logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Haskerdijken


Overzicht glaszetters Haskerdijken

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Heerenveen
Konvintspaad 6, Haskerdijken
Tel: 06-28646488

 Haskerdijken
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom Welkom bij Glasservice Heerenveen. Wij verzorgen alle soorten glas reparatie in en om uw huis of bedrijfspand. Voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Friesland, maar komen ook daarbuiten. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Heerenveen. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

02

Balink Glas & Aluminium
Actief in Haskerdijken
Tel: 0513-622488

 Heerenveen
(+5km)

02

Extra informatie:
Balink Glas & Aluminium heeft een leidende positie in Nederland als innovatieve topleverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onder de items Glas en Aluminium laten wij u exact zien wat wij op dit vakgebied voor u kunnen betekenen.

03

Schilder- en Glaszettersbedrijf Meester
Actief in Haskerdijken
Tel: 0513-677082

 Joure
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF erkende glaszetter Meesterschildersbedrijf

Extra informatie:
Schilder- en Glaszettersbedrijf Meester is een meer dan 85 jaar oud familiebedrijf. Meester heeft in het nieuwe bedrijfspand plek ingeruimd voor een winkelgedeelte."Dat is louter bedoeld als een stukje service naar onze klanten toe. Bedrijven of particulieren wiens pand we hebben geschilderd, kunnen in onze winkel desgewenst nog extra blikken verf kopen.

04

Wij schilderwerken
Actief in Haskerdijken
Tel: 0515-852302

 Joure
(+6km)

04

05

Bouwsma Schildersbedrijf
Actief in Haskerdijken
Tel: 06 - 30652445

 Heerenveen
(+7km)

05

Extra informatie:
Beglazing Het gebeurt nog wel eens dat een ruit stuk gaat of dat beglazing vervangen moet worden. Het zetten van glas is altijd nauw verbonden geweest met schilderwerk. Immers, wanneer glas vervangen wordt moeten kozijnen vaak even bijgewerkt worden. De verschillende soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen met u kunnen we kijken welke beglazing het beste gebruikt kan worden.

06

Piet Boersma Schilders
Actief in Haskerdijken
Tel: 0513-636154

 Heerenveen
(+8km)

06

Extra informatie:
Beglazing Dubbelglas, enkel glas, veiligheidsglas, spiegels, maar ook glas voor uw koelkast, uw lantaren of uw salontafel. Glas is er in vele soorten en diktes. Aan glas in een tuinhuisje worden andere eisen gesteld dan aan glas in een fabrieksruimte, kantoor of schoolgebouw. Piet Boersma Schilders informeert u graag over deze mogelijkheden en waar nodig schakelen we een specialist in. Is het soort glas, de dikte en het object bekend dan wordt een offerte gemaakt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haskerdijken of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haskerdijken en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×