logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Amstelveen


Overzicht glaszetters Amstelveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Born & Amstelveense Glashandel
Margriete van Clevelaan 5-7, Amstelveen
Tel: 020-6431081
Jaren werkzaam: 44 jaar
2
werknemers

 Amstelveen
(+3km)

01

Extra informatie:
Born & Amstelveense Glashandel - Levering en plaatsing uit voorraad - Alle soorten glas - Winkelruiten - Glas-in-lood - Spiegels - Dubbele beglazing - Veiligheidsglas NEN 3569 - Snelle service - Eigen slijperij

02

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Rijpkema
Actief in Amstelveen
Tel: 020-4961340

 Ouderkerk aan de amstel
(+3km)

02

Extra informatie:
Glaswerk Rijpkema heeft jarenlange ervaring als glaszetter. Wil je energiebesparend glas bij jou thuis of voor de woningbouwvereniging? Veilig hardglas voor je bedrijf? Of is er een reparatie nodig? Rijpkema regelt het vakkundig. We hebben de beschikking over veel verschillende soorten glas en adviseren je graag over de beste opties. Ruit kapot? Het kan iedereen overkomen: een gebroken ruit, bijvoorbeeld door een voetbal die erdoorheen vliegt.

03

Wits Amsterdam BV Vastgoed Onderhoud
Actief in Amstelveen
Tel: 020-6310983

 Amsterdam zuidoost
(+6km)

03

Extra informatie:
Glasvervanging Wits regelt het herstel, het vervangen of plaatsen van alle soorten glas. Daar gaat een goed advies aan vooraf. Al het glas dat we plaatsen is gecertificeerd. U wordt geadviseerd over de soort, de samenstelling en de dikte van het glas. En welk type voor uw woning of gebouw het meest geschikt is. Door de juiste glaskeuze en toepassing stijgt het comfort en de waarde van uw woning. Als vanzelfsprekend adviseren en werken we volgens wettelijke voorschriften.

04

Langenakker Schilderwerken
Actief in Amstelveen
Tel: 06-14394295

 Uithoorn
(+7km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Kunststof heeft ook zijn onderhoud nodig anders trekt het weer erin. Wij reinigen de kunststofdelen grondig. Tevens kunnen wij tegenwoordig kunststof zeer goed schilderen. Wij zorgen voor de juiste ondergrond (primer) zodat de hechting optimaal en langdurig is.

05

Accuraat Glashandel
Actief in Amstelveen
Tel: 020 - 6980084
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Diemen
(+9km)

05

Extra informatie:
Over ons Mei 1970 opende Glashandel Accuraat zijn/haar deuren in de Orteliusstraat in Amsterdam west, in een combinatie van glashandel en een Doe het zelf zaak. Enige jaren later in September 1975 is het bedrijf verhuist naar de Kinkerstraat in Amsterdam. Glashandel Accuraat is opgericht door Klaas en Marijke Kuipers en in 1995 overgegaan naar Henk Edig (al 30 jaar werkzaam in de glasbranche) en Mignon Edig-Kuipers.

06

Glasatelier Edelglas
Actief in Amstelveen
Tel: 06-54780255

 Mijdrecht
(+10km)

06

Extra informatie:
Edelglas, dé specialist in glas in lood Van harte welkom bij ons ambachtelijke glasatelier Edelglas is een ambachtelijk glasatelier dat van glas in lood en allerlei andere vormen van glasbewerking de mooiste producten maakt, zoals een mooie achterwand keuken of glas in lood ramen. Bekijk de glasprojecten op de website om inspiratie op te doen. Wilt u ook iets moois voor in huis? Neem telefonisch contact op met Edelglas, dé specialist in glas in lood.


Glaszetters Amstelveen

Als je ruiten wilt laten vervangen in Amstelveen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Amstelveen. Je kunt online directories, zoekmachines of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de ruiten. Geef de nodige informatie, zoals het aantal ramen, de afmetingen en het type glas dat je wilt laten plaatsen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Kies een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, het tijdstip en andere specifieke instructies.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rondom de ramen vrij is van obstakels en meubilair. Verwijder indien nodig gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding om de toegang tot de ramen te vergemakkelijken.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om de ruiten te vervangen. Zorg ervoor dat je bereikbaar bent voor vragen en instructies, mocht dat nodig zijn.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer de nieuwe ruiten zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Controleer ook of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Amstelveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Amstelveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×