logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Naarden


Overzicht glaszetters Naarden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Koopmanschap Glas
Kobaltstraat 23, Naarden
Tel: 035-6948406

 Naarden
(+2km)

01

Extra informatie:
Koopmanschap Glas al ruim 25 jaar een begrip in ‘t Gooi en daar buiten. U kunt bij ons terecht voor bijv: -isolatieglas -dakbeglazing -Toepassingen met hardglas -Toepassingen voor in de keuken -Douchewanden en deuren -voorzetramen -Glas in lood -Hijswerkzaamheden -Spiegels -beloopbaar glas

02

Adrem Glas B.V.
Actief in Naarden
Tel: 035-6952800

 Bussum
(+2km)

02

Extra informatie:
GLASHANDEL ADREM GLAS BUSSUM Adrem Glashandel is al bijna 30 jaar in het Gooi gevestigd, eerst aan de Meentweg 45, vervolgens aan de Korte Heul en sinds 1997 is aan de Nieuwe Vaart 15 te Bussum, waar een ruime werkplaats met moderne apparatuur is ondergebracht, alsmede het kantoor en het glas in lood atelier.

03

Eerste Bussumse Glashandel
Actief in Naarden
Tel: 035-6939393

 Bussum
(+2km)

03

Extra informatie:
Eerste Bussumse Glashandel, sinds 1928 gevestigd in Bussum. In ons atelier ontwerpen, maken en restaureren wij glas-in-lood ramen. U kunt tevens bij ons terecht om uw glas te lijmen, te graveren, voor grafmonumenten van glas, voor glasreparaties aan huis, voor plaatsen van uw glas-in-lood in isolatieglas en voor het aanbrengen van voorzetramen. Wij laten u niet in de kou staan , Isolatieglas/dubbelglas plaatsen wij ook.

04

Fokkema Glaswerken
Actief in Naarden
Tel: 06-53523253

 Huizen
(+6km)

04

Extra informatie:
Fokkema Glaswerken is uw specialist in ’t – Gooi en omstreken. Zelf ben ik begonnen als glaszetter in Loondienst in 1997. Veel ervaring opgedaan en Glas-certificaten gehaald. Begin 2008 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten. Fokkema Glas & Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Isolatieglas HR ++) in zowel oud als nieuw werk.

05

Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice
Actief in Naarden
Tel: 036-5366565

 Almere
(+7km)

05

Certificering / branche organisatie:
P.K.V.W.

Extra informatie:
Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice is gestart in november 1982. Ons bedrijf is ontstaan om in het Gooi en Vechtstreek een service te verlenen na Glasschade-Inbraakschade-Vandalisme en problemen met Sloten. Tevens had Hilversum er een 24 uur service bij! En tot op heden nog heel hard nodig. Naast particulieren zijn er ook diverse organisatie die gebruik maken van onze diensten. Een speerpunt van ons bedrijf is de 24 uur service.

06

Hasselt glas BV
Actief in Naarden
Tel: 06 2152 5931

 Hilversum
(+8km)

06

Extra informatie:
HASSELT GLAS Onverhoopt een kapotte ruit? Dan wil je snel geholpen worden door een vakkundig glaszettersbedrijf. In het Gooi zijn we binnen anderhalf uur ter plaatse voor een vervanging of noodreparatie. Wij doen dit dagelijks. Is er geen acute nood, maar loop je rond met plannen voor het verbeteren van je interieur of het verlagen van de energierekening? Ook dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend advies.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Naarden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Naarden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×