logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Waalwijk


Overzicht glaszetters Waalwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf Nelis
Havenweg 9, Waalwijk
Tel: 06-10892819
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Waalwijk
(+2km)

01

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Nelis, de specialist in Drunen en wijde omgeving! Wanneer u de diensten van Glaszettersbedrijf Nelis inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn ervaren in het leveren, het zetten en het repareren van diverse glassoorten. Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan beglazing. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij u een passend advies te geven over welke beglazing voor u het meeste geschikt is.

02

Kokje Glas en Schilderwerken
Laageinde 16b, Waalwijk
Tel: 06-41990868
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Waalwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
De kracht van Kokje Glas en Schilderwerken Bij Kokje Glas- en Schilderwerken houden we echt van het schildersvak. U kunt als instelling, bedrijf, winkel of particulier bij ons terecht voor diverse schilderdiensten. Wij leveren alleen maar kwalitatief hoog schilderwerk! Naast schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor: glasweefsel, beglazing en wandafwerking De producten waar Kokje Glas en Schilderwerken mee werkt zijn hoogwaardige producten: Sigma, Sikkens, Boonstoppel en Wijzonol.

03

Montaglas BV
Actief in Waalwijk
Tel: 0416-320257
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Elshout
(+4km)

03

04

Onderhoudsbedrijf Netten
Actief in Waalwijk
Tel: 041-6785507

 Drunen
(+5km)

04

Extra informatie:
Glasschade en glasrenovatie Glas is een mooi en duurzaam product dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Goede glasproducten kunnen bijdragen aan betere energiebesparing en aan een makkelijker onderhoud. Zoekt u een glaszetter in Den bosch of Vught dan komen wij graag bij u langs voor vrijblijvende offerte en advies.

05

Snels Schilderwerken
Actief in Waalwijk
Tel: 0416-280406
Jaren werkzaam: 49 jaar

 Kaatsheuvel
(+4km)

05

06

Te Pas Schilderwerken
Actief in Waalwijk
Tel: 06-51321928

 Drunen
(+4km)

06

Extra informatie:
Beglazing Te Pas Schilderwerken kan uw woning of bedrijfspand voorzien van: -isolatieglas, HR+, HR++ -veiligheidsglas -glas in lood -glas in lood dubbel -gefigureerd glas

07

Van der Linden Schilderwerken
Actief in Waalwijk
Tel: 0416 - 27 56 74

 Kaatsheuvel
(+4km)

07


Glaszetters Waalwijk

Als je glas wilt laten vervangen in Waalwijk, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Waalwijk. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Waalwijk of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Waalwijk.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Waalwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Waalwijk en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×