkel nog schuren en de ramen nog lappen. Een bakkerswinkel moet er netjes uitzien. Ons brood moet je van buitenaf kunnen zien. Daarom moeten de ramen schoon zijn”. Glas en brood. Een ogenschijnlijk vreemde combinatie, maar niet bij Quick Glas.

10

GlasbewerkingsBedrijf Brabant (GBB)
Kapitein Hatterasstraat 10, Tilburg
Tel: 013 5325 110

 Tilburg
(+3km)

10

Extra informatie:
GBB GlasbewerkingsBedrijf Brabant (GBB) is een van de meest vooruitstrevende en vakbekwame bedrijven in de glasbranche. Al vanaf de oprichting in 1951 zijn wij gevestigd in Tilburg. Met grote regelmaat werken we samen met kunstenaars en kunstenaressen in diverse glasdisciplines. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij het tempo van grote bouwplanningen kunnen volgen.

11

Schilderwerken SCHILDERS B.V.
Ringbaan-Oost 94, Tilburg
Tel: 013-5435934

 Tilburg
(+2km)

11

12

Van Geffen Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Philips Vingboonsstraat 36, Tilburg
Tel: 06-21281947

 Tilburg
(+1km)

12

Extra informatie:
Vervanging ruitschade Beschadigde ruiten kunnen wij voor u inmeten en vervangen. Wij zetten er voor u een nieuw raam in en schilderen vervolgens de kozijnen. Wij plaatsen enkel, dubbel en veiligheidsglas van diverse afmetingen. Professioneel advies Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

13

Van Aarle Coolen Schilderwerken BV
Jules Verneweg 13, Tilburg
Tel: 013-5442064

 Tilburg
(+3km)

13

Extra informatie:
Behoud van historische raamkozijnen Fineo glas voordeligste oplossing bij renovatieprojecten Het vervangen van glas van beschermde monumenten is soms niet toegestaan. Het slanke ontwerp van Fineo glas maakt dat wel mogelijk. Zo behoud je de authentieke uitstraling en til je het warmtecomfort naar een hedendaags niveau. Daarnaast isoleert Fineo glas minimaal net zo goed als drievoudig glas. Dat bespaart maximaal op energiekosten.

14

Frank Donders Schilderwerken
Generaal Barberstraat 13, Tilburg
Tel: 06-53234878

 Tilburg
(+3km)

14

Extra informatie:
Glas Wij zetten glas voor nieuwbouw en renovatie woningen en bedrijfspanden.

15

N.J. Schellekens Schilder- en Afwerkingstechnieken
Ledeboerstraat 68-06, Tilburg
Tel: 013-5354589

 Tilburg
(+3km)

15

Extra informatie:
BEGLAZING Ook voor beglazing kunt u terrecht bij N.J. Schellekens Schilder- en Afwerkingstechnieken B.V. . De verschillende soorten ramen/ruiten worden geplaatst door goed opgeleide medewerkers van ons bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: – Glaszetterswerk – Vlakglaszetterswerk – Woningbouw/Particuliere bouw/Utiliteitsbouw

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Tilburg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Tilburg en omgeving staan momenteel 15 glaszetters vermeld.


×