logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zijderveld


Overzicht glaszetters Zijderveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf J.L. van der Linden
Kerkweg 7, Zijderveld
Tel: 06-53754278

 Zijderveld
(+1km)

01

02

Glasservice Nederend v.o.f.
Actief in Zijderveld
Tel: 0347-376916

 Vianen
(+5km)

02

Extra informatie:
Wie zijn wij? "Al meer dan 25 jaar in en rondom Vianen een begrip.." Op 1 mei 1986 begon de heer Wim Nederend, na 11 jaar samen met zijn vader te hebben gewerkt in de glasbranche, voor zichzelf. Door goede en vlotte service kreeg dit kleine maar persoonlijke bedrijf in de loop der jaren grote vaste klanten zoals gemeentes, woningbouwverenigingen en aannemers. Maar ook veel particulieren wisten Glasservice Nederend te vinden.

03

VIDO Schilderwerken B.V.
Actief in Zijderveld
Tel: 0345-614494
Jaren werkzaam: 29 jaar
21
werknemers

 Leerdam
(+6km)

03

Extra informatie:
Vakkundige beglazing VIDO Schilderwerken is een specialist op het gebied van beglazing. Van een klein ruitje dat gebroken is tot het voorzien van compleet nieuw glas in gebouwen. Onze VCA gecertificeerde glaszetters zijn ook opgeleid om klasse 1 asbest te verwijderen. Bij onze vakkundige beglazing kunt u denken aan: ...

04

Dielissen Schilderwerken
Actief in Zijderveld
Tel: 06-28270421

 Vianen
(+7km)

04

Extra informatie:
Beglazing Ook voor een kapotte ruit of nieuwe beglazing kunt u bij ons terecht. Wilt u dubbelglas, enkelglas of misschien wel figuurglas. Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren omdat wij nauw samenwerken met een erkend glasbedrijf.

05

Ridderhof Schildersbedrijf
Actief in Zijderveld
Tel: 0345 65 12 78

 Deil
(+9km)

05

Extra informatie:
Glas of Glasschade Ridderhof Schildersbedrijf levert en plaatst alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas. Ook kunt u bij ons terecht voor schades. Bij glasschade wordt zo snel mogelijk nieuwe beglazing geplaatst of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening.

06

Schildersbedrijf H vd Hijden BV
Actief in Zijderveld
Tel: 030-6040888

 Nieuwegein
(+10km)

06

Extra informatie:
Glasservice Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker. Goede isolerende beglazing heeft niet alleen een energievoordeel, maar werkt ook inbraak vertragend en voorkomt condensvorming. Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld: ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zijderveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zijderveld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×