logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bodegraven


Overzicht glaszetters Bodegraven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

BBM Glas BV
Italiëweg 17, Bodegraven
Tel: 0172-614000

 Bodegraven
(+2km)

01

Extra informatie:
Over BBM Glas BBM Glas bestaat sinds 1999. Wij bieden u een zeer breed assortiment, zeer lage prijzen en een bijzonder goede service. Onze vakkundige medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De toepassing van innovatieve en verantwoorde producten draagt bij aan een veilige werkomgeving en een beter milieu. Doordat wij zelf ons isolatieglas produceren, kunnen wij de kwaliteit garanderen.

02

Glascentrale Midden Holland B.V.
Actief in Bodegraven
Tel: 0172 - 219 040

 Hazerswoude-dorp
(+9km)

02

Extra informatie:
Glascentrale Midden Holland Uw onafhankelijke glasspecialist Glascentrale Midden Holland heeft voor elke vraag naar beglazing de juiste oplossing. Met onze specialistische kennis over veiligheid, brandvertraging, zonwering, energiebesparing en zelfs energieopwekking komen wij altijd tot een glashelder advies. Elke ochtend rijden de bedrijfsbussen met onze glasspecialisten naar de meest uiteenlopende projecten: van de beglazing van een nieuwbouwproject tot de plaatsing van een glazen trap.

03

GBO Glas
Actief in Bodegraven
Tel: 0182-523237

 Gouda
(+10km)

03

Extra informatie:
GBO Glashandel Bij alle glasschade de beste keuze. GBO Glashandel is een professioneel glaszetbedrijf en heeft alle kennis en ervaring als glaszetter uit Gouda in huis. Ons bedrijf is werkzaam binnen de hele regio van Gouda.

04

Woerdense Glashandel
Actief in Bodegraven
Tel: 06 46113647

 Kamerik
(+11km)

04

Extra informatie:
Prijsindicatie of offerte aanvragen? Voor een prijsindicatie kunt u een mailtje sturen naar info@woerdenglas.nl met zoveel mogelijk gegevens: het aantal te vervangen ruiten, de maten daarvan, op welke etage de desbetreffende ruiten gelegen zijn en de bereikbaarheid van uw woning. U ontvangt dan per omgaande een betrouwbare prijsindicatie. Voor een complete offerte komen wij natuurlijk altijd zelf de situatie en de maten opnemen.

05

Henk Bak Meesterschilder
Actief in Bodegraven
Tel: 0348-424406

 Linschoten
(+12km)

05

Extra informatie:
Meesterschilder in Linschoten Meesterschilder Henk Bak heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van klein of groot kunnen wij voor u realiseren.

06

Solid-Glass
Actief in Bodegraven
Tel: 0180 - 444 516

 Zevenhuizen
(+14km)

06

Extra informatie:
Glasschade lossen wij zo snel mogelijk voor u op Heeft u glasschade? Bel of mail ons voor aanvraag van een offerte. Een eventuele noodreparatie voeren wij zo spoedig mogelijk voor u uit. Gelijktijdig meten wij de nieuwe ruiten in, bestellen wij het glas en worden de ruiten aansluitend zo spoedig mogelijk geplaatst. Verbeter de isolatie van uw woning Streeft u naar een betere isolatie van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bodegraven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bodegraven en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×