logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Workum


Overzicht glaszetters Workum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasbedrijf Zuidwesthoek
Eniggaburren 10A, Workum
Tel: 0515-540111
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Workum
(+1km)

01

Extra informatie:
Glasbedrijf Zuidwesthoek is het glasbedrijf van Klaas Jitse Tijtsma gevestigd te Workum. Vanuit Workum verzorgen wij reparatie van glasschades en alle voorkomende beglazingsmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen voor verschillende schilder- en aannemersbedrijven maar ook klusbedrijven het totale glaswerk. Glasbedrijf Zuidwesthoek werkt volgens de NEN 3569 norm, met veiligheidsbeglazing waar het nodig is.

02

Timme Schildersbedrijf
Actief in Workum
Tel: 0515-574117

 Bolsward
(+11km)

02

Extra informatie:
Glasactiviteiten Glas is er in vele vormen en varianten: u kunt hierbij denken aan: -Hardglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Isolatieglas -Brandwerend glas -Veiligheidsglas Glas moet voldoen aan strenge eisen en voorwaarden. Een goed advies is daarom uiterst belangrijk. Timme Schilders levert glas voor nieuwbouwprojecten, renovaties en schadegevallen.

03

Schildersbedrijf Folkert de Vries
Actief in Workum
Tel: 0515-532453

 Ijlst
(+13km)

03

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud NL FOSAG Schilder^sCOOL

Extra informatie:
Folkert de Vries Schildersbedrijf. Uw schilder werkzaamheden voor uw woning of bedrijf, zowel binnen als buiten, zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen diverse beglazing voor u leveren en plaatsen. Ook voor uw schildersbenodigdheden en behang kunt u bij ons terecht. Verder kunt u ook schildersartikelen online bestellen via ons bestel formulier.

04

Glasservice Ap Zuurmond
Actief in Workum
Tel: 0517 85 02 93

 Harlingen
(+21km)

04

Extra informatie:
Glasservice Ap Zuurmond Glasservice Ap Zuurmond heeft al vele jaren ervaring in het vakkundig plaatsen, herstellen en vervangen van alle soorten glas. Onze glasservice plaatst, hersteld en vervangt glas voor onder andere particulieren en bedrijven. Glas op maat Bij Glasservice Ap Zuurmond bent u aan het juiste adres voor professioneel maatwerk van alle glassoorten. Op onze overzichtspagina staan al onze glassoorten die stuk voor stuk op maat te leveren zijn.

05

Schakenbos Glasservice
Actief in Workum
Tel: 0517-415572

 Harlingen
(+23km)

05

06

Wij schilderwerken
Actief in Workum
Tel: 0515-852302

 Joure
(+24km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Workum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Workum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×