logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht (prov) > Utrecht


Overzicht glaszetters Utrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glascentrum Utrecht BV
Vrieslantlaan 2, Utrecht
Tel: 030-2829494
Jaren werkzaam: 20 jaar
4
werknemers

 Utrecht
(+4km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glascentrum Utrecht BV Glascentrum Utrecht BV is dé groothandel voor alle soorten vlakglas en aanverwante producten. Met onze no-nonsense werkwijze streven wij naar transparantie. Een doorzichtige netto-prijslijst, glasheldere afspraken en pragmatische aanpak staan garant voor duidelijkheid, kwaliteit en een plezierige samenwerking. Met meer dan 50 jaar ervaring en enthousiasme in het vak is Glascentrum Utrecht de groothandel waarop ú kunt bouwen.

02

Glasservice GSU Utrecht BV
Coloradodreef 24, Utrecht
Tel: 06 13133025

 Utrecht
(+4km)

02

Extra informatie:
GSU 24 uurs Glasservice GSU Glasservice herstelt ook snel elke gebroken ruit; van wc-raampje tot de ruit van een autoshowroom. Standaard binnen 24 uur en in noodgevallen bijvoorbeeld na een inbraak of brand, zijn we binnen een uur bij u. Wij vervangen dan de ruit of brengen tijdelijk een noodvoorziening aan. Deze service verlenen wij in een straal van 30 km. rond Utrecht. Bel hiervoor 06-00000. Veelal kunnen wij de kosten van het glasherstel direct met uw verzekeringsmaatschappij afwikkelen.

03

ALL-IN GLAS B.V.
Gietijzerstraat 1, Utrecht
Tel: 030-2310694
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+3km)

03

Certificering / branche organisatie:
SVG GBO VCA Uniglas Hersteldirect GlassInside

Extra informatie:
Al ruim veertig jaar is All-in Glas een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Begonnen met één man personeel vanuit een oud pakhuis, uitgegroeid tot een allround glaszettersbedrijf met glaszetters, timmermannen en glas-in-lood-makers. Zoals onze naam vertelt, doen wij alles op het gebied van glas.

04

Ultraglas
Edisonstraat 25, Utrecht
Tel: 030-2442968

 Utrecht
(+3km)

04

05

Tweelingglas
Oudenoord 5, Utrecht
Tel: 030 246 70 99
Jaren werkzaam: 27 jaar
4
werknemers

 Utrecht
(+1km)

05

Extra informatie:
Tweelingglas zit in het hartje van het centrum met voldoende parkeerruimtes voor zijn/haar klanten. Met openingstijden van 8.30 tot 18.00 doordeweeks en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur zijn wij de enige glaszaak die tot laat open is op zaterdag. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het zetten, slijpen en boren van glas voor het gebruik in en om uw huis heen.

06

Buijs Glasservice
St.-Laurensdreef 4, Utrecht
Tel: 030-266 26 14
Jaren werkzaam: 31 jaar
5
werknemers

 Utrecht
(+5km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Buijs Glasservice Buijs Glasservice is een gerenommeerd glasbedrijf met gecertificeerde glaszetters dat al meer dan 20 jaar glasservice verleent aan onze klanten in de regio Utrecht en ver daar buiten. Als specialist op het gebied van glas zijn wij niet alleen uw aanspreekpunt voor het vervangen van uw kapotte ruit, maar ook voor het plaatsen van de meest uiteenlopende soorten glas.

07

Atelier Domstad
Ceylonlaan 6, Utrecht
Tel: 030 2722111
Jaren werkzaam: 20 jaar
5
werknemers

 Utrecht
(+4km)

07

Extra informatie:
Glaszetten en timmerwerken Doordat wij zowel ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bijzonder glas en met het leveren en monteren van timmerwerk kunnen wij unieke combinaties maken met hout en glas. Alles naar wens gemaakt, met oog voor detail. We kunnen het vervangen van kozijnen, ramen en deuren van begin tot eind verzorgen inclusief houtrot herstel en de montage van het glas.

