logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Rotterdam


Overzicht glaszetters Rotterdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glass Elite vof
Boterdiep 17, Rotterdam
Tel: 010-4827814

 Rotterdam
(+4km)

01

Extra informatie:
Glass Elite is reeds meer dan tien jaar gespecialiseerd in het coaten van glaspanelen in vrijwel iedere kleur, voor in- en exterieur toepassingen. Onze klanten zijn o.a. glashandels, interieurbouwbedrijven en particulieren. Wij bieden klanten de mogelijkheid om eigen glas aan te leveren, dat wij van de gewenste kleur voorzien. Ook kunt u het glas in de gewenste kleur als totaalproduct bij ons bestellen.

02

Kuipers Glashandel B.V.
Van Blommensteynstraat 41, Rotterdam
Tel: 010-4290643

 Rotterdam
(+4km)

02

Extra informatie:
Kuipers Glashandel Rotterdam-Charlois Kuipers glashandel is totaalleverancier van glas in de breedste zin van het woord in de regio Rotterdam-Rijnmond Kuipers glashandel is sinds eeuwen actief, gevestigd in Rotterdam-Charlois en heeft een gevarieerd aantal opdrachtgevers; o.a. aannemers, particulieren, overheden, timmerbedrijven en een groot aantal woningcorporaties. Voor zowel nieuwbouw als renovatie is Kuipers Glashandel een betrouwbare schakel in uw project.

03

Glashandel NESSELANDE
Pantelleriapad 71, Rotterdam
Tel: 010 - 2601575

 Rotterdam
(+10km)

03

04

Quick Kozijnen
Boergoensestraat 60, Rotterdam
Tel: 06-55776988

 Rotterdam
(+4km)

04

05

Glashandel Raijmakers
Dovenetelstraat 9, Rotterdam
Tel: 010-4220862

 Rotterdam
(+6km)

05

Extra informatie:
Raijmakers en Zn Glashandel. Al jaren een vertrouwd adres Raijmakers en Zn Glashandel verwelkomt u op haar website! Wij zijn dé glasspecialist voor bedrijven of particulieren. Raijmakers en Zn Glashandel. sinds 1992 Raijmakers en Zn Glashandel bestaan sinds 1992. Wij zijn een klein bedrijf met snelle service, daar staan wij om bekend bij verschillende bouw, schilders, horecabedrijven, woningstichtingen en vele particulieren.

06

RWS Glashandel BV
Sevillaweg 130, Rotterdam
Tel: 010-2450050

 Rotterdam
(+6km)

06

Extra informatie:
RWS Glashandel Een VCA gecertificeerde glashandel ​Met 40 jaar ervaring als glaszet-, reparatie- en calamiteiten onderhoudsbedrijf, richten wij ons voornamelijk op reparatie onderhoudscontracten en overeenkomsten met instellingen, beheerders, (semi-)overheidsorganisaties, gezondheidszorginstanties en woningbouwstichtingen. Hierbij is service, betrouwbaarheid en betrokkenheid belangrijk, met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

07

Ooster Glashandel
Veldkersweg 35, Rotterdam
Tel: 010-4185188

 Rotterdam
(+6km)

07

Extra informatie:
Dé glashandel in Rotterdam en omstreken Ooster Glashandel Rotterdam is al ruim 70 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor onze klanten vanzelfsprekend. Onze glashandel is opgericht in 1939 en levert en monteert alle soorten glas met een gemotiveerd team van vakkundige glaszetters. In haar bestaan is onze glashandel uitgegroeid tot een van de grootste in regio Rotterdam! Wij zien in elke opdracht een uitdaging, groot of klein.

08

Glashandel Boone
Aluminiumstraat 2, Rotterdam
Tel: 010-4135090

 Rotterdam
(+6km)

08

Extra informatie:
Glashandel voor Rotterdam en omstreken Boone Glashandel is al jaren een begrip in Rotterdam. Als het gaat om het zetten van nieuw glas, herstellen van schade of het maken van speciale glasproducten voor thuis of bedrijf, dan zijn wij dé geschikte glashandel in Rotterdam en omstreken. Dankzij onze rijke ervaring met hulp bij glasschade of het verrichten van diensten voor woningbouw, bedrijven of particulieren kunnen wij snel schakelen.

09

Glashandel Markenstein
Aluminiumstr 4, Rotterdam
Tel: 010-4553855

 Rotterdam
(+6km)

09

Extra informatie:
Uw glashandel in Rotterdam en omstreken Markenstein Glashandel BV in Rotterdam levert sinds jaar en dag alle glasproducten die u maar kunt bedenken, variërend van doodnormaal enkel vlakglas tot de meest isolerende HR++ soorten glas. Daarnaast bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van schadeherstel voor thuis en bedrijf, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Voor al uw glasproducten komt u naar onze glashandel in Rotterdam.

10

SnelGlas
Gouderakstraat 14, Rotterdam
Tel: 010-4795211

 Rotterdam
(+7km)

10

Extra informatie:
24-uurs service Onze glashandel biedt naast de glas op maat service u ook de 24-uurs service aan: •24 uurs service & Noodreparaties dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor uw glasschades. •Wij ondersteunen u met noodreparaties en afdichtingen om u en uw goederen weer veilig te stellen. •En op korte termijn het juiste glas voor u te vervangen. •Voor particulieren, bedrijven woningbouwverenigingen, instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

11

Noorder Glashandel
Treubstraat 13/15, Rotterdam
Tel: 010-2653945

 Rotterdam
(+3km)

11

Extra informatie:
ONZE SPECIALITEIT: Aan particulieren en bedrijven leveren en plaatsen van: -Alle soorten enkel-en isolatieglas -Kunststof kozijnen -Aluminium kozijnen -Isolatieglas in bestaande kozijnen -Voorzetramen -Glasschadeherstel -Geslepen glas en spiegels Wij leveren (op maat gemaakt): koelkastplaatjes – fotolijstjesglas tafelbladen – spiegels – douche- wanden – keukenachterwanden etc.

12

Kralingsche Glashandel
Weteringstraat 245, Rotterdam
Tel: 010-4522478

 Rotterdam
(+2km)

12

Extra informatie:
Service Spoedservice 24/7 Hebt u een inbraak gehad? Sleutel vergeten? Of is uw raam te hard dicht gewaaid? Bel dan onze spoedservice op 010-452.24.78. Bij calamiteiten kunt u ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bellen. Onze collega’s komen u zo spoedig mogelijk helpen met het dichtmaken van de schade zodat u weer veilig en droog binnen zit. Directe afhandeling schadeverzekeraar De kosten van uw schade kunnen wij direct afhandelen met de verzekeraar.

13

Glasindustrie van Putten B.V.
Strickledeweg 90, Rotterdam
Tel: 010 – 4151466

 Rotterdam
(+5km)

13

Extra informatie:
Over ons Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

14

Schieglas BV
Hongkongstraat 15, Rotterdam

 Rotterdam
(+7km)

14

Extra informatie:
Over ons Bij Schieglas BV bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uw glas. Gevestigd in het makkelijk bereikbare bedrijvenpark Noord-West in Rotterdam zijn wij al sinds 1988 een vertrouwd leverancier van verschillende soorten gelaagd glas voor zowel bedrijf als particulier. Dankzij ons wereldwijde netwerk en in-house snijtafel kunnen we extra snel en tegen scherpe prijzen een breed assortiment leveren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rotterdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rotterdam en omgeving staan momenteel 14 glaszetters vermeld.


×