logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Almere


Overzicht glaszetters Almere

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Devri Glas
Vlaardingenstraat 11, Almere
Tel: 036-5300577

 Almere
(+3km)

01

Extra informatie:
Devri Hardglas BV is een dynamische onderneming en onderdeel van de Devri Groep. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei soorten hardglasconstructies en technische oplossingen op glasgebied. Door de grote vakkennis bij Devri Hardglas zijn wij in staat voor elke situatie de juiste oplossing in glas aan te dragen, denk daarbij aan hardglazen deuren voor winkels, woonhuizen, badkamers, zowel voor buiten en binnen.

02

Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice
Monitorweg 26, Almere
Tel: 036-5366565

 Almere
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
P.K.V.W.

Extra informatie:
Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice is gestart in november 1982. Ons bedrijf is ontstaan om in het Gooi en Vechtstreek een service te verlenen na Glasschade-Inbraakschade-Vandalisme en problemen met Sloten. Tevens had Hilversum er een 24 uur service bij! En tot op heden nog heel hard nodig. Naast particulieren zijn er ook diverse organisatie die gebruik maken van onze diensten. Een speerpunt van ons bedrijf is de 24 uur service.

03

Ohlmann Glashandel
Zandzuigerstraat 11B, Almere
Tel: 036-5327034

 Almere
(+5km)

03

Extra informatie:
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG Ohlmann & Uhrig werkt uitsluitend met grote gerenommeerde glasfabrikanten waarvan wij overtuigd zijn dat zij kwaliteitsproducten leveren en de juiste garantievoorwaarden kunnen garanderen. GOEDE BEREIKBAARHEID WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR U kunt ons altijd telefonisch bereiken tijdens de gebruikelijke kantooruren, maar ook via e-mail en/of WhatsApp.

04

Wilo Glas
Palmpolstraat 38, Almere
Tel: 036-5302411

 Almere
(+3km)

04

05

Glascentrum Almere
Draaibrugweg 18, Almere
Tel: 036-5490001

 Almere
(+4km)

05

Extra informatie:
Het Glascentrum is de glasleverancier in Almere en heeft de grootste voorraad aan glas staan in Flevoland zodat wij u meteen kunnen voorzien van het door u gewenste glastype. Wij plaatsen het glas snel en vakkundig. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Bij schade of spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat uw schade wordt gedicht of hersteld.

06

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.
Maandagstraat 8, Almere
Tel: 06-25041251

 Almere
(+6km)

06

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Almere? Glaszettersbedrijf KIEN natuurlijk! Glaszettersbedrijf Almere. Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw vakman voor de hele regio Flevoland en een stukje daarbuiten. Ons glaszettersbedrijf put uit meer dan 30 jaar aan praktijkervaring in het herstellen van ruitschade en onderhoud van glas.

07

Dekker Montage Service
Spanderswoudstraat 4, Almere
Tel: 0614370614

 Almere
(+4km)

07

Extra informatie:
Dekker Montage Service is sinds 2001 actief in de bouw, met name glas, geveltechniek en renovatie. Met name ramen, deuren, aluminiumpuien en vliesgevelsystemen, veelal voorzien van isolerende beglazing. Door de inmiddels jaren lange opgebouwde ervaring zijn wij op de meeste situaties voorbereid.

08

Philippi Schilderwerken
Jan Dirk van Exterlaan 30, Almere
Tel: 06 29 25 25 83

 Almere
(+8km)

08

Extra informatie:
Philippi Schilderwerken is een modern toonaangevend schildersbedrijf gevestigd te Almere, en is uw betrouwbare partner voor al uw schilderwerk in Almere, Amsterdam, Gooi e.o. Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Almere dan bent u bij ons aan het juiste adres. Philippi Schilderwerken in Almere staat garant voor kwaliteit want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Almere of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Almere en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×