logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Barendrecht


Overzicht glaszetters Barendrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dorst Glasservices
Ziedewij 21, Barendrecht
Tel: 088 – 0707500

 Barendrecht
(+3km)

01

Extra informatie:
Dorst Glasservice - glashandel Ruit stuk? Dorst Glasservice biedt een 24-uurs glasherstel service bij glasschade. De glaszetters van Dorst Glasservice staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Ook bij spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en verzorgen wij de afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij.

02

vd Gugten Schildersbedrijf
Ebweg 1c, Barendrecht
Tel: 0180-613286

 Barendrecht
(+3km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Als u een vakkundig, solide glaszetter zoekt Voor het leveren en plaatsen van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Klein huis- en tuinglas zetten wij zelf. Voor grotere ruiten van dubbel glas, spiegels en glasdeuren werken wij samen met Den Hartog glas uit Oud-Beijerland. Welke glassoort kiest u? Glas is er in verschillende kwaliteiten en prijsklassen.

03

Glass Elite vof
Actief in Barendrecht
Tel: 010-4827814
Jaren werkzaam: 31 jaar
2
werknemers

 Rotterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Glass Elite is reeds meer dan tien jaar gespecialiseerd in het coaten van glaspanelen in vrijwel iedere kleur, voor in- en exterieur toepassingen. Onze klanten zijn o.a. glashandels, interieurbouwbedrijven en particulieren. Wij bieden klanten de mogelijkheid om eigen glas aan te leveren, dat wij van de gewenste kleur voorzien. Ook kunt u het glas in de gewenste kleur als totaalproduct bij ons bestellen.

04

SnelGlas
Actief in Barendrecht
Tel: 010-4795211
Jaren werkzaam: 51 jaar
11
werknemers

 Rotterdam
(+3km)

04

Extra informatie:
24-uurs service Onze glashandel biedt naast de glas op maat service u ook de 24-uurs service aan: •24 uurs service & Noodreparaties dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor uw glasschades. •Wij ondersteunen u met noodreparaties en afdichtingen om u en uw goederen weer veilig te stellen. •En op korte termijn het juiste glas voor u te vervangen. •Voor particulieren, bedrijven woningbouwverenigingen, instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

05

Hamerslag schildersbedrijf
Actief in Barendrecht
Tel: 06-48641943

 Rotterdam
(+4km)

05

Extra informatie:
Glaswerk De glasherstel en -isolatie-afdeling van Hamerslag schilderwerken verzorgd alle denkbare werkzaamheden t.a.v. beglazingswerk. Voor iedere wens proberen wij met een pasklare en zo voordelig mogelijke oplossing voor de dag te komen. Wij leveren alle voorkomende glassoorten van zowel normaal enkelbladigglas tot en met de best isolerende HR++ meerbladige beglazingsuitvoeringen. Offertes worden altijd vrijblijvend en kostenloos voor u opgesteld.


Glaszetters Barendrecht

Als je een raam wilt laten vervangen in Barendrecht, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar raamleveranciers en installateurs: Begin met het zoeken naar raamleveranciers en installateurs in Barendrecht. Je kunt dit doen door online te zoeken naar bedrijven die raamvervanging aanbieden in Barendrecht, of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende raamleveranciers en installateurs en vraag offertes aan voor de vervanging van het raam. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type raam dat moet worden vervangen, de afmetingen van het raam en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, het type raam dat wordt aangeboden, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de leveranciers en installateurs. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een raamleverancier en installateur: Selecteer de raamleverancier en installateur die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en raam laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen raamleverancier en installateur om het raam te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Barendrecht.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een raamleverancier en installateur.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Barendrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Barendrecht en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×