logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Winschoten


Overzicht glaszetters Winschoten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wiegers Glaszaak
J.D. van der Veenstraat 17, Winschoten
Tel: 0597-413257

 Winschoten
(+2km)

01

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer.

02

Atelier Spreen glas in lood
Grintweg 159, Winschoten
Tel: 0597 - 436 266

 Winschoten
(+1km)

02

Extra informatie:
Wie zijn wij? Atelier Spreen is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met alle voorkomende glas in lood werkzaamheden. In de 40 jaar die Jaap Spreen werkzaam is als glazenier, voerde hij vele glas in lood projecten uit in binnen- en buitenland. Veelzijdig, kleurrijk vakmanschap in glas in lood. Werkwijze glas in lood 40 jaar werken met glas in lood leverde Spreen ervaring met zowel kleine als grote projecten op, in binnen- en buitenland.

03

Schildersbedrijf Arends
Actief in Winschoten
Tel: 0597-612590
Jaren werkzaam: 15 jaar
10
werknemers

 Oude pekela
(+6km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF Erkend

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf dat naast projectmatig schilderwerk in de industrie en voor woningcorporaties,ook schilderwerk uitvoert bij particulieren. Een schilder-, glaszet- of behangklus voeren wij altijd met veel plezier en vakmanschap uit. En de klus is voor ons nooit “te klein”of “te groot”.

04

Reisiger Glas en Schilderwerken
Actief in Winschoten
Tel: 0598-632920

 Veendam
(+10km)

04

Extra informatie:
Al bijna 30 jaar is Reisiger Glas- en Schilderwerken een veelzijdig, herkenbaar en erkend bedrijf. Sinds 16 jaar zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf dat wil zeggen dat: - Iedereen binnen ons bedrijf op de hoogte is van het uitsluiten of minimaliseren van risico's op de werkvloer. - Alle materialen 1x per jaar door onze eigen gecertificeerde keurmeester gekeurd, deze keuringen voeren wij ook uit voor andere bedrijven en instellingen.

05

Glasatelier Honebeek
Actief in Winschoten
Tel: 0598-631344

 Veendam
(+11km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

06

Glaszetbedrijf R.H. Jager
Actief in Winschoten
Tel: 0598-392868

 Zuidbroek
(+12km)

06

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Winschoten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Winschoten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×