logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Bodegraven


Overzicht glaszetters Bodegraven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

BBM Glas BV
Italiëweg 17, Bodegraven
Tel: 0172-614000
Jaren werkzaam: 8 jaar

 Bodegraven
(+2km)

01

Extra informatie:
Over BBM Glas BBM Glas bestaat sinds 1999. Wij bieden u een zeer breed assortiment, zeer lage prijzen en een bijzonder goede service. Onze vakkundige medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De toepassing van innovatieve en verantwoorde producten draagt bij aan een veilige werkomgeving en een beter milieu. Doordat wij zelf ons isolatieglas produceren, kunnen wij de kwaliteit garanderen.

02

BBM Profielglas
Grutto 25, Bodegraven
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Bodegraven
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten alsmede detail- en groothandel in glas. Detachering. Holding.

03

Vroon Schildersbedrijf
Actief in Bodegraven
Tel: 06 - 40124009

 Woerden
(+8km)

03

Extra informatie:
Beglazing Met diverse glastechnieken is het mogelijk uw woning te isoleren en/of te decoreren. Heeft uw nog geheel, of deels enkel glas, dan is het raadzaam om dit te vervangen voor isolatieglas HR+, HR++ of Triple glas. Een groot voordeel is dat de woning een gunstiger energielabel krijgt, minder inbraakgevoelig is, en geluidwerender wordt waardoor u meer wooncomfort krijgt.

04

Romijn Schildersbedrijf
Actief in Bodegraven
Tel: 0172 - 231322

 Hazerswoude-dorp
(+9km)

04


Glaszetters Bodegraven

Als je glas wilt laten plaatsen in Bodegraven, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Bodegraven. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in de regio of door contact op te nemen met lokale bouw- en renovatiebedrijven voor aanbevelingen.

Vraag om offertes: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je de specifieke details van het project vermeldt, zoals het type glas dat je wilt laten plaatsen, de afmetingen en eventuele andere vereisten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die ze aanbieden. Let ook op de ervaring en reputatie van de glaszetters.

Kies een glaszetter: Op basis van de offertes en andere factoren kies je een glaszetter die aan jouw behoeften voldoet.

Maak een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter en maak een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek de details van het project en zorg ervoor dat je duidelijk bent over je verwachtingen.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de ruimte waar het glas wordt geplaatst schoon en toegankelijk is. Verwijder eventuele meubels of obstakels die in de weg kunnen staan.

Plaatsing van het glas: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter het glas komen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of dat er iemand anders aanwezig is om toegang te geven tot de ruimte.

Controle en betaling: Controleer het geplaatste glas zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is. Als alles in orde is, kun je de betaling regelen volgens de afspraken die je hebt gemaakt met de glaszetter.

LET OPLet op: Vergeet niet om referenties en beoordelingen van eerdere klanten te raadplegen voordat je een glaszetter selecteert. Dit kan je helpen om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van hun werk en de tevredenheid van hun klanten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bodegraven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bodegraven en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×