logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Emst


Overzicht glaszetters Emst

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV
Stationsweg 67, Emst
Tel: 0578-661789

 Emst
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken Dijkkamp BV is gevestigd aan de Stationsweg 67 te Emst (gem. Epe, GLD.). Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1983 en staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit! Het bedrijf is VCA* gecertificeerd en aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Dijkkamp BV voert hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, woningstichtingen en de overheid gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

02

Van Gortel Schilders- en Glasbedrijf
Actief in Emst
Tel: 0578-571373

 Vaassen
(+4km)

02

Extra informatie:
Van Gortel glas, schilder en wandafwerkingen is een allround professioneel schildersbedrijf. - Onder zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers geniet ons bedrijf al 3 generaties lang (sinds 1932) een uitstekende reputatie. Dat komt met name doordat wij vakmanschap en betrokkenheid centraal stellen. Samen met onze enthousiaste VCA-gecertificeerde medewerkers doen wij graag ons best ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent.

03

Glasservice Van Essen BV
Actief in Emst
Tel: 0578-613001

 Epe
(+4km)

03

Extra informatie:
Sinds 1 juli 2001 zijn wij in Epe met een nieuwe glashandel begonnen. Eerst op kleine schaal, wat al snel uitgroeide naar een professioneel bedrijf wat werkt in de regio Apeldoorn/Zwolle. Wij zijn momenteel werkzaam met 6 medewerkers, die allemaal geruime ervaring hebben in de glasbranche. Door de korte structuur in ons bedrijf kunnen we alert reageren op de wensen van de klant. Glasservice/Glashandel Van Essen BV probeert zich te richten op de particuliere sector en de kleinere woningbouw.

04

Van Herk B.V.
Actief in Emst
Tel: 0578-620615

 Epe
(+4km)

04

Extra informatie:
Glas Van Herk levert en plaatst de meest uiteenlopende beglazing: van enkelvoudig blank- en figuurglas en spiegels tot meervoudig standaard isolatieglas, HR+ en HR++ ook in combinatie met gehard- of gelaagd glas, brandvertragend- en veiligheidsglas, geluidwerend glas en kunststofbeglazing. Glasschade Bij Van Herk weten we hoe vervelend het is om thuis een gebroken ruit aan te treffen. U wilt natuurlijk het liefst dat uw ruit heel en uw huis zo snel mogelijk weer veilig is.

05

Glasservice HB Glas
Actief in Emst
Tel: 0578-627053

 Epe
(+4km)

05

Extra informatie:
Even voorstellen Ons bedrijf bestaat sinds 2006. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en de kleinbouw. Daar wij uitsluitend op bestelling werken, kunnen wij de kosten voor opslag laag houden, derhalve kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Reparatie's van diverse soorten enkel glas kunnen wij vaak nog dezelfde dag voor u repareren of voorzien van een noodvoorziening, isolatieglas kunnen we tegen spoedtoeslag binnen 4 werkdagen herstellen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Emst of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Emst en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×