logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Soest


Overzicht glaszetters Soest

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Vrolijk
Di Lassostraat 81, Soest
Tel: 035-6028855

 Soest
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
Ministerie van Economische zaken ISO normering KOMMO VCA NEN normering

Extra informatie:
Wij bieden een groot variant aan soorten glas, u kunt denken aan isolerend HR++, enkel glas en decoratief glas. Tevens maken wij tafelbladen op maat, of side tables geheel naar uw wensen. Douche wanden inclusief beslag, hardglazen afscheidings wanden blank, gekleurd of matterend. Brandwerend glas, glas met luxaflex in spouw, verwarmd glas, serre's. Ook vervangen wij kozijnen/puien en houtrot. Inbraakwerend en letsel beperkend glas.

02

Phoenix Verf- & Glasspecialisten
Burg Grothestraat 19, Soest
Tel: 035-6566506

 Soest
(+2km)

02

Extra informatie:
De wortels van het huidige Phoenix liggen op het Gerard Douplein in de Pijp, hartje Amsterdam. Midden op het plein vol met café’s achter de Albert Cuypmarkt ligt de ambachtelijke verf- & glaswinkel "Univerf". Het familiebedrijf levert al 45 jaar een toegevoegde waarde in de kwaliteit van produkten, advies en service.

03

Heinen Schildersbedrijf
Dorresteinweg 76/A, Soest
Tel: 06-50601280

 Soest
(+2km)

03

Extra informatie:
Glas plaatsen Al uw wensen omtrent glas verzorgen wij. Dubbel glas of enkel glas in/ aan uw woning, glazen pui als tuinscherm of afgeschermde tuinkamer. Een balkon van veiligheidsglas of een authentieke glas-in-lood ruit, elk huis of bedrijfspand heeft zijn eigen allure en deze herstellen wij graag voor u.

04

Schildersbedrijf Mick Law
Thorbeckestraat 12, Soest
Tel: 06-20752298

 Soest
(+2km)

04

Extra informatie:
Barst of andere schade vakkundig hersteld Waar mogelijk verzorgen wij voor u het zetten van (nieuw) glas. Mocht het nodig zijn, dan schakelen we natuurlijk gespecialiseerde collega’s in; zo nemen wij u zorgen en speurwerk uit handen. Glas service Soest Heeft u (met spoed) iemand nodig voor het repareren van uw raam? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.

05

Achterberg & Van Slooten
Actief in Soest
Tel: 033 - 4562299

 Amersfoort
(+5km)

05

Extra informatie:
Een schildersbedrijf met glas leveren en glas zetten als specialisme Achterberg & Van Slooten is een schildersbedrijf dat niet alleen kan behangen en schilderen. Wij kunnen u alle soorten glas leveren en het glas ook voor u zetten. Met eigen glaszetters en 24 uurs glasservice zijn wij in staat om alle wensen op glasgebied in te vullen. Van veiligheidsglas tot decoratief glas in lood, we kunnen het voor u plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Soest of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Soest en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×