logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Kamerik


Overzicht glaszetters Kamerik

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Woerdense Glashandel
De Hoeve 28, Kamerik
Tel: 06 46113647
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Kamerik
(+1km)

01

Extra informatie:
Prijsindicatie of offerte aanvragen? Voor een prijsindicatie kunt u een mailtje sturen naar info@woerdenglas.nl met zoveel mogelijk gegevens: het aantal te vervangen ruiten, de maten daarvan, op welke etage de desbetreffende ruiten gelegen zijn en de bereikbaarheid van uw woning. U ontvangt dan per omgaande een betrouwbare prijsindicatie. Voor een complete offerte komen wij natuurlijk altijd zelf de situatie en de maten opnemen.

02

Glas Van Veen B.V.
Actief in Kamerik
Tel: 0348-437777
Jaren werkzaam: 33 jaar

 Woerden
(+5km)

02

Extra informatie:
A.L. VAN VEEN GLASSPECIALS B.V. is een dynamische glasgroothandel met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit. Bouwbedrijven, schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven worden bediend vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Woerden. Een groot assortiment enkelglas leveren wij uit voorraad. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren van isolerende beglazing in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

03

Solo glass
Actief in Kamerik
Tel: 06-51349726
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Harmelen
(+5km)

03

Extra informatie:
Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur.

04

Glashandel Witteveen
Actief in Kamerik
Tel: 0348-400432
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Harmelen
(+5km)

04

Extra informatie:
Over ons Glashandel Witteveen is uw specialist op het gebied van glas en glaszetten, met een uitgebreid pakket aan werkzaamheden, voor zowel uw interieur als exterieur. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Woerden, De Meern, Harmelen, Kamerik, Nieuwkoop, Kockengen en Breukelen, maar in de rest van Nederland zijn wij uiteraard ook actief.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Kamerik of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kamerik en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×