logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Delfzijl


Overzicht glaszetters Delfzijl

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kerbof Schilders BV
Sikkel 4, Delfzijl
Tel: 0596-614400
Jaren werkzaam: 34 jaar
16
werknemers

 Delfzijl
(+2km)

01

Extra informatie:
Beglazing Heeft u glasschade? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij lossen uw schade snel en goed op. Glasschade online melden? Dat kan via ons meldingsformulier. Ook voor het plaatsen van isolatie -en enkelglas kunt u Kerbof Schilders inschakelen. Tevens zijn wij specialist op het gebied van isolatieglas en bieden als één van de weinigen Eclaz One beglazing aan.

02

Weistra Schilderwerken
Zaaibak 34, Delfzijl
Tel: 06-51970677

 Delfzijl
(+2km)

02

Extra informatie:
Glas Glas is er in vele soorten en maten en brengt isolatie veiligheid en sfeer. Enkele soorten beglazing: • enkel (float) glas • standaard isolatie glas • hr + isolatieglas • hr++ isolatieglas • gefigureerd glas • veiligheidsglas Weet u niet precies welke soort glas u nodig heeft, wij adviseren u graag.

03

Timmers Schilders BV
Actief in Delfzijl
Tel: 0596-613655
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Garrelsweer
(+10km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF Erkend

Extra informatie:
Glaszetter Ben je op zoek naar een glaszetter voor jouw woning, kantoor of andere ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Timmers Schilders is naast meesterschilder namelijk ook meester in het glaszetten. Lees hieronder meer over onze werkwijze, neem contact met ons op via 0596-613655, of vraag direct een offerte aan! Glaswerk voor elke situatie Glas is tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen; voor iedere situatie is er een ander soort glaswerk mogelijk.

04

Glaszetbedrijf R.H. Jager
Actief in Delfzijl
Tel: 0598-392868

 Zuidbroek
(+19km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.

05

Schildersbedrijf van Duinen
Actief in Delfzijl
Tel: 06-48405760

 Groningen
(+21km)

05

Extra informatie:
Dubbelglas Heeft u een opdracht voor dubbelglas? Schildersbedrijf van Duinen heeft ervaring in opdrachten met dubbelglas. Door onze kennis en expertise geven we u het juiste advies en kunnen wij voor u aan de slag.

06

Zijl Schilderwerken
Actief in Delfzijl
Tel: 06-15151616

 Bedum
(+22km)

06


Glaszetters Delfzijl

Als je op zoek bent naar glaszetters in Delfzijl, zijn hier enkele mogelijke opties:

Schilders- en glaszetbedrijf: Er zijn verschillende schilders- en glaszetbedrijven in Delfzijl die glasreparatie en -vervanging aanbieden. Je kunt online zoeken naar bedrijven in de buurt.

Lokale glaszetters: Er kunnen ook lokale glaszetters in Delfzijl zijn die gespecialiseerd zijn in het vervangen en plaatsen van glas. Informeer bij buren, vrienden of familieleden of ze aanbevelingen hebben.

Bouw- en renovatiebedrijven: Bouw- en renovatiebedrijven hebben vaak ook glaszetters in dienst of werken samen met glasbedrijven. Je kunt contact opnemen met dergelijke bedrijven in Delfzijl om te vragen of ze glasvervangingsdiensten aanbieden.

Online directories en platforms: Je kunt online directories en platforms gebruiken om glaszetters in Delfzijl te vinden.

--Specificeer het type glas dat je wilt laten vervangen (enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.).

--Geef aan welke afmetingen het glas heeft, indien mogelijk.

--Vraag naar de prijsindicatie en eventuele bijkomende kosten.

--Informeer naar de beschikbaarheid en de geschatte duur van het project.

--Vraag naar garanties op het geleverde glas en de uitgevoerde werkzaamheden.

TIPTip: Het is ook raadzaam om offertes van verschillende glaszetters te vergelijken om een weloverwogen beslissing te nemen. Vergeet niet om te controleren of het gekozen bedrijf betrouwbaar is en goede referenties heeft voordat je hen inhuurt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Delfzijl of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Delfzijl en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×