logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bunschoten-Spakenburg


Overzicht glaszetters Bunschoten-Spakenburg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Koelewijn
Copernicusweg 7, Bunschoten-spakenburg
Tel: 033 - 299 63 63

 Bunschoten-spakenburg
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Koelewijn Glasschade – Glasherstelbedrijf – Specialist op het gebied van Glas Schade aan uw raam, het glas kapot en heeft u een glaszetter nodig? Geen probleem, Glashandel Koelewijn beschikt over een 24-uur service en kan met spoed een noodvoorziening voor u plaatsen. Voor zowel schadeherstel en noodvoorzieningen kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen.

02

Schildersbedrijf Koren
Trasmolenlaan 12, Bunschoten-spakenburg
Tel: 085 27 38 881

 Bunschoten-spakenburg
(+2km)

02

Extra informatie:
Dubbel beglazing Dubbel glas kent vele voordelen ten opzichte van enkel glas. Dubbel glas zorgt door de tussenlaag met lucht voor een sterke isolatie. Door de isolatie heeft u minder last van geluiden van buitenaf. Dubbel glas verdient zich terug door een betere energielabel en minder stookkosten. Zonlicht en warmte kan naar binnen, warmtestromen naar buiten worden tegengehouden Ook zorgt dubbel glas voor een betere beveiliging bij inbraken Gelaagd glas Gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere

03

RvE schilderwerken
Actief in Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06 13 47 6997

 Hoogland
(+7km)

03

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor glaszetten bent u bij RvE Schilderwerken aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot wat voor glas u kunt laten plaatsen. Hieronder geef ik u wat informatie over de diverse soorten glas, eigenschappen en mogelijkheden. Graag geef ik u meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u mag ook een e-mail sturen. Isolatieglas Standaard: Met warmte isolatieglas houdt u in vergelijk met enkelglas de kou buiten en kunt u besparen op de stookkosten.

04

Schildersbedrijf Dokter
Actief in Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06-21887516

 Nijkerk
(+8km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Zit er een barst in uw ruit of is deze lek? Dan vervangt Schildersbedrijf Dokter graag uw ruit. Maar ook wanneer u uw woning beter wilt isoleren met behulp van dubbel glas of HR-glas, behoort dit tot de mogelijkheden bij Schildersbedrijf Dokter. Op het gebied van glaswerk bieden wij de volgende opties: -Enkel glas -Dubbel glas -Sierglas -Gehard glas -HR+-glas -HR++-glas -Spiegels Indien nodig meten wij uw glaswerk nauwkeurig op.

05

Horst Schilders Behangers en Glaszetters
Actief in Bunschoten-Spakenburg
Tel: 033-2454702

 Nijkerk
(+9km)

05

Extra informatie:
Isolatieglas Dubbelglas / isolatieglas plaatsenTegenwoordig worden alle nieuwbouw woningen en bedrijfspanden voorzien van dubbel glas (isolatieglas). De reden hiervoor is dat dubbel glas met zijn (geluids)isolerende werking de warmte binnen houd en de kou / geluid buiten. Tevens is het inbraakwerend vooral i.c.m. gehard floatglas of gelaagd glas. De spouw tussen de glasbladen is voorzien van droge lucht of gas (argon).

06

Schildersbedrijf Mick Law
Actief in Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06-20752298

 Soest
(+10km)

06

Extra informatie:
Barst of andere schade vakkundig hersteld Waar mogelijk verzorgen wij voor u het zetten van (nieuw) glas. Mocht het nodig zijn, dan schakelen we natuurlijk gespecialiseerde collega’s in; zo nemen wij u zorgen en speurwerk uit handen. Glas service Soest Heeft u (met spoed) iemand nodig voor het repareren van uw raam? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bunschoten-Spakenburg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bunschoten-Spakenburg en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×