logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Lijnden


Overzicht glaszetters Lijnden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

AA Glashandel BV
Madridstraat 9-19, Lijnden
Tel: 020-6164331
Jaren werkzaam: 51 jaar
10
werknemers

 Lijnden
(+1km)

01

Extra informatie:
Ons verhaal AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit is begon. AA Glas werkt nu met in totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens. Complete service Sinds de oprichting in 1953 heeft AA Glas zich ontpopt als dé toonaangevende glashandel in het hartje van Amsterdam.

02

Dams Glas
Hoofdweg Westzijde 69, Lijnden
Tel: 020 – 367 0430
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Lijnden
(+1km)

02

Extra informatie:
OVER ONS Wendsley van Dams, eigenaar van Damsglas, begon zijn carrière in de glaswereld in de beginjaren 80. Iemand in de familie had wel wat connecties bij een glasbedrijf in de buurt, bij dat bedrijf is hij in 1981 begonnen als glaszetter. Veel geleerd en dat was ook direct de plek waar hij de potentie van het materiaal zag. Glas heeft iets speciaals en loopt als een rode draad door zijn leven.

03

Abbassi Glasservice
Actief in Lijnden
Tel: 020-7735874

 Amsterdam
(+4km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Abbassi Glasservice Heeft u glasschade en bent op zoek naar een professionele glaszetter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Abbassi Glasservice is namelijk dé glashandel specialist in glas en glasherstel. U kunt bij Abbassi Glasservice terecht voor alle vormen van glasschade, glasherstel, zowel klein als groot. Dankzij onze 24/7 glasservice kunt u vakkundig en snel geholpen worden.

04

All Atlas Glas
Actief in Lijnden
Tel: 020 773 7083
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+5km)

04

Extra informatie:
Over ons All Atlas Glashandel is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij All Atlas Glashandel bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat uit professionele mensen die al jaren lang in het vak zitten. All Atlas beschikt over een VOL-VCA Certificering.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lijnden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lijnden en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×