logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Emst


Overzicht glaszetters Emst

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Stationsweg 67, Emst
Tel: 0578-661789

 Emst
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.). Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit! Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

02

Dijkkamp Glas- en Schilderwerken
Stationsweg 65, Emst
Tel: (0)578 66 17 89
Jaren werkzaam: 40 jaar
7
werknemers

 Emst
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Beglazing: Kwaliteit en Veelzijdigheid in Glas Bij Dijkkamp Glas- en Schilderwerken bieden we naast ons uitgebreide schilder- en behangwerk ook een professionele glasservicedienst aan. Met trots verwerken we jaarlijks vele vierkante meters isolatieglas en enkel glas, waarbij we een breed scala aan glassoorten aanbieden. Isolatieglas: We leveren en plaatsen hoogwaardig isolatieglas, wat bijdraagt aan een betere energie-efficiëntie en geluidsisolatie in uw woning of bedrijfspand.

03

Van Gortel Schilders- en Glasbedrijf
Actief in Emst
Tel: 0578-571373
Jaren werkzaam: 89 jaar
7
werknemers

 Vaassen
(+4km)

03

Extra informatie:
Van Gortel glas, schilder en wandafwerkingen is een allround professioneel schildersbedrijf. - Onder zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers geniet ons bedrijf al 3 generaties lang (sinds 1932) een uitstekende reputatie. Dat komt met name doordat wij vakmanschap en betrokkenheid centraal stellen. Samen met onze enthousiaste VCA-gecertificeerde medewerkers doen wij graag ons best ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent.

04

Glasservice Van Essen BV
Actief in Emst
Tel: 0578-613001
Jaren werkzaam: 23 jaar
9
werknemers

 Epe
(+4km)

04

Extra informatie:
Sinds 1 juli 2001 zijn wij in Epe met een nieuwe glashandel begonnen. Eerst op kleine schaal, wat al snel uitgroeide naar een professioneel bedrijf wat werkt in de regio Apeldoorn/Zwolle. Wij zijn momenteel werkzaam met 6 medewerkers, die allemaal geruime ervaring hebben in de glasbranche. Door de korte structuur in ons bedrijf kunnen we alert reageren op de wensen van de klant. Glasservice/Glashandel Van Essen BV probeert zich te richten op de particuliere sector en de kleinere woningbouw.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Emst of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Emst en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×