logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hendrik-Ido-Ambacht


Overzicht glaszetters Hendrik-Ido-Ambacht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

JRM Glashandel
Ring 10, Hendrik-ido-ambacht
Tel: 078 682 45 26

 Hendrik-ido-ambacht
(+1km)

01

Extra informatie:
Glashandel en glaszetter In Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving JRM Glashandel in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1999 opgericht door John Roland Munter. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in het leveren en plaatsen van allerlei soorten glas kunt u vertrouwen op mijn expertise. Ik ben werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen en VvE’s.

02

Bakker Totaalglas B.V
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-6300573

 Dordrecht
(+5km)

02

Extra informatie:
BAKKER TOTAALGLAS B.V. DORDRECHT Bakker Totaalglas B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen. Als onafhankelijke onderneming met een internationaal netwerk kan Bakker Totaalglas B.V. u alles bieden dat er op de markt te koop is. Van een eenvoudig enkelglas ruitje tot een beloopbare elektrisch verwarmde glazen vloer. Bakker Totaalglas B.

03

JargoGlas
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 0181-615113

 Ridderkerk
(+4km)

03

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

04

Glasservice Drechtsteden
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-6452940

 Zwijndrecht
(+4km)

04

Extra informatie:
Glasservice Drechtsteden is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd.

05

Van Leeuwen Glasbewerking B.V.
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-6200123

 Zwijndrecht
(+3km)

05

Extra informatie:
Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas Van Leeuwen Glasbewerking B.V. is een professionele, solide en vertrouwde onderneming waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds 1966 bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met allerlei toepassingen van glas. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren, bewerken en herstellen van alle soorten glas zoals: GLAS SLIJPEN Wij leveren glas aan particulieren, schilder,- timmer- en onderhoudsbedrijven, interieur- en s

06

Glashandel Benschop
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 06 22 47 21 22

 Alblasserdam
(+3km)

06

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar ervaring op alle glas gebied. Met eigen glas in lood atelier Wij zijn een klein glas bedrijf met al vele jaren ervaring in alle soorten en vormen glas. We vervangen glas voor HR+ en HR++ isolatieglas of 3 lagen glas. We maken spiegels en glaswanden op maat in uw kleur. We repareren en herstellen glas in lood ramen,in eigen atelier, of maken nieuw glas in lood van uw tekening of voorbeeld.

07

CPS Schilderwerken BV
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-6918778

 Alblasserdam
(+3km)

07

08

Hartman Totaalonderhoud Groep schilderwerken
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 0174-226976

 Ridderkerk
(+5km)

08

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hendrik-Ido-Ambacht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×