logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Winschoten


Overzicht glaszetters Winschoten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wiegers Glaszaak
J.D. van der Veenstraat 17, Winschoten
Tel: 0597-413257
Jaren werkzaam: 57 jaar
1
werknemer

 Winschoten
(+2km)

01

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer.

02

Atelier Spreen glas in lood
Grintweg 159, Winschoten
Tel: 0597 - 436 266
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Winschoten
(+1km)

02

Extra informatie:
Wie zijn wij? Atelier Spreen is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met alle voorkomende glas in lood werkzaamheden. In de 40 jaar die Jaap Spreen werkzaam is als glazenier, voerde hij vele glas in lood projecten uit in binnen- en buitenland. Veelzijdig, kleurrijk vakmanschap in glas in lood. Werkwijze glas in lood 40 jaar werken met glas in lood leverde Spreen ervaring met zowel kleine als grote projecten op, in binnen- en buitenland.

03

Anneke Weesjes Glasdecoraties in Lood
Garst 134, Winschoten
Tel: 06-55773990
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Winschoten
(+2km)

03

Extra informatie:
Schilder, huizen schilderen. Beeldend kunstenaar, maken van glas in lood/ tiffany kunstwerken.

04

EK-Schilderwerken
Vossenkamp 138, Winschoten
Tel: 0597-422050

 Winschoten
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing Naast binnen- en buitenschilderwerk is allround schildersbedrijf Komies ook gespecialiseerd in het zetten van glas en het uitvoeren van reparaties in geval van glasschade. Voor zowel kleine als grote projecten bieden wij een passende werkwijze bij beglazing, of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie.

05

PNA Schilders
Stationsweg 45, Winschoten
Tel: 06-26967387

 Winschoten
(+1km)

05

Extra informatie:
Glas zetten Vanouds was de schilder ook glaszetter en wij houden die traditie in ere! PNA Schilders plaatst alle soorten glas: van enkel glas tot isolatieglas, van glas in lood tot zonwerend glas etc. Wij kunnen u ook adviseren welk soort glas het meest geschikt is voor uw ruimtes. Een winkelruit moet bv. aan andere eisen voldoen dan een doorzonruit in uw woonkamer of bovenlicht in de garage. Wij leveren het glas exact op maat en monteren het vakkundig op elke gewenste plek.


Glaszetters Winschoten

Als je ruiten wilt laten vervangen in Winschoten, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek een professioneel bedrijf: Begin met het zoeken naar een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervangen van ruiten. Je kunt online zoeken naar lokale glaszetters in Winschoten of vragen om aanbevelingen van vrienden, buren of collega's.

Vraag offertes aan: Neem contact op met de geselecteerde bedrijven en vraag om offertes voor het vervangen van de ruiten. Geef duidelijk aan welke ruiten je wilt laten vervangen en vermeld eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk prijzen en services: Vergelijk de ontvangen offertes en let niet alleen op de prijs, maar ook op de services die worden aangeboden. Controleer of de prijzen inclusief materialen, arbeid en eventuele garanties zijn.

Kies een geschikt bedrijf: Selecteer het bedrijf dat het beste aan je behoeften voldoet, op basis van de prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van de ruiten. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie, zoals het adres en het type ruiten dat moet worden vervangen, verstrekt.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de ruimte rondom de ruiten vrij is van obstakels en dat eventuele raamdecoraties zijn verwijderd.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal het glaszettersbedrijf de oude ruiten verwijderen en nieuwe ruiten installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders aanwijst om toegang te verlenen tot de woning.

Betaling: Na voltooiing van het werk ontvang je de factuur van het glaszettersbedrijf. Zorg ervoor dat je de betaling volgens de afgesproken voorwaarden regelt.

LET OPLet op: Vergeet niet om rechtstreeks contact op te nemen met het glaszettersbedrijf voor gedetailleerde instructies en specifieke informatie over hun proces.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Winschoten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Winschoten en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×