logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Bolsward


Overzicht glaszetters Bolsward

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Wolk Glas B.V.
De Wymerts 2/E, Bolsward
Tel: 0515-576796
Jaren werkzaam: 30 jaar
8
werknemers

 Bolsward
(+2km)

01

Extra informatie:
De Wolk Glas: sinds 1996 zelfstandig specialist isolatieglas in Noord-Nederland. De Wolk Glas is geen tussenhandel, maar produceert zelf isolatieglas in eigen fabriek en verzorgt rechtstreeks het plaatsen en vervangen van alle soorten glas. Voor serres, glazen wanden, deuren en het vervangen van oud glas is De Wolk Glas in Bolsward hét juiste adres. De Wolk Glas staat voor iedereen open dus als u nu particulier bent of een bedrijf heeft u kunt gerust een kijkje nemen in onze showroom.

02

Glasrenovatie BV
De Marne 34, Bolsward
Tel: 0515-578114
Jaren werkzaam: 34 jaar
5
werknemers

 Bolsward
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
Novus krasverwijdering-systeem

Extra informatie:
Glasrenovatie Nederland is ruim 18 jaar onbetwist marktleider op het gebied van het verwijderen van krassen en chemische aanslag uit glasoppervlakken. Glasrenovatie Nederland BV is licentiehouder van het Amerikaanse Novus krasverwijdering-systeem. Het polijstsysteem is in 1986 ontwikkeld om krassen uit autoruiten te verwijderen. In de loop van het afgelopen decennium is de markt sterk uitgebreid, waarbij het zwaartepunt is komen te liggen op glasschade in de woning- en utiliteitsbouw.

03

Timme Schildersbedrijf
De Marne 29B, Bolsward
Tel: 0515-574117

 Bolsward
(+2km)

03

Extra informatie:
Glasactiviteiten Glas is er in vele vormen en varianten: u kunt hierbij denken aan: -Hardglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Isolatieglas -Brandwerend glas -Veiligheidsglas Glas moet voldoen aan strenge eisen en voorwaarden. Een goed advies is daarom uiterst belangrijk. Timme Schilders levert glas voor nieuwbouwprojecten, renovaties en schadegevallen.

04

Schildersbedrijf Folkert de Vries
Actief in Bolsward
Tel: 0515-532453

 Ijlst
(+9km)

04

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud NL FOSAG Schilder^sCOOL

Extra informatie:
Folkert de Vries Schildersbedrijf. Uw schilder werkzaamheden voor uw woning of bedrijf, zowel binnen als buiten, zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen diverse beglazing voor u leveren en plaatsen. Ook voor uw schildersbenodigdheden en behang kunt u bij ons terecht. Verder kunt u ook schildersartikelen online bestellen via ons bestel formulier.

05

Glasbedrijf Zuidwesthoek
Actief in Bolsward
Tel: 0515-540111
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Workum
(+11km)

05

Extra informatie:
Glasbedrijf Zuidwesthoek is het glasbedrijf van Klaas Jitse Tijtsma gevestigd te Workum. Vanuit Workum verzorgen wij reparatie van glasschades en alle voorkomende beglazingsmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen voor verschillende schilder- en aannemersbedrijven maar ook klusbedrijven het totale glaswerk. Glasbedrijf Zuidwesthoek werkt volgens de NEN 3569 norm, met veiligheidsbeglazing waar het nodig is.

06

Glasservice Ap Zuurmond
Actief in Bolsward
Tel: 0517 85 02 93

 Harlingen
(+13km)

06

Extra informatie:
Glasservice Ap Zuurmond Glasservice Ap Zuurmond heeft al vele jaren ervaring in het vakkundig plaatsen, herstellen en vervangen van alle soorten glas. Onze glasservice plaatst, hersteld en vervangt glas voor onder andere particulieren en bedrijven. Glas op maat Bij Glasservice Ap Zuurmond bent u aan het juiste adres voor professioneel maatwerk van alle glassoorten. Op onze overzichtspagina staan al onze glassoorten die stuk voor stuk op maat te leveren zijn.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bolsward of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bolsward en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×