logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Deil


Overzicht glaszetters Deil

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Ridderhof Schildersbedrijf
Beemdstraat 4E, Deil
Tel: 0345 65 12 78
Jaren werkzaam: 4 jaar

 Deil
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas of Glasschade Ridderhof Schildersbedrijf levert en plaatst alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas. Ook kunt u bij ons terecht voor schades. Bij glasschade wordt zo snel mogelijk nieuwe beglazing geplaatst of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening.

02

Zomers Glas, Rolluiken & Zonwering
Actief in Deil
Tel: 06-12663418
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Geldermalsen
(+5km)

02

Extra informatie:
Wij leveren Glas, Rolluiken, Zonwering en Horren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor ons staat de persoonlijke service en kwaliteit voorop bij het leveren van onze producten. Henri heeft jarenlange ervaring in de zonweringbranche en het plaatsen van glas en kitwerkzaamheden en kan u een (passend) advies geven op maat wat voor uw persoonlijke situatie mogelijk is.

03

Glas & Verf van Maastrigt
Actief in Deil
Tel: 0418-512330
Jaren werkzaam: >100 jaar
3
werknemers

 Zaltbommel
(+8km)

03

Extra informatie:
Glasservice, vakkundig en snel Glasservice is van oudsher ons specialisme. En dat we daar goed in zijn blijkt wel uit de vaste servicecontracten die we hierin hebben met diverse woningcorporaties binnen de regio’s Bommelerwaard en ‘s-Hertogenbosch. Maar ook voor particulieren staan we graag paraat. Niets zo vervelend als een kapotte ruit in uw woning of bedrijfsruimte. Los van de schade komt hierbij ook de veiligheid in het gedrang.

04

Hoek Schilders
Actief in Deil
Tel: 0345-502999
Jaren werkzaam: 74 jaar
2
werknemers

 Beusichem
(+9km)

04

Extra informatie:
Isolerende beglazing Heeft u al eens overwogen om isolerende beglazing te laten zetten in uw woning? Door het laten zetten van isolerende beglazing, zal uw energieverbruik sterk afnemen. In het bijzonder wanneer uw huidige beglazing momenteel een relatief lage isolatiewaarde heeft. Hoek Schilders helpt u graag bij de aanschaf en montage van isolerende beglazing. Samen met u bekijken we welk type glas het beste bij uw woning past.

05

Schildersbedrijf P. van Ooijen
Actief in Deil
Tel: 0345-612705

 Leerdam
(+10km)

05

06

Glasmontage Karsten
Actief in Deil
Tel: 0343-578927
Jaren werkzaam: 30 jaar
9
werknemers

 Wijk bij duurstede
(+11km)

06

Extra informatie:
Glasmontage Karsten is opgericht in 1993 en is in meer dan 26 jaar uitgegroeid tot een welbekende naam in de glasbranche. Met ons vakkundige team werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onder meer particulieren, aannemers, schildersbedrijven en woningstichtingen. Heeft u een kleine klus of een grote verbouwing? Onze glaszetters voltooien elk project naar wens, en dat voor een mooie prijs.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Deil of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Deil en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×