logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Flevoland > Almere


Overzicht glaszetters Almere

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Devri Glas
Vlaardingenstraat 11, Almere
Tel: 036-5300577
Jaren werkzaam: 41 jaar
12
werknemers

 Almere
(+3km)

01

Extra informatie:
Devri Hardglas BV is een dynamische onderneming en onderdeel van de Devri Groep. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei soorten hardglasconstructies en technische oplossingen op glasgebied. Door de grote vakkennis bij Devri Hardglas zijn wij in staat voor elke situatie de juiste oplossing in glas aan te dragen, denk daarbij aan hardglazen deuren voor winkels, woonhuizen, badkamers, zowel voor buiten en binnen.

02

Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice
Monitorweg 26, Almere
Tel: 036-5366565

 Almere
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
P.K.V.W.

Extra informatie:
Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice is gestart in november 1982. Ons bedrijf is ontstaan om in het Gooi en Vechtstreek een service te verlenen na Glasschade-Inbraakschade-Vandalisme en problemen met Sloten. Tevens had Hilversum er een 24 uur service bij! En tot op heden nog heel hard nodig. Naast particulieren zijn er ook diverse organisatie die gebruik maken van onze diensten. Een speerpunt van ons bedrijf is de 24 uur service.

03

Ohlmann Glashandel
Zandzuigerstraat 11B, Almere
Tel: 036-5327034
Jaren werkzaam: 6 jaar
2
werknemers

 Almere
(+5km)

03

Extra informatie:
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG Ohlmann & Uhrig werkt uitsluitend met grote gerenommeerde glasfabrikanten waarvan wij overtuigd zijn dat zij kwaliteitsproducten leveren en de juiste garantievoorwaarden kunnen garanderen. GOEDE BEREIKBAARHEID WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR U kunt ons altijd telefonisch bereiken tijdens de gebruikelijke kantooruren, maar ook via e-mail en/of WhatsApp.

04

Wilo Glas
Palmpolstraat 38, Almere
Tel: 036-5302411
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Almere
(+3km)

04

05

Glascentrum Almere
Draaibrugweg 18, Almere
Tel: 036-5490001
Jaren werkzaam: 10 jaar
3
werknemers

 Almere
(+4km)

05

Extra informatie:
Het Glascentrum is de glasleverancier in Almere en heeft de grootste voorraad aan glas staan in Flevoland zodat wij u meteen kunnen voorzien van het door u gewenste glastype. Wij plaatsen het glas snel en vakkundig. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Bij schade of spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat uw schade wordt gedicht of hersteld.

06

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.
Maandagstraat 8, Almere
Tel: 06-25041251
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Almere
(+6km)

06

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Almere? Glaszettersbedrijf KIEN natuurlijk! Glaszettersbedrijf Almere. Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw vakman voor de hele regio Flevoland en een stukje daarbuiten. Ons glaszettersbedrijf put uit meer dan 30 jaar aan praktijkervaring in het herstellen van ruitschade en onderhoud van glas.

07

Dekker Montage Service
Spanderswoudstraat 4, Almere
Tel: 0614370614
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Almere
(+4km)

07

Extra informatie:
Dekker Montage Service is sinds 2001 actief in de bouw, met name glas, geveltechniek en renovatie. Met name ramen, deuren, aluminiumpuien en vliesgevelsystemen, veelal voorzien van isolerende beglazing. Door de inmiddels jaren lange opgebouwde ervaring zijn wij op de meeste situaties voorbereid.

08

GSF Glasgroep B.V.
Bolderweg 6, Almere
Tel: 0320-257157
Jaren werkzaam: 33 jaar
8
werknemers

 Almere
(+5km)

08

Extra informatie:
GSF Glasgroep is gespecialiseerd in glasherstel, glashandel en projectbeglazing. Met onze 24-uursservice staan we dag en nacht en in het weekend klaar om glasschade snel te herstellen.

