logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Lijnden


Overzicht glaszetters Lijnden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

AA Glashandel BV
Madridstraat 9-19, Lijnden
Tel: 020-6164331

 Lijnden
(+1km)

01

Extra informatie:
Ons verhaal AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit is begon. AA Glas werkt nu met in totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens. Complete service Sinds de oprichting in 1953 heeft AA Glas zich ontpopt als dé toonaangevende glashandel in het hartje van Amsterdam.

02

Abbassi Glasservice
Actief in Lijnden
Tel: 020-7735874

 Amsterdam
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Abbassi Glasservice Heeft u glasschade en bent op zoek naar een professionele glaszetter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Abbassi Glasservice is namelijk dé glashandel specialist in glas en glasherstel. U kunt bij Abbassi Glasservice terecht voor alle vormen van glasschade, glasherstel, zowel klein als groot. Dankzij onze 24/7 glasservice kunt u vakkundig en snel geholpen worden.

03

All Atlas Glas
Actief in Lijnden
Tel: 020 773 7083

 Amsterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Over ons All Atlas Glashandel is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij All Atlas Glashandel bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat uit professionele mensen die al jaren lang in het vak zitten. All Atlas beschikt over een VOL-VCA Certificering.

04

Vakschilders Wisman BV
Actief in Lijnden
Tel: 020 - 4110004

 Amsterdam
(+5km)

04

05

HSH Schilderwerken B.V.
Actief in Lijnden
Tel: 023-5620753

 Hoofddorp
(+6km)

05

Extra informatie:
Glaszetten HSH Schilderwerken is gespecialiseerd in glaszetten. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Isolerende beglazing, brandwerende beglazing, enkelglas en glas in lood zijn enkele voorbeelden van soorten glas waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Of het nu gaat om glasschade of het projectmatig plaatsen van beglazing, u ben bij HSH Schilderwerken aan het juiste adres.

06

Glaszettersbedrijf Hopman
Actief in Lijnden
Tel: 06 - 53 33 71 11

 Hoofddorp
(+7km)

06

Extra informatie:
Glassoorten Hopman glaszettersbedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende glaswerkzaamheden, zoals o.a. het plaatsen van: -Dubbel glas HR (lucht gevuld); -Dubbel glas HR++ (gas gevuld); -Enkel glas – Sierglas – Glas in lood; -Zonwerend glas o.a. voor serredaken; -Voorzetramen; -Draadglas / veiligheidsglas gelaagd of gehard; ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lijnden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lijnden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×