logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Didam


Overzicht glaszetters Didam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Scheffer glas
Hoefijzer 26, Didam
Tel: 0316-284138

 Didam
(+1km)

01

02

Paul Gieling Schilders & Glasbedrijf
Van Rouwenoortweg 17b, Didam
Tel: 0316-227272

 Didam
(+2km)

02

Extra informatie:
Glaswerk Als Erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

03

Jacobs Schildersbedrijf BV
Aalsbergen 8, Didam
Tel: 0316-531466
Jaren werkzaam: 25 jaar
10
werknemers

 Didam
(+2km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Jacobs Schildersbedrijf Jacobs BV kunt u voor velerlei klussen inschakelen. Wij zijn groot geworden met ons hoogstaande schilderwerk en zijn experts op het gebied van onderhoud en renovatie. Maar ook voor glasservice of behangwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met zowel bestaande panden als nieuwbouw. Schildersbedrijf Jacobs BV is een familiebedrijf dat gevestigd is in Didam, Gelderland.

04

Rosendaal SchilderGroep
Actief in Didam
Tel: 0316-532350
Jaren werkzaam: 15 jaar
53
werknemers

 Beek
(+5km)

04

Extra informatie:
Beglazing Vaak is er bij schildersprojecten ook vraag naar beglazing. Rosendaal SchilderGroep is dagelijks bezig met het zetten van glas. Of het nu gaat om kleine of grote glasprojecten, onze professionele glaszetters komen graag bij u langs. Zij plaatsen op een veilige en professionele manier diverse soorten glas én in alle maten.

05

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar
Actief in Didam
Tel: 0316-331010

 Zevenaar
(+5km)

05

Certificering / branche organisatie:
SFS

Extra informatie:
Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. De fabricage van onze ramen, deuren en serres vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het plaatsen van onze producten gebeurt door ons eigen team. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en volledig afstemmen op uw smaak.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Didam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Didam en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×