logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Landsmeer


Overzicht glaszetters Landsmeer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Czaar Peter Glas
Noordeinde 8, Landsmeer
Tel: 020-4820780
Jaren werkzaam: 30 jaar
1
werknemer

 Landsmeer
(+2km)

01

Extra informatie:
Na een aantal jaren bij een glasbedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten om in 1993 een eigen glashandel/glaszetterij te beginnen. Daar mijn werkterrein in die tijd voornamelijk de Zaanstreek betrof en ik mij wilde vestigen in het centrum van Zaandam heb ik voor de naam Czaar Peter Glas gekozen. Na de inschrijving bij de kamer van koophandel veranderde er veel in die binnenstad, zo werd er een gedeelte voor verkeer afgesloten en dus slechter bereikbaar voor klanten en leveranciers.

02

Finishing 4 schilderwerken
Duinkerker 7, Landsmeer
Tel: 06 2555 8753

 Landsmeer
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas in lood Finishing 4 en onze partners verzorgen restauratie en reparatie van glas in lood. Wij herstellen uw glas in lood-ramen in hun oude glorie. Met de juiste reparatietechnieken wordt uw glas in lood raam weer de blikvanger in uw huis. Informeer ook naar de mogelijkheden voor nieuwe glas in lood ramen. Wij helpen u bij een ontwerp, speciaal op maat voor uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatie.

03

Glaslijn Direct
Actief in Landsmeer
Tel: 020-6177016
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Wat doen wij? Is uw ruit stuk, of bent u wellicht op zoek naar isolatie- en veiligheidsglas? Glaslijn Direct is u graag van dienst. Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen per week! We zijn de snelste glaszetter van Amsterdam en maken onze reputatie graag bij u waar. We kunnen u van dienst zijn met dubbelglas, HR++ glas, isolatieglas, glas op maat, plexiglas, winkelruiten, veiligheidsglas, spiegels en geluidswerend glas.

04

Glashandel Noord BV
Actief in Landsmeer
Tel: 020-6323826
Jaren werkzaam: 47 jaar
5
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
VCA*

Extra informatie:
Over ons Sinds 1976 is Glashandel Noord al een begrip in heel Amsterdam en omstreken. Wij zijn een no-nonsense bedrijf die met onze pragmatische aanpak, voor al uw uitdagingen klaar staat! Zowel als zakelijke of particuliere klant bent U hiervoor bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt U talloze toepassingen van glas waarmee wij U kunnen helpen. Kunt U niet vinden wat U zoekt, neem contact met ons op, wij helpen U graag verder! Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Landsmeer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Landsmeer en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×