logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Mijdrecht


Overzicht glaszetters Mijdrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Mijdrechtse Glashandel
Constructieweg 19, Mijdrecht
Tel: 0297-286336

 Mijdrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
U kunt bij ons terrecht voor al uw wensen op glasgebied. Onze activiteiten bestaan uit: -Glashandel -Glaszetten -Spiegels De Mijdrechtse Glashandel is een bedrijf dat met vakmanschap glasproducten levert en vakkundig plaatst. Van inmeten tot montage, van woonhuis tot industrie. Zo doen wij bijvoorbeeld douchewanden, spiegels, achterwanden van keukens en enkel- en dubbelglas. Maar ook voor glazen (schuif)deuren en balkonafscheidingen kunt u bij ons slagen.

02

Glasatelier Edelglas
Constructieweg 19, Mijdrecht
Tel: 06-54780255

 Mijdrecht
(+1km)

02

Extra informatie:
Edelglas, dé specialist in glas in lood Van harte welkom bij ons ambachtelijke glasatelier Edelglas is een ambachtelijk glasatelier dat van glas in lood en allerlei andere vormen van glasbewerking de mooiste producten maakt, zoals een mooie achterwand keuken of glas in lood ramen. Bekijk de glasprojecten op de website om inspiratie op te doen. Wilt u ook iets moois voor in huis? Neem telefonisch contact op met Edelglas, dé specialist in glas in lood.

03

Amstelland Glasservice
Actief in Mijdrecht
Tel: 0297-562058

 Uithoorn
(+5km)

03

Extra informatie:
Amstelland Glasservice is al meer dan 25 jaar de specialist voor al uw soorten glas. Wij leveren isolatieglas, hardglazen deuren, glazen keukenachterwanden en nog veel meer. De mogelijkheden van wat je allemaal kan doen met glas zijn bijna onbeperkt, wij adviseren u graag hierin. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw glasschade, daarbij kunt u natuurlijk ook rekenen op ons vakkundig advies en snelle service.

04

Langenakker Schilderwerken
Actief in Mijdrecht
Tel: 06-14394295

 Uithoorn
(+4km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Kunststof heeft ook zijn onderhoud nodig anders trekt het weer erin. Wij reinigen de kunststofdelen grondig. Tevens kunnen wij tegenwoordig kunststof zeer goed schilderen. Wij zorgen voor de juiste ondergrond (primer) zodat de hechting optimaal en langdurig is.

05

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Rijpkema
Actief in Mijdrecht
Tel: 020-4961340

 Ouderkerk aan de amstel
(+11km)

05

Extra informatie:
Glaswerk Rijpkema heeft jarenlange ervaring als glaszetter. Wil je energiebesparend glas bij jou thuis of voor de woningbouwvereniging? Veilig hardglas voor je bedrijf? Of is er een reparatie nodig? Rijpkema regelt het vakkundig. We hebben de beschikking over veel verschillende soorten glas en adviseren je graag over de beste opties. Ruit kapot? Het kan iedereen overkomen: een gebroken ruit, bijvoorbeeld door een voetbal die erdoorheen vliegt.

06

Wits Amsterdam BV Vastgoed Onderhoud
Actief in Mijdrecht
Tel: 020-6310983

 Amsterdam zuidoost
(+13km)

06

Extra informatie:
Glasvervanging Wits regelt het herstel, het vervangen of plaatsen van alle soorten glas. Daar gaat een goed advies aan vooraf. Al het glas dat we plaatsen is gecertificeerd. U wordt geadviseerd over de soort, de samenstelling en de dikte van het glas. En welk type voor uw woning of gebouw het meest geschikt is. Door de juiste glaskeuze en toepassing stijgt het comfort en de waarde van uw woning. Als vanzelfsprekend adviseren en werken we volgens wettelijke voorschriften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Mijdrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Mijdrecht en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×