logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Zevenaar


Overzicht glaszetters Zevenaar

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar
Dijkweg 17, Zevenaar
Tel: 0316-331010
Jaren werkzaam: 48 jaar
4
werknemers

 Zevenaar
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
SFS

Extra informatie:
Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. De fabricage van onze ramen, deuren en serres vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het plaatsen van onze producten gebeurt door ons eigen team. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en volledig afstemmen op uw smaak.

02

Hugo Derksen schilderwerken
Wilgenhoek 46, Zevenaar
Tel: 0316-372748

 Zevenaar
(+1km)

02

03

Wim Janssen BV Schilders en Glasservice
Actief in Zevenaar
Tel: 0316-262015
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Duiven
(+4km)

03

Extra informatie:
Het betrouwbare schildersbedrijf uit Duiven Ons schilders- en glasbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle schilderwerk binnen en buiten voor particulieren en bedrijven onder meer in Duiven en omgeving. Ambachtelijke schilder, stucadoor en glaszetter Wim Janssen Schildersbedrijf en Glasservice staat al meer dan 35 jaar voor u klaar.

04

Heutink Glas
Actief in Zevenaar
Tel: 0316-263954
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Duiven
(+5km)

04

Extra informatie:
Wat doen we? Heutink Glas biedt totaaloplossingen voor diverse wensen op het gebied van glas en beglazing. Van (isolatie)glas in woningen, tot glazen tafelbladen, glazen deuren, beloopbaar glas en glazen balustrades en daklichten. Onder producten vindt u een uitleg van de verschillende mogelijkheden. Hier staat een selectie van de meest gevraagde producten. Staat het product van uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op voor verdere informatie en advies.


Glaszetters Zevenaar

Als je op zoek bent naar glaszetters in Zevenaar, zijn hier enkele opties die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Zevenaar of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt gebruikmaken van online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Zevenaar kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in de omgeving of ze deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het juiste type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

TIPTip: Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken. Het kan ook nuttig zijn om te controleren of het bedrijf gecertificeerd is en over de benodigde ervaring en referenties beschikt om de klus naar tevredenheid uit te voeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zevenaar of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zevenaar en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×