09

De Meesters Glastechniek
Radioweg 16, Almere
Tel: 036 785 8688
Jaren werkzaam: 5 jaar
2
werknemers

 Almere
(+4km)

09

Extra informatie:
ZICHT OP GLAS! De Meesters Glastechniek De Meesters Glastechniek levert glas op maat aan particuliere en zakelijke klanten. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van glas helpen we zowel particulieren als zakelijke klanten bij het realiseren van maatwerk glas projecten. ✔ Gespecialiseerd in glas op maat ✔ Niks is onmogelijk ✔ 100% tevredenheidsgarantie

10

Glashard Hart voor Glas
Kimwierde 145, Almere
Tel: 06 19067149
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Almere
(+5km)

10

Extra informatie:
Het plaatsen en verzorgen van gehard glas voor binnen en buiten..

11

Groeneveld Glas & Afbouw
Zonnebloemweg 23, Almere
Tel: 06-43032838
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Almere
(+4km)

11

Extra informatie:
Groeneveld Glas & Afbouw heeft jaren lang ervaring met het zetten van glas, schilderwerk en afbouw projecten. Door deze jaren lange ervaring bent u voor glas, schilder en afbouw werkzaamheden bij het juiste adres.

12

Sosef Totaalonderhoud
Randstad 22-16, Almere
Tel: 036-5296301

 Almere
(+1km)

12

13

Philippi Schilderwerken
Jan Dirk van Exterlaan 30, Almere
Tel: 06 29 25 25 83

 Almere
(+8km)

13

Extra informatie:
Glasservice Wij hebben ervaring in het vervangen van glas, want als er eenmaal geschilderd moet worden en er een ruitje stuk is dan moet deze natuurlijk vervangen worden. Dit wordt door ons gedaan of door een glasbedrijf waar wij mee samenwerken. Wij vervangen alle soorten glas, van gewoon blank vensterglas tot isolatieglas. Floatglas Ook wel enkelglas genoemd, floatglas wordt geproduceerd door de grondstoffen: zand, kalk en soda onder hoge temperaturen te smelten.

14

Schildersbedrijf Limako
Vrijdagstraat 14, Almere
Tel: 06-53738785

 Almere
(+5km)

14

15

Brian's Glas
Willem Barentszroute 92, Almere
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Almere
(+7km)

15

16

Reijinga glas en meer
Gildemark 106, Almere
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Almere
(+3km)

16


Glaszetters Almere

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Almere, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszettersbedrijven in Almere: Gebruik zoekmachines of vraag aanbevelingen van mensen in Almere voor glaszettersbedrijven in de omgeving. Je kunt ook online directories raadplegen waarin glaszettersbedrijven vermeld staan.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszettersbedrijven en vraag om offertes voor het plaatsen van de gewenste ruiten. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft welk type ruit je wilt laten plaatsen (bijvoorbeeld enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas) en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruiten door.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van de ruiten en de aangeboden diensten.

Kies een glaszettersbedrijf: Selecteer het bedrijf dat aan jouw eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van de ruiten. Stem de datum en tijd af op jouw behoeften.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de plaats waar de ruiten moeten worden geplaatst goed bereikbaar is en vrij van obstakels. Ruim indien nodig meubels of andere voorwerpen op.

Ruiten plaatsen: Op de afgesproken datum en tijd zal het glaszettersbedrijf arriveren om de ruiten te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om eventuele vragen te beantwoorden en toezicht te houden.

Betaling: Na voltooiing van het werk zal het glaszettersbedrijf de betaling afhandelen volgens de overeengekomen voorwaarden. Zorg ervoor dat je tevreden bent met het geplaatste ruitwerk voordat je betaalt.

TIPTip: Het is belangrijk om te controleren of het gekozen glaszettersbedrijf gecertificeerd is en garanties biedt op het geplaatste glas. Lees beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten om een beter beeld te krijgen van de reputatie en kwaliteit van het bedrijf voordat je hun diensten inhuurt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Almere of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Almere en omgeving staan momenteel 16 glaszetters vermeld.


×