logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Almere

Overzicht glaszetters Almere

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wilo Glas
Palmpolstraat 38, Almere
Tel: 036-5302411

 Almere
(+3km)

01

Extra informatie:
Dit jonge en dynamische glas bedrijf heeft ondanks zijn korte bestaan een schat aan ervaring in huis. Het bedrijf is namelijk opgericht door Arthur Willems en Jan Loot beiden werkzaam in de glasbranche sinds 1986. Na eerst 9 jaar in een glaszettersbedrijf werkzaam te zijn geweest, maakten beiden de overstap naar een meer gespecialiseerd glasbewerkingsbedrijf. Uiteindelijk heeft het er toe geleid dat de opgedane ervaringen resulteerde in het oprichten van WiLo Glas. In het korte bestaan van WiLo

02

De Toekomst Glas
Zandzuigerstraat 60, Almere
Tel: (0)36 5332177

 Almere
(+4km)

02

Extra informatie:
ToekomstGroep Dat geeft grip op de toekomst Met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, is ToekomstGroep in staat om integrale en duurzame oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn. Nieuwbouw, renovatie en planmatig onderhoud Zo kunt u bijvoorbeeld de complete regie en uitvoering met betrekking tot de bouw én afwerking van uw bedrijfspand, bouwproject of

03

Glascentrum Almere
Draaibrugweg 18, Almere
Tel: 036-5490001

 Almere
(+4km)

03

Extra informatie:
Het Glascentrum is de glasleverancier in Almere en heeft de grootste voorraad aan glas staan in Flevoland zodat wij u meteen kunnen voorzien van het door u gewenste glastype. Wij plaatsen het glas snel en vakkundig. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Bij schade of spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat uw schade wordt gedicht of hersteld.

04

KIEN Glaszettersbedrijf
Maandagstraat 8, Almere
Tel: 06-25041251

 Almere
(+6km)

04

05

Glaszettersbedrijf KIEN
Maandagstraat8, Almere
Tel: 06-25041251

 Almere
(+6km)

05

Extra informatie:
Ouderwetse service en 35 jaar vakmanschap,graag voor verdere informatie naar de website of bellen voor informatie is natuurlijk ook goed.

Bent u een glaszetter uit Almere of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Almere en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×