logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Zijderveld


Overzicht glaszetters Zijderveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf J.L. van der Linden
Kerkweg 7, Zijderveld
Tel: 06-53754278
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 Zijderveld
(+1km)

01

Extra informatie:
Schilderwerken, beglazingen, wandafwerking.

02

Glasservice Nederend v.o.f.
Actief in Zijderveld
Tel: 0347-376916
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Vianen
(+5km)

02

Extra informatie:
Wie zijn wij? "Al meer dan 25 jaar in en rondom Vianen een begrip.." Op 1 mei 1986 begon de heer Wim Nederend, na 11 jaar samen met zijn vader te hebben gewerkt in de glasbranche, voor zichzelf. Door goede en vlotte service kreeg dit kleine maar persoonlijke bedrijf in de loop der jaren grote vaste klanten zoals gemeentes, woningbouwverenigingen en aannemers. Maar ook veel particulieren wisten Glasservice Nederend te vinden.

03

Glaszicht
Actief in Zijderveld
Tel: 06 55836033
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Vianen
(+6km)

03

Extra informatie:
UW VERTROUWDE ADRES VOOR UW GLASWERK Glaszicht is een glaszettersbedrijf in Vianen. Wilt u uw huis isoleren met glas dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel plezier en expertise werken wij tientallen jaren in de glasbranche. Wat wij zoal doen? Wij leveren, plaatsen en herstellen allerlei glassoorten, zowel particulier als zakelijk. Glaszicht heeft een professionele en nette werkwijze en geeft daarnaast vakkundig advies.

04

Dielissen Schilderwerken
Actief in Zijderveld
Tel: 06-28270421

 Vianen
(+7km)

04

Extra informatie:
Beglazing Ook voor een kapotte ruit of nieuwe beglazing kunt u bij ons terecht. Wilt u dubbelglas, enkelglas of misschien wel figuurglas. Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren omdat wij nauw samenwerken met een erkend glasbedrijf.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zijderveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zijderveld en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×