logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Kamerik


Overzicht glaszetters Kamerik

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Woerdense Glashandel
De Hoeve 28, Kamerik
Tel: 06 46113647

 Kamerik
(+1km)

01

Extra informatie:
Prijsindicatie of offerte aanvragen? Voor een prijsindicatie kunt u een mailtje sturen naar info@woerdenglas.nl met zoveel mogelijk gegevens: het aantal te vervangen ruiten, de maten daarvan, op welke etage de desbetreffende ruiten gelegen zijn en de bereikbaarheid van uw woning. U ontvangt dan per omgaande een betrouwbare prijsindicatie. Voor een complete offerte komen wij natuurlijk altijd zelf de situatie en de maten opnemen.

02

Glas Van Veen B.V.
Actief in Kamerik
Tel: 0348-437777

 Woerden
(+5km)

02

Extra informatie:
A.L. VAN VEEN GLASSPECIALS B.V. is een dynamische glasgroothandel met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit. Bouwbedrijven, schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven worden bediend vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Woerden. Een groot assortiment enkelglas leveren wij uit voorraad. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren van isolerende beglazing in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

03

Solo glass
Actief in Kamerik
Tel: 06-51349726

 Harmelen
(+5km)

03

Extra informatie:
Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur.

04

Vermeij schilderwerken BV
Actief in Kamerik
Tel: 0348 - 41 43 33

 Woerden
(+4km)

04

05

Patrick de Waal Schilderwerken
Actief in Kamerik
Tel: 0348-401122

 Harmelen
(+5km)

05

06

Vroon Schildersbedrijf
Actief in Kamerik
Tel: 06 - 40124009

 Woerden
(+4km)

06

Extra informatie:
Beglazing Met diverse glastechnieken is het mogelijk uw woning te isoleren en/of te decoreren. Heeft uw nog geheel, of deels enkel glas, dan is het raadzaam om dit te vervangen voor isolatieglas HR+, HR++ of Triple glas. Een groot voordeel is dat de woning een gunstiger energielabel krijgt, minder inbraakgevoelig is, en geluidwerender wordt waardoor u meer wooncomfort krijgt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Kamerik of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kamerik en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×