logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Bodegraven

Overzicht glaszetters Bodegraven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

BBM Glas BV
Italieweg 5, Bodegraven
Tel: 0172-614000

 Bodegraven
(+2km)

01

Extra informatie:
Over BBM Glas BBM Glas bestaat sinds 1999. Wij bieden u een zeer breed assortiment, zeer lage prijzen en een bijzonder goede service. Onze vakkundige medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De toepassing van innovatieve en verantwoorde producten draagt bij aan een veilige werkomgeving en een beter milieu. Doordat wij zelf ons isolatieglas produceren, kunnen wij de kwaliteit garanderen. Ook zorgt dit voor een sup

02

Van Bemmel Glaszettersbedrijf
Actief in Bodegraven
Tel: 06-53299903

 Boskoop
(+7km)

02

03

Glas- en Schildersbedrijf Den Hollander BV
Actief in Bodegraven
Tel: 0182 - 603409

 Gouda
(+9km)

03

04

GBO Glas
Actief in Bodegraven
Tel: 0182-523237

 Gouda
(+10km)

04

05

GGH Glas BV
Actief in Bodegraven
Tel: 0182-512555

 Gouderak
(+11km)

05

Extra informatie:
GGH Glas BV, beter bekend als GOUDSE GLASHANDEL, is een jong dynamisch bedrijf met allemaal enthousiaste, vakbekwame medewerkers die hun langjarige ervaring hebben opgedaan bij ZHG In de fabriek in Gouderak aan het Middelblok, wordt glas gesneden, glas bewerkt en Glas -in-Lood gemaakt in alle mogelijke maten, modellen en afmetingen. GLAS IN LOOD is een van onze specialiteiten. Nieuwe ontwerpen, bestaande modellen, nagenoeg alles wat u wenst kan worden gerealiseerd. Renoveren van bestaande

06

Henk Bak Meesterschilder
Actief in Bodegraven
Tel: 0348-424406

 Linschoten
(+12km)

06

Extra informatie:
Meesterschilder in Linschoten Meesterschilder Henk Bak heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van klein of groot kunnen wij voor u realiseren.

Bent u een glaszetter uit Bodegraven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bodegraven en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×