logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Soest


Overzicht glaszetters Soest

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Vrolijk
Di Lassostraat 81, Soest
Tel: 035-6028855
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Soest
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
Ministerie van Economische zaken ISO normering KOMMO VCA NEN normering

Extra informatie:
Wij bieden een groot variant aan soorten glas, u kunt denken aan isolerend HR++, enkel glas en decoratief glas. Tevens maken wij tafelbladen op maat, of side tables geheel naar uw wensen. Douche wanden inclusief beslag, hardglazen afscheidings wanden blank, gekleurd of matterend. Brandwerend glas, glas met luxaflex in spouw, verwarmd glas, serre's. Ook vervangen wij kozijnen/puien en houtrot. Inbraakwerend en letsel beperkend glas.

02

Phoenix Verf- & Glasspecialisten
Burg Grothestraat 19, Soest
Tel: 035-6566506
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Soest
(+2km)

02

Extra informatie:
De wortels van het huidige Phoenix liggen op het Gerard Douplein in de Pijp, hartje Amsterdam. Midden op het plein vol met café’s achter de Albert Cuypmarkt ligt de ambachtelijke verf- & glaswinkel "Univerf". Het familiebedrijf levert al 45 jaar een toegevoegde waarde in de kwaliteit van produkten, advies en service.

03

Heinen Schildersbedrijf
Dorresteinweg 76/A, Soest
Tel: 06-50601280

 Soest
(+2km)

03

Extra informatie:
Glas plaatsen Al uw wensen omtrent glas verzorgen wij. Dubbel glas of enkel glas in/ aan uw woning, glazen pui als tuinscherm of afgeschermde tuinkamer. Een balkon van veiligheidsglas of een authentieke glas-in-lood ruit, elk huis of bedrijfspand heeft zijn eigen allure en deze herstellen wij graag voor u.

04

Schildersbedrijf Mick Law
Thorbeckestraat 12, Soest
Tel: 06-20752298

 Soest
(+2km)

04

Extra informatie:
Barst of andere schade vakkundig hersteld Waar mogelijk verzorgen wij voor u het zetten van (nieuw) glas. Mocht het nodig zijn, dan schakelen we natuurlijk gespecialiseerde collega’s in; zo nemen wij u zorgen en speurwerk uit handen. Glas service Soest Heeft u (met spoed) iemand nodig voor het repareren van uw raam? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.

05

Achterberg & Van Slooten
Actief in Soest
Tel: 033 - 4562299

 Amersfoort
(+5km)

05

Extra informatie:
Een schildersbedrijf met glas leveren en glas zetten als specialisme Achterberg & Van Slooten is een schildersbedrijf dat niet alleen kan behangen en schilderen. Wij kunnen u alle soorten glas leveren en het glas ook voor u zetten. Met eigen glaszetters en 24 uurs glasservice zijn wij in staat om alle wensen op glasgebied in te vullen. Van veiligheidsglas tot decoratief glas in lood, we kunnen het voor u plaatsen.


Glaszetters Soest

Als je glas wilt laten vervangen in Soest, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Soest. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Soest of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Soest.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Soest of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Soest en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×