08

Heart Glass
Amsterdamsestraatweg 699 B, Utrecht
Tel: 06 43231521
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+4km)

08

Extra informatie:
Welkom bij Heart Glass Wij zijn een glas in lood atelier gevestigd in Utrecht die gespecialiseerd is in restauratie en decoratie en het verduurzamen van glas in lood ramen in isolatieglas (dubbelglas). Het restaureren en repareren van glas in lood ramen is een van onze specialisaties. Met ruime aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw waardevolle glas in lood ramen op de juiste wijze hersteld worden en u ze als nieuw terug krijgt.

09

M. Mulder Glas Service & Onderhoud
Amstelstraat 16, Utrecht
Tel: 06 11908263
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+3km)

09

Extra informatie:
M. Mulder Glas Service & Onderhoud Heeft u glasschade in provincie Utrecht? Bent u op zoek naar onderhoud en professionele service? Dan ben u bij ons op het juiste adres! Glas zetten doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Denk hierbij aan scholen, sportcomplexen, winkels en overige utiliteitsgebouwen.

10

Glashandel AGC Utrecht
Tennesseedreef 2, Utrecht
Tel: 030 - 2624814

 Utrecht
(+5km)

10

Extra informatie:
Glashandel AGC Utrecht Uw vertrouwde partner voor glas in Utrecht Glashandel Utrecht is een allround groothandel in glas en aanverwante artikelen, met een eigen expeditieafdeling. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. Onze glashandel is uw graag van dienst.

11

Wits Utrecht BV Vastgoed Onderhoud
Maarssenbroeksedijk 11/A, Utrecht
Tel: 030-2448227

 Utrecht
(+6km)

11

Extra informatie:
Glasvervanging Wits regelt het herstel, het vervangen of plaatsen van alle soorten glas. Daar gaat een goed advies aan vooraf. Al het glas dat we plaatsen is gecertificeerd. U wordt geadviseerd over de soort, de samenstelling en de dikte van het glas. En welk type voor uw woning of gebouw het meest geschikt is. Door de juiste glaskeuze en toepassing stijgt het comfort en de waarde van uw woning. Als vanzelfsprekend adviseren en werken we volgens wettelijke voorschriften.

12

Enders Schildersbedrijf
Cartesiusweg 93, Utrecht
Tel: 06-16322026

 Utrecht
(+3km)

12


Glaszetters Utrecht

Als je glas wilt laten plaatsen in Utrecht, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszettersbedrijven in Utrecht: Gebruik zoekmachines of vraag aanbevelingen van mensen in Utrecht voor glaszettersbedrijven in de omgeving. Je kunt ook online directories raadplegen waarin glaszettersbedrijven vermeld staan.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszettersbedrijven en vraag om offertes voor het plaatsen van het gewenste glas. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft welk type glas je nodig hebt (bijvoorbeeld isolatieglas, enkel glas, veiligheidsglas) en de afmetingen van het glas.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de aangeboden diensten.

Kies een glaszettersbedrijf: Selecteer het bedrijf dat aan jouw eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas. Stem de datum en tijd af op jouw behoeften.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de plaats waar het glas moet worden geplaatst toegankelijk en vrij is van obstakels. Ruim indien nodig meubels of andere voorwerpen op.

Glasplaatsing: Op de afgesproken datum en tijd zal het glaszettersbedrijf arriveren om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om eventuele vragen te beantwoorden en toezicht te houden.

Betaling: Na voltooiing van het werk zal het glaszettersbedrijf de betaling afhandelen volgens de overeengekomen voorwaarden. Zorg ervoor dat je tevreden bent met het geleverde werk voordat je betaalt.

Voordat je een glaszettersbedrijf inhuurt, is het belangrijk om te controleren of ze gecertificeerd zijn en garanties bieden op het geplaatste glas. Lees beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten om een beter beeld te krijgen van de reputatie en kwaliteit van het bedrijf.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Utrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Utrecht en omgeving staan momenteel 12 glaszetters vermeld.


×