logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Leerdam


Overzicht glaszetters Leerdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

VIDO Schilderwerken B.V.
Nijverheidstraat 14, Leerdam
Tel: 0345-614494
Jaren werkzaam: 29 jaar
21
werknemers

 Leerdam
(+2km)

01

Extra informatie:
Vakkundige beglazing VIDO Schilderwerken is een specialist op het gebied van beglazing. Van een klein ruitje dat gebroken is tot het voorzien van compleet nieuw glas in gebouwen. Onze VCA gecertificeerde glaszetters zijn ook opgeleid om klasse 1 asbest te verwijderen. Bij onze vakkundige beglazing kunt u denken aan: ...

02

Schildersbedrijf P. van Ooijen
De Waterloop 23, Leerdam
Tel: 0345-612705

 Leerdam
(+1km)

02

03

Gorinchemse Glashandel BV
Actief in Leerdam
Tel: 0183-638053
Jaren werkzaam: 15 jaar
3
werknemers

 Vuren
(+7km)

03

Extra informatie:
Gorinchemse Glashandel is leverancier van glas, hout, board, ijzerwaren, gereedschappen en puien. Het verwerken en plaatsen van glas en verwerken van puien alsmede het plaatsen van zonweringen alles in de ruimste zin des woords. DAG-, NACHT- EN WEEKENDSERVICE.

04

Glascombinatie Nederland
Actief in Leerdam
Tel: 0183-567103
Jaren werkzaam: 30 jaar
2
werknemers

 Arkel
(+8km)

04

Extra informatie:
Glascombinatie Nederland in Arkel is een landelijk werkende organisatie, gespecialiseerd in de coördinatie en uitvoering t.b.v. glasschade-herstel. Wij verzorgen deze coördinatie voor diverse Gemeenten, Woningbouwverenigingen, Woning-corporaties, Verenigingen van Eigenaren, midden en kleinbedrijf in Nederland t.

05

Veld Schilderwerken
Actief in Leerdam
Tel: 06-14303650

 Vuren
(+9km)

05

Extra informatie:
Beglazing Beglazing – Dubbel Glas Zetten Goed aangebrachte beglazing zorgt voor een hoger rendement van de warmte. Dubbel Glas Voordelen Dubbel Glas Zetten: -Geluid en warmte isolerend en zorgt voor een aangenaam leefklimaat in ieder jaargetijde -Energiezuiniger en dit is gunstig voor uw portemonnee en heeft tevens een positief effect op de klimaatveranderingen -Vermeerderd waarde van uw woning.

06

Ridderhof Schildersbedrijf
Actief in Leerdam
Tel: 0345 65 12 78
Jaren werkzaam: 3 jaar

 Deil
(+10km)

06

Extra informatie:
Glas of Glasschade Ridderhof Schildersbedrijf levert en plaatst alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas. Ook kunt u bij ons terecht voor schades. Bij glasschade wordt zo snel mogelijk nieuwe beglazing geplaatst of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening.


Glaszetters Leerdam

Als u glas wilt laten vervangen in Leerdam, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Leerdam: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Leerdam vinden door online te zoeken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw glasvervangingsbehoeften te bespreken. Geef details zoals het type glas dat u wilt vervangen, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele extra kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werkt.

Voorbereiding op de vervanging: Voordat de glaszetters arriveren, moet u ervoor zorgen dat het gebied rondom het glas toegankelijk is en eventuele meubels of decoraties verwijderen die in de weg kunnen staan. Als het om een raam gaat, moet u ook gordijnen of raambekleding verwijderen.

Glasvervanging: De glaszetters zullen het oude glas verwijderen en het nieuwe glas professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat het glas veilig en stevig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Nadat het glas is vervangen, controleert u zorgvuldig het werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Als alles naar wens is, kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf doen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is altijd raadzaam om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Daarnaast kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leerdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leerdam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×