logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zevenaar


Overzicht glaszetters Zevenaar

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar
Dijkweg 17, Zevenaar
Tel: 0316-331010

 Zevenaar
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
SFS

Extra informatie:
Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. De fabricage van onze ramen, deuren en serres vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het plaatsen van onze producten gebeurt door ons eigen team. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en volledig afstemmen op uw smaak.

02

Wim Janssen BV Schilders en Glasservice
Actief in Zevenaar
Tel: 0316-262015

 Duiven
(+4km)

02

Extra informatie:
Het betrouwbare schildersbedrijf uit Duiven Ons schilders- en glasbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle schilderwerk binnen en buiten voor particulieren en bedrijven onder meer in Duiven en omgeving. Ambachtelijke schilder, stucadoor en glaszetter Wim Janssen Schildersbedrijf en Glasservice staat al meer dan 35 jaar voor u klaar.

03

Heutink Glas
Actief in Zevenaar
Tel: 0316-263954

 Duiven
(+5km)

03

Extra informatie:
Wat doen we? Heutink Glas biedt totaaloplossingen voor diverse wensen op het gebied van glas en beglazing. Van (isolatie)glas in woningen, tot glazen tafelbladen, glazen deuren, beloopbaar glas en glazen balustrades en daklichten. Onder producten vindt u een uitleg van de verschillende mogelijkheden. Hier staat een selectie van de meest gevraagde producten. Staat het product van uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op voor verdere informatie en advies.

04

Jacobs Schildersbedrijf BV
Actief in Zevenaar
Tel: 0316-531466
Jaren werkzaam: 25 jaar
10
werknemers

 Didam
(+4km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Jacobs Schildersbedrijf Jacobs BV kunt u voor velerlei klussen inschakelen. Wij zijn groot geworden met ons hoogstaande schilderwerk en zijn experts op het gebied van onderhoud en renovatie. Maar ook voor glasservice of behangwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met zowel bestaande panden als nieuwbouw. Schildersbedrijf Jacobs BV is een familiebedrijf dat gevestigd is in Didam, Gelderland.

05

Paul Gieling Schilders & Glasbedrijf
Actief in Zevenaar
Tel: 0316-227272

 Didam
(+6km)

05

Extra informatie:
Glaswerk Als Erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

06

Werner Schilderwerken
Actief in Zevenaar
Tel: 026 - 3709264

 Westervoort
(+7km)

06

Extra informatie:
Werner Schilderwerken is actief voor iedereen die kiest voor het betere schilderwerk tegen een scherpe prijs. De klantenkring is heel divers: particulieren, aannemers, gemeenten, verenigingen van eigenaren en woningbouwcooperaties etc. Tevens zijn we ook zeer actief in de stand- en interieurbouw.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zevenaar of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zevenaar en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×